Şimdi Ara

Amfi Derken ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar elektro gitar alıcam evimde pioneer amfi var acaba uyumlu olurmu yoksa illa amfiyle birlikte mi almam gerekiyor ?

gitar konusunda hiç bir bilgim yok sizce nereden nasıl ve ne almalıyım ?

teşekkürler ...

• jack girişi converter ı bulursan uyumlu olabilir, ama bence iyi bir performans bekleme git güzel bi marshall amfi al :) ( paran varsa tabi)
  • teşekkürler ...
  • dogru söylemişsin marshall ın üstüne amfi tanımam eger bütcen kısıtlıysa 100 ytl nin üstünde al oda yeter aslında cok ufak olmasında
    quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

jack girişi converter ı bulursan uyumlu olabilir, ama bence iyi bir performans bekleme git güzel bi marshall amfi al :) ( paran varsa tabi)
  • amfi derken elektro gitarın manyetiğinin algıladığı sesleri yüksek volume ile sese çeviren aygıttır elektro alacaksan ilk başta al bi tane 10 wattlık amfi fender ibanez marshall gibi bi marka kullan sonra alırsın bi 75 wattlık
  • bende mesa boggie mark 4 üzerine tanımam marshall lar çok da ahım şahım ampliler değil ama türkiyede çok piyasa oldukları için heryerdeler. hoş bu biraz tercih meselesi tonunu sevmem ama fiyatlarına göre çok iyi , çok kaliteli ampliler. birincisi amplinin eğermikrofon girişi varsasorun olmaz, fakatyoksapreampli(önyükseltec) ihtiyacın var. çünkü gitarlar pasiftirler. ton olarak çok şey bekleme ama seni idare edebilir.
  • dostum marshall amp iyi deil demek yanlış olmadı mı? yani elbette türkiyede baya fahiş satılıyor, insanlar ancak alt modelleri alabiliyor.. ama üst modeller en iyiler arasındadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

dostum marshall amp iyi deil demek yanlış olmadı mı? yani elbette türkiyede baya fahiş satılıyor, insanlar ancak alt modelleri alabiliyor.. ama üst modeller en iyiler arasındadır.

zaten bende jcm900 + 4x12 stack kabinden bahsetmiyorum hint malı mg ler, ms lerden bahsediyorum. tonları çok zayıf, boğuk vs vs. avt den vs den altı adamı paklamaz.

edit: sanırım space bar bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeR -- 21 Şubat 2008; 5:25:25 >

• quote:

bende mesa boggie mark 4 üzerine tanımam marshall lar çok da ahım şahım ampliler değil ama türkiyede çok piyasa oldukları için heryerdeler. hoş bu biraz tercih meselesi tonunu sevmem ama fiyatlarına göre çok iyi , çok kaliteli ampliler. birincisi amplinin eğermikrofon girişi varsasorun olmaz, fakatyoksapreampli(önyükseltec) ihtiyacın var. çünkü gitarlar pasiftirler. ton olarak çok şey bekleme ama seni idare edebilir.

mesa boggie marshalldan daha iyi test edildi onaylandı
  • marshall ' ın vs ' leri çok güzel . üretimi durdurulması cok kotu oldu bence , 2. el güzel bir tane bulursam direk atlıyacagım zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

bende mesa boggie mark 4 üzerine tanımam marshall lar çok da ahım şahım ampliler değil ama türkiyede çok piyasa oldukları için heryerdeler. hoş bu biraz tercih meselesi tonunu sevmem ama fiyatlarına göre çok iyi , çok kaliteli ampliler. birincisi amplinin eğermikrofon girişi varsasorun olmaz, fakatyoksapreampli(önyükseltec) ihtiyacın var. çünkü gitarlar pasiftirler. ton olarak çok şey bekleme ama seni idare edebilir.

Hocam aynen katılıyorum..

Marshallar o kadar iyi değil bence.Çok tutulmalarının nedeni , tanınmış , ucuz ve masrafsız olmaları..

Messa Boggie , ENGL gibi amfilerle kıyaslandırılamaz bile..

''Marshall kafa-kabin'' diyince insanların gözünde çok büyüyor...Ama öyle değil.

Marshall'ın tek kaliteli serisi DSL serisi bence....Gerisi boş

• Messa Boggie 'ler ENGL ' ler Peavey ' ler güzel hosta eli cebe atınca biraz sorun yaratıyor . Türkiye ' de ENGL 'ler 2.5-3.000 ' den baslıyor

En iyisi ulaşabilcegimiz oluyor o yüzden marshall onde , ondan sonra fender ' le laney geliyor kanımca .
  • yok bea çevirici bulursan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

Messa Boggie 'ler ENGL ' ler Peavey ' ler güzel hosta eli cebe atınca biraz sorun yaratıyor . Türkiye ' de ENGL 'ler 2.5-3.000 ' den baslıyor

En iyisi ulaşabilcegimiz oluyor o yüzden marshall onde , ondan sonra fender ' le laney geliyor kanımca .

ENGL bizim için sadece bir hayal zaten...

1 senedir , adam gibi bir Usa yapım gitar alacam diye nereden kısacağımı şaşırmış durumdayım...Kaldı ki bi de 3 milyar amfiye..

• Laney amfilere bir bakın bence.Temiz tonlarda ve blues tonlarında çok iyilermiş.Criss Oliva da kullanıyordu rahmetli.Distortion tonu biraz güçsüz diyorlar ama fiyat perormans oranı çok yüksek amfiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

Messa Boggie 'ler ENGL ' ler Peavey ' ler güzel hosta eli cebe atınca biraz sorun yaratıyor . Türkiye ' de ENGL 'ler 2.5-3.000 ' den baslıyor

ENGL bizim için sadece bir hayal zaten...

1 senedir , adam gibi bir Usa yapım gitar alacam diye nereden kısacağımı şaşırmış durumdayım...Kaldı ki bi de 3 milyar amfiye..

hortçuluk yapayım. unutmuşum başka amfi konusuda yok

şahsen ben jcm 900 ü seviyorum (reverb kanalı marşhal karekteristliğinde hoş) ama oda üretimden kalkmıştı. mesa lar, engl ler, peavey gibi el yapımı amfiler bize hayalin ötesine gidemiyorlar. ama bir engl görmüştüm (kullanmadım vitrinde). açıkçası bir mesa ya ancak para bulup kendim yaparsam sahip olabilirim (oda tube lar çıkış trafosu %0.1 toleranslı dirençler derken en az 500 ytl (ki kabin hariç)..

ama kısacası marshal mgler "küçük yerin büyük adamı" rolündeler. herkey gitar deyince ibanezi yada fenderi biliyorsa, amfidede marshall. sana yağı gibi birşey herhalde

• 150 ytl varya Marshall MG10CD Amfi öneririmwww.mydukkan.com dan bakabilirsin..
  • bişi sormak istiorm epiphone eb3+ marshall b25 için 600 ytl iyimi
  • marshall mk II bir arkadaşta vardı, 200 ytl aralığında almış, oldukça iyi dolgn sesi var fiyatına göre. eb3 ü bilmiyorum ama fiyatına göre çok iyi diye duymuştum. bass konusunda birikime sahip olanlara sorman daha sağlıklı olacaktır. mygitar yada bassgitaris te sorsan daha iyi olur.
  • Fiyat düşük performans yüksek olsun diyorsan Laney...
    Fiyatı salla şekil olsun adı yeter diyosan Marshall...
    Fiyatı fazla olsa da en kalitelisi olsun diyosan Messa Boggie...

Yalnız geçen bi studyo'da denk geldim, Marshall ama modeline bakmadım hayran kaldım amfilere...
    Marshalların da her marka gibi üst modelleri iyidir...
    Ama 10-15W alcaksan Laney...

1959 Fender Vintage Jazz Bass + o dediğim studyodaki amfi...
    Ben hayatımda bu kadar zevkli bi çalışma yapmamıştım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.