Şimdi Ara

Amfi gerekliliği ve yaşadığım sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser momentum in ear kulaklığım var telefonum Xiaomi redmi note 4 global internette araştırdığım amfi konuları biraz kafamı karıştırdı söz konusu kulaklığımın empedans değeri 18 ohm ve 118 dB değerleri var ses yeterli ancak sesli ortamlarda bass yok denecek kadar az gerek bassını yükseltmek gerek sesini yükseltmek için amfi tavsiye ettiler ama kafamda bir sürü soru var
    Amfi benim için gerekli mi ?
    Amfi uçuk miktarda ses ve bass yükseltiyor mu ?
    Yoksa yaşadığım sorunlar kulaklık veya telefondan mı kaynaklı ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konularda tek bir kolay cevap verilemiyor. hepsi olabilir. yüksek seste bas kaybına uğrayan ses kaynağı amfi ile düzelebilir de düzelmeyebilir de, ses kaynağının kapasitesine bağlı. bunu ancak amfiyi takınca görebilirsin. öte yandan bazı ses kaynakları kendiliğinden amfili yani zaten oldukça yüksek sesli oluyor. yüksek ses konusunda bu ses kaynaklarına pek bir katkısı olmaz amfinin ancak çoğu ses kaynağı böyle olmadığı için elbette ciddi fark yaratıyor.

öte yandan tabii ki kulaklığın kapasitesi de kısıtlı olabilir. bunu da yüksek seste sağlam bas verebilen ses kaynağı ve amfiyi halletmeden anlayamazsın. ayrıca her amfi aynı oranda bas desteği sağlamıyor. çoğu bilindik amfi nispeten iş görür diyebiliriz ancak xDuoo XQ-10 gibileri var olan bası da götürür afedersin. bas konusunda en iyisi üretimden kalkan phiree mini-ear desktop amfisiydi.bu konularda farklı ürünler deneyip kıyaslamadan doğru sonuca varılmaz.

• vaziyetu kullanıcısına yanıt
    anlatımınız için teşekkürler hocam internetten yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla PHIREE MINI-EAR V3 kulaklık amfisi Türkiye'de satışı bulunmayan bir amfi. Farklı ürünler deneyip kıyaslamadan doğru sonuca varılmaz demişsiniz fakat benim amfi konusunda hiç tecrübem yok ve herhangi bir kulaklık amfisini deneme fırsatım olmadı. Deneyemem de daha doğrusu. bu tür soruları sormamın nedeni bir ürün alıp memnun kalmamamdan korktuğumdur.

Iphone 5s ile müzik dinlediğimde bassları gayet doygun ve sesi de yeterli seviyede yüksek galiba biraz da telefonumdan kaynaklanıyor.
    dediğim gibi otobüste giderken veya gürültülü bir ortamda basslar tamamen kayboluyor ama Iphone da kaybolmuyor çünkü güçlü bass vuruyor
    Amfi almamın tek nedeni de bu. Bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmlyzfghj -- 17 Şubat 2018; 12:10:40 >
  • SoundCloud u keşfettim sesi bayağı yüksek çıktı basslar da gayet iyiydi demek ki telefon kulaklığı besleyebiliyor

Fakat sound cloud bana pek kullanışlı gelmedi onun gibi yüksek sese nasıl ulaşabilirim telefona rom felan yüklesem faydası olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.