Şimdi Ara

Amfi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Osman bir konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Aracim Megan 2
    Teyp: çin malı android teyp
    Ön kapılarda 13 cm midrange saundmax
    Arka pandizotta 20 cm audioline midrange
    Bas olarak pionner 30 cm lik bas var
    Amfi olarak Edison 5 kanal 3400 watlik amfi var
    Bu sistemi su an kullanıyorum bazı şarkılarda çok güzel verim aldığımı düşünüyorum bazı şarkılarda ise tam verim alamıyorum ses bozuk gibi sanki bas bazen yetersiz kalıyor gibi geliyor .
    Acaba amfiyi değiştirsem yine 5 kanal amfi düşünüyorum faydası olurmu hoparlörlerin ve amfinin rms değerleri hakkında pek fazla bir bilgim yok .
    Bu sisteme uygun bir amfi tavsiye edermisiniz ?
    Şimdiden teşekkürler ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaş.

• Ustam merhaba. Bassın tonlaması nasıl? Ben soundmax 5 kanal amfi ve pioneer teyip Kullanıyorum hiç memnun değilim tek amfi çıkışlı teyibin sub girişine y kablo attım sizin bağlandı şekliniz nasıl acaba teyipte sub çıkışı mevcut mu?

• Merhaba benim teyp tek amfi çıkışlı bas tonlamasi fena degil baglanti benimde y kablo ile sana tavsiyem benim yaptığım hatayı yapma amfiden önce teybi değiştir 3 amfi çıkışlı al 2 elleri ortalama 500- 600 arası ses fark eder diye düşünüyorum
    Ben duble teyp aldım 2 amfi çıkışlı diye maalesef tek amfi cikisliymis fazla anlamıyorum bu konulardan tek amfi çıkışlı olduğunu bilseydim almazdım
    Teyp arkasında 2 in 2 out çıkışı var bu şekilde olunca tek amfi çıkışlı oluyormuş.

• zodyak6 Z kullanıcısına yanıt
    Ah bütçe olsa direk yapıştırcam prof teyip ama malesef..

• Aynen kardeşim bendede aynı sıkıntı var kulak sese bir süre sonra alışıyor ve hep daha fazlasını istiyor bu iş böyle maalesef o zehiri aldık bir kere 😀

• Merhaba. Amfi değiştirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle dsp li amfi tercih edin. Nedeni ise bu tip amfiler de ses ayarını laptop ya da telefonla ince bir şekilde tüm detayları ile yapabiliyor olmanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    20 yıl önce açıldı
    Amfi Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.