Şimdi Ara

Amfiye Subwoofer bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ev için ufak bi amfi aldım öylesine osawa marka HD-501 ben buna 2 tane müzik setinin hoparlörlerini bağladım mid olarak ama bass için bende creativenin 2+1 inin subwooferi var küçük ama yeterli . bunu bağlasam bass vururmu birazda olsa ?

• Anfinde sağdece iki adet çıkışmı var stereo. Bass çıkışı falan yoksa, olsada o hoparlor pek bir işe yaramaz.
    Kabini ile beraber 2+1 hoparlorun duruyorsa çıkışın birine paralel bağla. Kabinsiz ise işe yaramaz. + ve - lei doğru bağla midlerde dahil, yoksa basslar kesilir. belki öyledir yani kontrol et.
  • elinizdeki total watt 40 w 12 volt cıkışlı hopalrlorlerin yanına bassın pek performanslı çalışacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merth815

Merhaba arkadaşlar ev için ufak bi amfi aldım öylesine osawa marka HD-501 ben buna 2 tane müzik setinin hoparlörlerini bağladım mid olarak ama bass için bende creativenin 2+1 inin subwooferi var küçük ama yeterli . bunu bağlasam bass vururmu birazda olsa ?

Çoklayıcıyla bağla iki seti de çalıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: merth815

Merhaba arkadaşlar ev için ufak bi amfi aldım öylesine osawa marka HD-501 ben buna 2 tane müzik setinin hoparlörlerini bağladım mid olarak ama bass için bende creativenin 2+1 inin subwooferi var küçük ama yeterli . bunu bağlasam bass vururmu birazda olsa ?

Çoklayıcıyla bağla iki seti de çalıştır.

Doğru! ben subwooferı içinden çıkmış sandım ilk başta, ona göre mesaj yazdım.
    Subwooferin sağdece gövdesi çalışıyorsa şu parça ile iki adet;
    http://imageshack.us/photo/my-images/841/84142736.jpg/sr=1

Senin alacağın kablo bunun tam tersi olacak, dağıtılan ucu dişi olacak. Çuğatılacak olan erkek olacak.
    Mantık bu şekilde yani, bir ucuna anfiyi bir ucuna creativeyi takacaksın. Pc ye bağlıcaksan 3,5mm den rca ya çevirici kullanacaksın.
    http://www.mantronic.com/pictures/image/35rca.jpg
    Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Subwoofer Amfi Ohm Uyuşması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.