Şimdi Ara

AMG nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu postta basitçe 2 AMG kavramını birbirinden ayırmak için bir giriş yapacağım.Elbirliği ile zenginleştirelim.

Şimdi arkadaşlar arabam AMG en fulü diye son günlerde çok duyar olduk.AMG aksesuar paketi ile AMG performans modelleri birbirine girmeye başladı gidiyo.

2 tane AMG var arkadaşlar birincisi, ilk ve orijinal AMG olan basitçe bmw deki m modeline denk gelen AMG.En büyük özelliği motorun ürettiği gücün AMG olmayan modellerden çok üstün olduğu ve AMG modellerinin sahip olduğu özel donanımlar.Ayrıca mercedes-amg.com dan bakılabilecek apayrı özel Mercedes serisi.

İkinci ve karışıklığa sebep olan AMG ise şu anda satışta olan modellerde seçilen aksesuar paketi olan AMG.Bu pakette koltuk,direksiyon, pedal, paspas, body kit uygulamaları ile araç spor görünüm kazanır.Motor gücünde bir değişiklik olmaz.

A serisinden,E serisinden,CLA dan AMG aksesuar paketi ile araba alabiliriz ama bu demek değilki arabamız AMG oldu.A serisinden bir mercedesin AMG olması için A 45 AMG olması gerekir.A 45 AMG nin motor gücü 360 beygir, 0-100 ü 4.6 dır.

A serisi olup aksesuar olan AMG ise mesela "A 180 CDI 7G-DCT AMG "dir.Dizel bir mercedes i de AMG alabilirsiniz.İşte bu orijinal olan performans AMG si değildir.AMG aksesuar paketi motor ile ilgili bir değişikliği içermez sadece bazı AMG donanımlarıdır.AMG aksesuar paketine sahip bir araç 100bin lira ise AMG performans modeli 200bin liradır.

Aksesuar olan AMG paketi, performans AMG si gibi anlatıldığına şahit oluyorum, ikinci el satışlarda bilgisiz satıcı ve alıcıların yanıldığı yanıltıldığı oluyor.
    Bir satır ile değil uzunca bastıra bastıra açıklamaya çalıştım.Bir kişiye faydası olursa ne güzel.

• olmadı diye tekrar açtım bu sefer mükerrer olmuş bu konu silinebilir.
  • AMG, giriş bölümümüzde anlattığımız gibi bağımsız olarak 1967 yılı Almanya merkezli bir modifiye firmasıdır. Araç yapımında AMG’nin ilk esaslarından biri fabrika çıkış araçlarının standartlarını değiştirmektir. Ele aldığı araçlarda gerçekleştireceği farklılaştırma olayının belli bir sınırı yoktur. Şu şekilde açıklamak gerekirse; kurulum aşamasından itibaren bazı araç parça üretimleri de dahil olmak üzere motor, dış yapı ve iç mekan malzemelerini kapsayan geniş bir alanda iş yapmaktadır. AMG ile ilgili tüm bilgileri buradan öğrenebilirsiniz:http://bilgihanem.com/amg-nedir/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.