Şimdi Ara

Bu bin dosyalarını nasıl açıp çalıştırabilirim (Poweriso)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar company of heroes u indirdim yanlız birsürü bin dosyası var.Daemonla zaten yapamadım iso binleri gördü.Yanlız bundan sonraki adımları gerçekleştiremedim.ziplerde bir dosyayı seçip klasaöre çıkart diyoruz bu durumda ama ben bunları power iso da bir yere topluyorum çıkart dediğim zaman çıkartmıyor.Bilen varsa adım adım anlatırmı lütfen..

Bu bin dosyalarını nasıl açıp çalıştırabilirim (Poweriso)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 1 Ağustos 2013; 6:16:27 >

• 7zip ve winrar tarzı programlarla dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

7zip ve winrar tarzı programlarla dene.

winrarda zaten olmuyor.7 zip ile dosyanın üstüne geldiğimde extract file dosyaya çıkar dediğim zaman bana sorun veriyor dosyalardan birini seçip çıkart dediğimde cannot open file diyor açamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 1 Ağustos 2013; 6:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

winrarda zaten olmuyor.7 zip ile dosyanın üstüne geldiğimde extract file dosyaya çıkar dediğim zaman bana sorun veriyor dosyalardan birini seçip çıkart dediğimde cannot open file diyor açamıyor

hepsini seçin winrar ile bir klasöre açmayı deneyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

hepsini seçin winrar ile bir klasöre açmayı deneyin.

winran ile öyle birşey yapamıyorsunuz bin i görmüyor zatne.diğer programlarla bile açamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bin dosyalarını sen açamazsın öyle bişe yoki onları açmak için yanında 1~5mb lık setup.exe dosyası olur mutlaka, o dosya olmadan kurulum başlatamazsın, sende dosya eksik, setup dosyasını temin edebiliyormusun ona bak bence, yoksa başka yerden temin et bir daha
  • Arkadaslar yanlis bilgi vermeyelim. Tamami icin ayni seyi soyleyemem ama en azindan bendeki bazi bin dosyalari tek dosyalar ve daemon tools a mount edince tipki iso dosyasi gibi icinden bir suru dosya ve bir de setup cikiyor. Setup a basinca da kurulum basliyor. Azicik mantikli olun. Adamlar setup dosyasi koyacak olsalar ne demeye bin dosyasi olustursunlar? Hepsini direk setup icine atarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosyaların uzantılarını bin yerine rar yapın...
    şimdi açmayı deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

dosyaların uzantılarını bin yerine rar yapın...
    şimdi açmayı deneyin...

öyle birşeyin imkanı yok zaten olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

bin dosyalarını sen açamazsın öyle bişe yoki onları açmak için yanında 1~5mb lık setup.exe dosyası olur mutlaka, o dosya olmadan kurulum başlatamazsın, sende dosya eksik, setup dosyasını temin edebiliyormusun ona bak bence, yoksa başka yerden temin et bir daha

evet exe dosyasını buldum şimdi ne yapabilirim?
  • nevdar_1986 N kullanıcısına yanıt
    o senin dediğin iso, nrg, mds türü imaj dosyaları için geçerli bişe bin dosyaları imaj dosyası değildir. onu daemon tools benzeri bir program ile falan açamazsın, onu açmak için bi setup veya bat dosyası lazım, sen bence bunu başka bişeyle karıştırdın
  • Z3A kullanıcısına yanıt
    eğer doğru dosyayı bulduysan çalıştırdıgın zaman dosyaları cıkartmaya başlıcaktır zaten, bu tür bin dosyaları için genelde kurulum dosyaları falan cıkmaz içinden direk kurulmuş versiyonu cıkar sende cift tıklarsın oynamaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

eğer doğru dosyayı bulduysan çalıştırdıgın zaman dosyaları cıkartmaya başlıcaktır zaten, bu tür bin dosyaları için genelde kurulum dosyaları falan cıkmaz içinden direk kurulmuş versiyonu cıkar sende cift tıklarsın oynamaya başlarsın.

Dostum inan hiç düşünemedim bu olayı setup dosyasını bulana kadar:) zannediyrorum bir çıkartma felan olacak.Eyvallah çok yardımcı oldun sağolasın.

Arkadaşlar setup dosyasına tıklayınca direk kurulum başladı.Çıkartma işlemi felan yok
  • olayın özü şudur innosetupla yapılan kurulumlar cdlere veya dvdlere bölünürken uzantısı bin olur jordan russell innosetup kurulum hazırlama programını öyle dizayn etmiş ama bu bin dosyalarının standart cd kalıplarıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur o yüzden power iso alcohol daemon tools bunları açmaz
  • Arkadasim ztn sinirlerim tepemde bi de siz bos bos konusup ziplatmayin iyice. Hayir Turkceniz mi kit, ben mi Turkce konusmuyorum, nedir; anlamadim ki. Ben bizxat yaptim diyorum dimi? Sizce ben salak miyim ki yapmadigim.seye yaptim diyeyim? Hattavustune bir de sorunu olan ark a team sen yardim edeyim diyeyim? Anlamiyorum; nedir bu pervasizlik, bosa inatcilik?! Buralara kdr gelip cvp yazmasini biliyorsunuz ama neti acip da bi bin dosyasi daemon la nasil acilir diye yazmaya acizsiniz. Hadi ben palavra atiyorum, netteki onca insan da mi hem de rsmli olarak yalan soyluyor?! Biseyi denemeden bos yere yorum yapmasin kimse! Bilmiyorsan susacaksin arkadasim! Kaldi ki ben tum bin dosyalari illa daemonla acilir demedim. Buna ragmen goruyorum ki bos yere karsi cikma egilimleri var. Neyse lafi uzatmicam. Anlamak isteyemene laf anlatmak imkandiz ne de olsa. Sorunu olan arkadasim, sana gelince; bu aksam senin sanssizligindan mi bnm ihmalkarligimdan mi bilemedim; laptop bozuldu. Masaustu ztn yok evde. Babamin laptop ta 40 yilda bir ancak duzgun calisiyor. Goruyorum ki sorun cozulmus bu arada. Ama ben inatla dediklerimin arkasindayim. Varsa dogru oldugunu gormeye cesaretli bir babayigit versin ozelden msn hatta direk team adresini. Yalniz bir sartim var; ben bu islemleri hallederken kendisi de bizzat videoya cekecek ve altina artik ben bosbogazim mi yazar; baska bise mk yazar bilemem, forumda herkesin gorebilecegi bir yere koyacak. Ha yine soyluyorum; illa tum binler %100 boyle acilir demiyorum. Farkli yollari da olabilir. Ama ben sunu iddia ediyorum; o bazilarinin bahsettigi 2. ek dosyayi yani setup dosyasini indirmeye gerek kalmadan ben o dosyayi acar; o oyunu da calistiririm. Ama daemonla, ana baska sekilde. Bin in icinden setup da cikabilir, direk kurulu dosyalar da; ona bise diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevdar_1986 -- 2 Ağustos 2013; 1:10:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.