Bildirim
ami biosa .bin dosyayı uydurabilir miyiz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o şekilde yukleyemezsin yad yüklersin biosunu çökertirsinhttp://www.foxconnchannel.com/ buradan anakartının modelini yaz en son çıkan biosu indirip yukle yuklemen içinde bios utility vardır onu kullan en garantisi ve güvenilir sorunsuz yontem budur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zorrokin
o şekilde yukleyemezsin yad yüklersin biosunu çökertirsinhttp://www.foxconnchannel.com/ buradan anakartının modelini yaz en son çıkan biosu indirip yukle yuklemen içinde bios utility vardır onu kullan en garantisi ve güvenilir sorunsuz yontem budur.
foxconn liveupdate var . orda .rom file istiyor ama foxconn download support sitesinde dosyalar .bin uzantılı ve your bios already uptodate diyor yeni bios bulmuyor ama yeni versiyon var ve .bin uzantılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 3 Mayıs 2010; 21:25:13 > -
bios dosya uzantıları bin yada rom olur uzantı değiştirme doğru olmayabilir amibios un kendi yazılımını denemenizi öneririm tıkla resimli anlatımı var -
quote:
Orijinalden alıntı: karmaşık
bios dosya uzantıları bin yada rom olur uzantı değiştirme doğru olmayabilir amibios un kendi yazılımını denemenizi öneririm tıkla resimli anlatımı var
teşekkür ederim şimdi deniyeceğim ama bu da .bin li dosyayı kabul etmeyebilir.şimdi sonucu yazarım. biosu güncellemiyorum şu an yanlış anlaşılmasın program .bin uzantılı dosyaya ok diyecekmi ona bakıyorum
-
bu da olmadı problem şöyle tekrar yazıyorum. biosum ami bios ama bios güncelleme dosyası piyasadaki .bin uzantılı.rom olması lazım
bu linkte güncelleme dosyası var ama .bin uzantılı
http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000484&category=C000000001&series=en-us0000013&keywords=&sort=BIOS
http://www.pckoloji.com/f167/-foxconn-h55mx-s-anakart-14762-gars7/
bu linkten de update ledim diyor adama ama resimde sizinde gördüğünüz gibi .rom
bendeki ise p02 versiyonu kullandığım ama ben p03 yüklemek istiyorum oda .rom dosya yok .bin var
-
ne yani ami nin kendi bios update yazılımı afuwin ile elinizdeki .bin uzantılı dosyayı gösterip şekildeki gibi güncelemeye çalışınca olmadı mı, ayrıca verdiğiniz resim dosya uzantısı rom yada bin olarak gözükmüyor bu programda da bin uzantılı dosyayı kullanarak bios update yapabilmelisiniz nasıl bir hata mesajı veriyor -
quote:
ne yani ami nin kendi bios update yazılımı afuwin ile elinizdeki .bin uzantılı dosyayı gösterip şekildeki gibi güncelemeye çalışınca olmadı mı, ayrıca verdiğiniz resim dosya uzantısı rom yada bin olarak gözükmüyor bu programda da bin uzantılı dosyayı kullanarak bios update yapabilmelisiniz nasıl bir hata mesajı veriyor
hocam şu an netbooktan yazıyorum. bu program anakartın kendi programı . kendi bios u ami olduğu için select file to update diyor dosya aç kısmında sadece.rom işaretli .bin i görmğyor all files dediğimde görüyor ama tıklamak istemedim. .bin file lar award bios için diye biliyorum. .bin i zorla yüklerim anakart açılmaz diye tırsıyorum
ben de de .bin var sadece
yükleyeyim mi dersin sorun olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 3 Mayıs 2010; 22:22:51 >
-
program anakartın programı kullandığınız dosya anakart üreticisinin sitesinden indirdiğiniz dosya all files dediğinizde bios dosyasını seçebiliyorsunuz yani bin uzantılı dosyayı seçebiliyorsunuz dosyanın anakarta ait olduğuna eminseniz deneyin derim eğer yanlış dosyaysa programın devreye girip bu dosya anakarta ait değil yada uygun değil diye hata vermesi lazım şüpheniz varsa üstte link verdiğim afuwin ami biosun kendi ürettiği update yazılımı ve resimde de görüleceği bin uzantılı dosyalarla bios güncelleme özelliği var not:bios güncellerken elektrik gitmemeli arka planda dosya çalışmamalı -
quote:
program anakartın programı kullandığınız dosya anakart üreticisinin sitesinden indirdiğiniz dosya all files dediğinizde bios dosyasını seçebiliyorsunuz yani bin uzantılı dosyayı seçebiliyorsunuz dosyanın anakarta ait olduğuna eminseniz deneyin derim eğer yanlış dosyaysa programın devreye girip bu dosya anakarta ait değil yada uygun değil diye hata vermesi lazım şüpheniz varsa üstte link verdiğim afuwin ami biosun kendi ürettiği update yazılımı ve resimde de görüleceği bin uzantılı dosyalarla bios güncelleme özelliği var not:bios güncellerken elektrik gitmemeli arka planda dosya çalışmamalı
tamam o zaman yarın deneyeceğim. olursa özelinden minnettarlık mesajı atarım.bir de dua ederim. 3 ihlas bir fatiha. hatta dileğini söyle Rabbim bu arkadaşa ssd,fermi,intell ee nasip et diye dua da ederim istersen
bozulursa canın sağolsun 100
-
olmadı bios update fail yazdı ben de üzerine orjinali geri kurdum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X