Şimdi Ara

>> AMFİ TAMİRİ İÇİN YARDIM LÜTFEN <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca anfiye güç veriyorum fakat güç verdiğim yerde şase oluyor ve çat çat ederek kıvılcım çıkarıyor ufak çaplı. Bunu tamir etmek istiyorum. Ben şöyle düşündüm bir ölçüm cihazı (multimetre) ile transistor, kondanstatör vb. aksamları kontrol edip yanmış veya bozuk aksamları çıkararak yenisini takmak. Anfi tamirini bu şekilde mi gerçekleştirmeliyim nasıl gerçekleştirmeliyim bana bir yol gösterin lütfen. Teşekkürler :) Anfinin içini atacağım öncesinde yol gösterirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amfi Tamirinde Profesyonel Destek

Amfinizde sorunlar mı yaşıyorsunuz? Çıkışta ses mi almıyorsunuz veya RCA girişleri arızalı mı? Profesyonel amfi tamir hizmetlerimizle amfinizi eski ihtişamına kavuşturmanıza yardımcı olabiliriz.

Amfi Tamiri Uzmanları

Yetenekli teknisyenlerimiz, en karmaşık amfi sorunlarını bile teşhis edip onarabilirler. İster oto amfinizin ses çıkışında bir arıza olsun ister ev amfinizin RCA girişleri bozulmuş olsun, tamir ekibimiz yardımınıza hazırdır.

Uygun Fiyatlı Tamir Hizmetleri

Amfi tamirinin pahalı olabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, en düşük {anfi çıkışı tamiri fiyatları} ile mümkün olan en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Net fiyatlandırma politikamız sayesinde, sürpriz masraflarla karşılaşmazsınız.

Hızlı ve Verimli Onarım

Amfinizin arızalı olduğunu biliyoruz ve en kısa sürede onarılmasını istiyorsunuz. Hızlı ve verimli bir onarım süreci izleyerek amfinizi mümkün olan en kısa sürede size teslim ediyoruz.

Garantili Hizmetler

Tüm amfi tamirlerimiz garantilidir. Onarımımızdan memnun kalmazsanız, paranızı geri iade ederiz. Bu şekilde, amfinizin tamirinden %100 emin olabilirsiniz.

Amfi Bakımı İçin İpuçları

Amfinizin ömrünü uzatmak için düzenli bakım önemlidir. Amfinizi aşırı ısınmadan koruyun ve toz ve kirden arındırılmış olduğundan emin olun. Ayrıca, giriş ve çıkış kablolarını düzenli olarak kontrol edin ve herhangi bir hasar varsa değiştirin.

Amfi sorunlarınızda profesyonel yardım almak için hemen bizimle iletişime geçin. {Amfi tamiri} deneyimli ekibimiz, amfinizi hızlı, verimli ve uygun fiyatlı bir şekilde tamir etmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunun için besleme katı ,ton kontrol,amplifikasyon vb bölümleri öncelikle ayırdedebilecek elektronik bilgisi gerekli. Yanlış anlamanızı istemem ama mesajınızdan anladığım kadarıyla öğrenmeniz gereken çok şey var ve yapı düşündüğünüzden farklı.

Öncelikle trafo 220 v giriş, ve trafo çıkış voltajlarını ALternatif volt kademesinde ve doğrultma devresi çıkışını DC volt kademesinde ölçüp sağlıklı besleme voltajı üretilip üretilmediğini görmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220v anlamadım benim cihaz 12v fakat içine su dökülmüş mosfetleri ve kondansatörleri değiştirsem sorun çözülür mu acaba öyle bir sıkıntısı yok yüzeysel olarak

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Hocam oto anfi benimki arızanın nerde olduğunu tespit edemiyorum yüzeysel olarak anlatır mısınız arıza tespitini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKinGI -- 10 Mart 2018; 0:47:20 >
  • Selamun aleykum hayırlı günler dilerim bnm anfi ışıkları yanmıyor sanırım elektirik gelmiyor evde 12 v 1 amper adaptör takdim yeşil ışık yanıp sönüyor arabaya takınca hic yanmıyor ne kırmızı ne yeşil neden olabailir ikinci amfinin de ses çıkışı yandı onunda hangi parçaları değişmesi gerekir şimdiden teşekkürler ederim yardımlarınızdan dolayı

• bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    gardas yardim edelim de psişık ışınlanma olsaydı bari. gotur elektronikciye ver yapsın duzeltsin. uzaktan olacak iş değil. forumdan yapacak gonullu cikarsa ayri..

• Bjk mustafa anfi için 1 a çok az yeşil ışık yanıp sönmesi yetersiz besleme göstergesi arabada anfinin eksi şasi siyah kabloyu takip et pas yapmıştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    5 tl parça değiştiriyor 80 veya 90 tl istiyor vermek sorun değil maliyet çok agir fiyat çıkarıyor

• scoleporus S kullanıcısına yanıt
    ALLAH senden razi olsun eski tesisat kablosu 4 yıllık diye olabilir yenisiyle değişirim ozaman teşekkürler ederim yardımlarından dolayı

• bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Re herzaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oto amfi ses çıkışı sorunu tamiri
    TAMİR EDEN ADAMyoutube
    Amfi Ses Çıkışı Tamiri - Hızlı ve En Ucuz Çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=yqLiiwEFOSA
  • Amfi tamiri için mükemmel bir kişilik ustanın hası ve en ucuza yapar, işini aksatmaz verdiği sözü tutar adam gibi adam değil çünkü Adamın hasıdır zaten yani, Amfi tamiriniz için uğramanızı şiddetle tavsiye ederim. Ankara Ulus ta Konya sokağı kesen Şan Sok No:7/34 ETİS ELEKTRONİK 2. kat Mümtaz KÖSEOĞLU Tel: 0312 3123834

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilm -- 6 Kasım 2020; 14:33:21 >
  • Merhaba arkadaşlar Pendik kartal maltepe tuzla civarı amfi tamiri yapan düzgün bi yer tavsiyesi olan varmı denon pma1315

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 30 Ocak 2021; 23:2:51 >
  • ttfvol kullanıcısına yanıt

Denon'u tamir ettirecekseniz DTL Elektronik'i tavsiye ederim ancak yerleri Okmeydanı'nda. Denon'un yetkili servisidirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 1 Şubat 2021; 8:8:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.