Bildirim
AMFİ TAMİRİ İSTANBUL ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: olcaydemirci
Selamlar, elimde samson marka profesyonel stüdyo amfisi var. Bazen bir ya da iki kanalda ses azalıyor hatta bazen yavaş yavaş azalıp tamamen kesiliyor... Ne yaptığını bilen güvenilir bir yer önerebilir misiniz tamiratı için ?
(tercihen istanbul avrupa yakası, ben bakırköydeyim...)
Hocam eski bir elektronikçiden dinlemiştim... Üzerinde yanan bir parça versa değiştir değiştirdiğin parçanın yerini ve yeni takacağın parçanın bacaklarını tinel ve bir fırça yardımı ile temizle kesinlikle olacaktır... -
hocam çok sağolasın yanmış gibi gözüken birkaç direnç değişti ama hala sorun devam ediyor. benim sağlam bir elektronikçi bulmam lazım istanbulda. eminim forumda bilen birileri vardır ama hiç cevap gelmedi -
Karaköy'de Karaköy Pasajı'nın orada alt katta bir dükkan var sadece ses sistemleri üzerine çalışan. Onlar tamir yapıyor diye hatırlıyorum. Yapmıyorlarsa bile yapan birini tanıyorlardır kesinlikle. Esliden Taksim'e çıkarken yolun sağında Aslan Han'nı asıl tamirci mekanı ancak satılıp otel yapılacakmış. Oradaki tamircileri tanıyor bu adamlar. Kendilerinin işi değilse bile onlara yönlendiriyorlar. Mahalle arası tamircilerde cihazı heba etmektense işin ehline gitmekte fayda var. -
Pioneer A110 stereo anfim var. Sanırım zamanında hoparlör bağlarken pre-amfisini yaktım, ya da başka bir arızası var bilemiyorum.
Kaynak bağladığımda bir hoparlörden ses çok az geliyor. Ancak pure direct'e aldığımda seste bir sıkıntı yok.
Nerede tamir ettirebilirim bu anfiyi? -
Bir arkadaşım zamanla körüğü gitmiş olan Technics hoperlörlerini Bolero Müzik te tamir ettirmiş ve işçiliklerinden son derece memnun kalmıştı. Anfi tamiri de yapıyorlar. Kendileri ile iletişime geçin isterseniz.
www.boleromuzik.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X