Şimdi Ara

Amerikan Lise Gençlik FİLMLERİ ARIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
4.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1= Arkadaşlar Ben Amerikan Gençlik Filmleri Arıyorum şu Lisede, Geçenlerden. ''- örnk - '' 17Again , Bir Savaşçının Yüreği / A Warrior’s Heart 2011

2 2. Olarakta, Spor filmleri Lacros, Rugby, Boks, Futbol, Basketbol içinde dram olanlar, yane karete kid felan gibi degil, ''- örnk - '' Never Back Down , Never Back Down 2

Özellikle 17 Again tarzı lisede geçen ve yeni gelen çocugun popüler olması ve takımın basket takımına seçilmesi gibi bir anlatımı olan daha sonra kızlar felan o tarz daha iyi olur
    Lütfen bilenler söylesin
  • Dostum bnde 1. Den ariorm ama
    2.ye tavsiyem forever strong u izle bu arada never back down 2 nasil basi sarmadi bni pek bende ole genclik filmleriyle motive olurum he bu arada sana unutulmaz bi film daha project x 2012 yapimi bu kiyagimi da unutma :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeş sagolasın ben izlemiştim dün forever strongu oda güzel film tam aradagım gibi,
    evet never back down 2 sıfr spor üzerineydi iç dünyası pek yoktu benide sarmadı
  • güncel
  • Project X 3 liseli cocugun populer olmak icin verdigi partiyi anlatiyor. Eglenceli ama izlenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet diger konumda birisi söylemişti şimdi izledim zaten :D çok güzel filmdi
  • Breakfast Club
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o pek dedigim tarzda degil ?
  • günceldir.
  • bilenler lütfen
  • güncel
  • superbad
  • ya hep izlenen bilindik filmler başka bilgisi olan ??
  • amerıkan lisesi izle ama ramazanda degıl
  • 21 Jump Street, komedi filmidir.
  • amerikan lisesini izlemiştim galiba ama 21 jump street ' in türkçe düblajı yok galiba
  • günceld
  • günceldir. . .
  • Güncel
  • SuperBad(2007) öneririm.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.