Şimdi Ara

Amiga 500 için PC'den oyun kaydedebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Amiga 500 var ve çekyatın altında yatıyor.Amiga 500 için internetten diskete oyun kopyalayıp,bu disketi amiga 500'de çalıştırabilirmiyim?Amacım oyun oynamak değil çünkü emulatör var zaten.Ama böyle bişey yapılabilir mi merak ettim?(kusura bakmayın Amiga için bölüm olmadığından playstation bölümünde yazdım)

• Yaparsın ama pc ile amiga arasında null kablo ile bağ kurman lazım. Pcdeki adf dosyasını amigaya gönderiyosun ve o da diskete yazıyor. Böylece amiga disketin oluşuyor. Ama direk pc floppysinden yazıp amigada okuyamazsın.
  • Cevap için teşekkürler,uzun zamandır bunu düşünüyordum.Demek biraz zahmetli bir iş.Amigam yatmaya devam etsin o zaman
  • Zahmetli değil aslında. Kabloyu yaptırıp gerekli küçük bir program var onu bulursan çok kolay. Ama sorun bir disketi atmak yaklaşık 10 dakka falan sürüyo. Bu kısmı zamanla can sıkabiliyo.

Daha fazla bilgi içinwww.amigaturk.com a gir derim. Her konuda derdine derman olur.
  • fırsat bulabilirsem söylediklerini yapmaya çalışacağım.Yardımların için teşekkürler...
  • http://www.amiga.web.tr sitesinde bu konuyla ilgili dökümanlar var..

Ayrıca aşağıdaki videonun orjinali ve kullanılan diskette yine sitede mevcut.. Video size bilgi verecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=0AwF9njTlmE
  • teşekkürler,yazdığın adresten videoyu izledim.Eğer zaman bulabilirsem bunları mutlaka yaparım.Benim için Amiga'nın çok önemli bir yeri var,bir gün Amigam mutlaka uyanacak.Hepinize teşekkürler.
  • amiganın yeri ayrıdır her gencin kalbinde. bende hala a1200,ve a500 plus var..saklıyorum..ölene kadar benle gelicekler..

quote:

Orjinalden alıntı: oaltintop

teşekkürler,yazdığın adresten videoyu izledim.Eğer zaman bulabilirsem bunları mutlaka yaparım.Benim için Amiga'nın çok önemli bir yeri var,bir gün Amigam mutlaka uyanacak.Hepinize teşekkürler.
  • Hazir Amiga ile ilgili topic acilmisken su oyunu oynayan var mi? Heimdall diye bir rpg oyunu ok felan atiyon vikingle geziyon super bir oyundu ah bea
  • O oyunu duymadım ama belki de oynamışımdır.O kadar güzel oyunlar oynardık ki çoğunun ismini bilmezdik.Golden Axe,kick off benim için ayrı yere sahipler.Hala arada sırada emulatorlerle bunları oynarım.Ama arkadaşınızı kick off'ta yenip onu kudurtmak ayrı bir zevkti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenAxe

Hazir Amiga ile ilgili topic acilmisken su oyunu oynayan var mi? Heimdall diye bir rpg oyunu ok felan atiyon vikingle geziyon super bir oyundu ah bea

lost vikings olmasın.
  • yaş 25,şaka maka yaşlanıyoruz
  • Kardeşim ben de senin gibi amiga sevenlerdenim. Bu konuda bizden kat kat usta olan dayımlar kullanırken ilgiyle izlerdik. Sanırım ondan olacak bu ilgi aşka dönüştü. Seni çok sevdim. Bir ara buluşup geçmişi yadetmeye ne dersin? Bu arada Gods isimli bir oyun vardı. Aşığıydım. oynamanı tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: oaltintop

teşekkürler,yazdığın adresten videoyu izledim.Eğer zaman bulabilirsem bunları mutlaka yaparım.Benim için Amiga'nın çok önemli bir yeri var,bir gün Amigam mutlaka uyanacak.Hepinize teşekkürler.
  • Eskileri yaşamak ve sizinle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir araya gelmek istiyorsanız, demo partileri kaçırmayın derim. Geçen hafta sonu 7D6 demo partisi vardı. COmmodore ve Amiga ile oynayıp, kullandık ve eskileri hatırlayıp hoşça vakit geçirdik.. Fotolar aşağıdaki sitede..Bu arada commodore.gen.tr siteside sizler için yapıldı. Forumda eskileri hatırlatacak birçok şey bulacaksınız...

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=210.0

Bir sonraki parti hakkındaki bilgileride commodore.gen.tr'de bulabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore -- 7 Aralık 2006; 23:34:59 >
  • AMSTRAD 6128 VARDI.ULEN NE OYNARDIK YAW.HALA O TADI VERMİYO ŞİMDİKİ OYUNLAR.
  • yine o günleri yaşamak mümkün.. Amstrad CPC6128 bulmak çok zor değil.. C64 ya da Amiga 500'de.. eğer yeriniz varsa, arada nostaljik takılırım derseniz sizde bizlere katılın... Spectrum, amstrad, atari, MSX kullanıcıları sizleri bekliyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.