Şimdi Ara

Amfi konusunda yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda birçok başlığı okumama rağmen tam cevabımı bulamadım. Bilenlerden ricam 2 takım Infinity Reference 6500cx ve Alpine SBG 1244BR olan bir sistem için uygun amfileri paylaşmalarıdır. Mono + stereoda alabilirim. Amacım tek seferde sistemi tamamen bitirmek. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozalican

Merhaba

Forumda birçok başlığı okumama rağmen tam cevabımı bulamadım. Bilenlerden ricam 2 takım Infinity Reference 6500cx ve Alpine SBG 1244BR olan bir sistem için uygun amfileri paylaşmalarıdır. Mono + stereoda alabilirim. Amacım tek seferde sistemi tamamen bitirmek. Şimdiden teşekkürler.

xetec 90.4 steryo anfi
    xetec 600.1 mono anfi
    işini görür
  • Furkan1461 F kullanıcısına yanıt
    xetec dışında infinityi kaldırabilecek jbl gto 1004 buldum. Bunu tavsiye eder misin?
  • quote:

xetec dışında infinityi kaldırabilecek jbl gto 1004 buldum. Bunu tavsiye eder misin?

1004 iyi cihazdır ama midleri beslemede sanki sıkıntı var gibi belirtmişsiniz jameson usa 505 piyasada istenmediği kadar var midler için yeterli olacaktır her türlü
  • alpine woofer'ınıza da gelince çok altyapıya gerek kalmadan köprülü bi amfide yada tek kanal mono bi cihazda sıkıntısız beslersiniz
  • quote:

eğer tamir felan görmediyse tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_FurkanAy

quote:

1004 iyi cihazdır ama midleri beslemede sanki sıkıntı var gibi belirtmişsiniz jameson usa 505 piyasada istenmediği kadar var midler için yeterli olacaktır her türlü

Jbl 1004 candir murtas bandrolluyse eger 1 saniye bekleme derim. Mono olarakta soundmagus dk1200 isteklerini karsilar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ANFİDEKİ 3 TANE 25 A SİGORTA NEDEN YANMIŞ OLABİLİR ARKDAŞLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.