Şimdi Ara

Amfi olmadan mid Takım'ı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende mid Takım'ı var on arka hepsi teybe bağlı gecen bi ara ses komple gitti sag hoporleri iptal edince kendine geldi . Simdi tekrar takmiştim eskisi gibi calisiyordu ki bugun yine ses gitti . Sag on kablosunu teypten kesince düzeliyor . Acaba teyp besleyemedigi icin mi kesiyor yoksa kısa devre mi var anlamadım . Amfi yok diye keser mi sesi ?

• Mid takımı JBL se 2 ohm dur kesebilir bu ama çok düşük bi ihtimal bundan dolayı yapması. Bana kısa devre gibi geldi teypte koruma varsa ses entegresini yakmamak için herhangi bir kısa devrede tüm sesi kesiyor
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap icin tesekkurler. soyle bisi var kac gündür calisiyor aracı park ettim o esnada da çalışıyordu sabah bi geldim gitmiş . Kısa devre olsa ilkden kesmesi gerekmez mi
  • askn04 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim başıma da geldi ordan biliyorum kısa devre DEDİYSEK mesela benimki nin hoparlör kabloları şaseye deyiyormuş muş ya ses gidip gelip duruyor kafayı yiyecem la bi baktım bizim hoparlörün bağlantı kabloları şaeye deyiyor söküp takarken farkettim sizinki de öyle birşey dir büyük ihtimal

Edit:Klavye hataları
  • hocam ben simdi diğer Bağlantıları sokup bi tek bunu çalıştırmayı denicem bi müddet bakicam eğer çalışırsa guc yetersizliği çalışmazsa Dediğin gibi eyvallah :)
  • askn04 kullanıcısına yanıt
    Sonucu yazın hocam merkata bırakmayın bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.