Şimdi Ara

Amiga 500cüler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet efsane oyun birimi amiga 500.92 yılında abim almisti. Adanada thy pasajindan oyun alirdik. Oyunlari adina gore secerdik.Listeden. Bide tabiki disket sayisina gore. Mk1 3 disketti. Mk2 4.aksamlari abimle en buyuk zevkimiz aksamlari sensible soccer oynamakti. Grafigi dusuk, eglencesi bol gunlerdi. Duke nukem, double dragon vardi. Aklima gelenler bunlar. Sizlerinde anilarinizi bu konuda dinlemek isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Goal serisini zevkle oynardım. Another world da efsaneydi. O grafikleri ilk gördüğümüzde nasıl şok gecirdigimizi hala unutmam. Bide helikopter oyunu vardi ismini hatırlayamadım ama süper günlerdi...

• The Manager 94 :)

ve Moonstone 4 kişi kalmazdık başından vay be. Ne eziyetti ama çok zevkliydi.
  • sezerbaris kullanıcısına yanıt
    Helikopter deyince ilk aklıma gelen Apocalypse
    https://www.youtube.com/watch?v=Xg6zGUKkfBY
  • Amigada kötü diyebilceğim bir iki oyun haricinde oyun yoktu, en çok etkileyen Flashback oldu, Another World'u pcde oynamamıs olsam o da etkilerdi sanırım.
  • Helikopter oyunu zannederim "desert strike - return to gulf" idi. halen A 500 +, A1200 ve ATARI STF Sahibiyim ve aktif olarak kullanıyorum. Çocukluk arkadaşlarını bırakmak olmazdı.
  • rick dangerous harika oyun keşke ps vita yada playstation 4 çıksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Gelirmi gelir.PS4 bu aralar emülatöre döndü.Şu an en sevilen PS2 oyunları gelmeye başladı.Yararlarınıda görmüyor değiliz.PS1 de heyecanla oynadığımız Oddworld Newn Tasty formatıyla geri geldi.Büyük bir zevkle oynuyorum.
  • scetinwp hoş geldin arkadaşım cep telefonunda xrick oyunu var rick dangerous oyunu ama ismini değiştirmişler oyun aynı ... rick dangerous müziği bile güzel cep telefonu zili yapmıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.