Herkese selam. Belki hatırlayanınız vardır gitar için de aynı şekilde bi konu açmıştım. Şimdi amfi tavsiyesine ihtiyacım var. Epiphone LP gitar alacağım daha çok Hard Rock, Klasik Rock çok az da metal dinliyorum. Araştırdığım kadarıyla başlangıç için uygun olan amfiler şu şekilde: Marshall MG15cfx Roland Micro Cube Blackstar ID Core 10 Vox Pathfinder 10 Blackstar LT -Echo 10 Siz bu amfiler hakkında ne düşünürsünüz hangisini tavsiye edersiniz ya da başka bi amfi tavsiyesi olan varsa yazabilir. 2.el bakıyorum ve amfiye max 700 tl bütçe ayırdım. Şimdiden yazan herkese teşekkürler. |
Amfi Tavsiyesi
-
-
Bildiğim bir şey varsa Roland Micro Cube bu küçük aletin kendinden büyük işler yapabildiği
-
yazdıklarınızdan roland ve blackstar önerebilirim.
marshall markası da o müzik türleri için iyidir aslında fakat marshall amfilerin bir sesi var biraz zaman geçince artık duyasınız gelmiyor, efekt kullansanız da sürekli değişmeyen bir tınısı var. dolayısıyla roland amfileri gibi amfi türünü değiştirebileceğiniz amfilerden almanızı öneririm. üzerindeki ayarı değiştirince clean lead crunch vs farklı tiplerde ses veriyor. 3 tane farklı ses verse bile yeter değişiklik olur.
bu tarz amfiler yerine ses kartınız varsa joyo biritish, joyo american vs gibi amfi sesi üreten pedallara da bakabilirsiniz. 300-400 tl ye bir amfi alıyormuşsunuz gibi oluyor. fakat ses almak için çıkışı hoparlöre veya ses kartı ile bilgisayara bağlamak vs gerekli.
gerçi bu zamandan sonra artık pek amfi alınmaz gibi geliyor. düzgün bir prosesör alınca bir sürü efekti amfisi içinde geliyor. totalde daha uyguna geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 6 Aralık 2020; 16:38:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X