Şimdi Ara

Amfi tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım için sistem topluyorum.

4 kapı max 10 cm uyduğu için 60 rms’lik 4 midrange + tweeter

bagaja ise 700 rms çift bobin for-x xw-2410 d2 sub aldım.

Elimde for-x 125.4 amfi var.

montajı yapacak arkadaş 125.4 tek amfinin sisteme yeteceğini söyler fakat sub rms değeri güçlü olduğu için yetmeyeceğini düşünüyorum.

mono amfi ne önerirsiniz ?

mono amfi kullandığımızda 125.4 amfi mid’ler için fazla gelecek. Sorun olur mu, mid amfisini 60.4 mü tercih edeyim ?

akü 90’lık. Sistemi dengeli kurmak için hangi amfi ve kablo kombinasyonunu önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre.35 kullanıcısına yanıt
    subwoofer ı paralel köprülü 1ohm bağlayacaksanız forx 125.4 amfi sıkıntı verir,sebebi diğer kanalada 2 takım midrang gireceğiniz için onlarda 2ohm çalışacak ve amfi fazla zorlanır, ısınır gerek yok o kadar yüklenmeye. önerim qline 1250.1 ayarında mono amfi ile subwooferı 1 ohm sürmeniz. forx 125.4 gain kısık tutulduğunda midrang beslenir, ayrıca stereo amfi masrafına girmezdim. aküden dağıtıcıya kadar 2ga power kablosu. dağıtıcı sonrasına 4ga kablo çekilebilir. bu setupda 3 çift rca çıkışlı ana ünite iyi olur. belirtilen subwooferın 4d modelini paralel 2ohmda kullanıyorum, çok fazla amper çekiyor, kapasitör 2.5 farad kapasitör koydum ama farların kısılması malesef devam ediyor. sağlam şarj dinamosu istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 19 Şubat 2024; 0:47:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Stereo amfi önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.