Şimdi Ara

Amerikan Lise Gençlik FİLMLERİ ARIYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
4
Favori
4.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Easy a bence bu türde arayabileceğin en iyi film. Konusu zaten eski bir kitap olan scarlett letter. Bir de emma stone etkisi var.

üstteki arkadaşlar superbad yazmış, komik bir film ve ben de öneriyorum. onda da emma stone var.

michael cera var ve bu adamın bütün filmleri senin aradığın türden (superbad'de de oynuyor). neredeyse hepsini izledim filmlerinin bayağı eğlencelidir. filmleri basketbol'da takım kaptanı olma gibi klişe değil ergen aşk filmi diyebilirim. bu arada adam jesse eisenberg'e çook benziyor, hatta the social network'deki mark zuckerbag'ı filmin yarısında michael cera diye izlemiştim.
  • teşekkürler yagmur adam, güncel
  • Project X
  • Amerikan pastası
  • Old School
  • teşekkürler ama yazdıklarınzn hepsını izledim, teen wolf felan çook eskiden beri izledim hepsini amerikan pastasını bütün seriyi en az 2 şer kez izlemişmdir galiba blue mountain state nin tr düblaj yok altyazılı sarmıyo başka bilen varsa yazabılrmı ?
  • günceldirr
  • Kardeş sen film demişsin ama bu bildiğin yemek tarifi.
  • söyleyenler var sen bilmiyosan o başka bisürü film var bu şekilde :D
  • lütfen yardım
  • güncel
  • ggggüncel
  • Project X..
  • 10 kere dedim project x izleidm diye :(
  • gggggggggggüncel
  • ggügünceldir
  • komedi olabilir amerikan pastası serisi 1-2-3 -son çıkan 8 var bide gayet güzel nostalji
  • amerikan pastasını izledim tabiki :/
  • film olması şart değil aynı senin istediğin gibi dizi var ama çok iyi blue mountain state izle asla pişman olmazsın . film olarak sex drive (skor peşinde) var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.