Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Flashback ve Another world vardı hatırlar mısınız? Şimdiki Tom Rİder falan hikaye.
    Another world ilk çıktığın da olay olmuştu hele o demosu yok mu...Heyy gidi günler heyy

Dostum bende tam bu iki oyunu yazıcaktım. Anotherworld un demo yu görünce gözlerimden yaş geldiğini hatırlarım. Flashback için ise önünde saygıyla eğilirim. Bu arada bilmiyorum biliyormusun geçenlerde Anotherworld u cep telefonuma yükledim. adamlar direk telefona atmışlar. yani telefon için yeniden tasarlanmamış. hatta demosu da bildiğin gibi aynen var. seslerde öyle.
  • ya amıganın bı oyunu vardı dort degısık adam secebılıyodun platform oyunuydu adamlar ustten gorunuyo sılah falan alıyodun adamlar ise tekı gozlukluydu tekının tek gozunde kızıl otesi vardı ya dılımın ucunda ısmı hatırlayamadım bılenınız varmı
  • golden axe ve cannon fodder da diğer süper oyunlardandı, bunlarıda unutmayalım... saygılarımla... laaaaaaa nası unuttum lan yazmayı Sensible soccer !!! az joystick kırmadık:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo53 -- 10 Aralık 2005, 0:01:59 >
  • ha yav ne joıstık kırardık benım joıstık swıch lıydı paso swıch bozardım
    amıga bıttı pıyasada o swıchlerdende bulamıyoz artık
  • neydi be amiga ve hatta c 64 basic kod yazardık ama amiga yeniden dönüyor ölmedi yani forumlarda okuduğum kadarıyla bu günün macintosh g 7 miydi en son çıkan o ayarda bişey olacakmış bizim pc ler nal toplar artık arkasında gerçi amiga yıllarındada pc ile arasında uçurum vardı pc mümkünmü amiga ya yetişsin o zamanlar grafik ses özellikleri o devirde hiç bir cihazda yok tu gerçi bu forumun oyun bölümü yaş ortalaması 15 bilmezler zaten dikkat ederseniz saçma sapan şeylere tartışma çıkıyor
  • bu arada oyun muzıklerıde muhtesemdı gecen oyunların muzıklerını buldum cok super ya
  • dogru diyosun thunder bird 512 k bellek vardı hatırladıgım kadarıyla onu 1mb ye yukseltebılıyodun
    o kadar sınırlı seylerle ne kadar eglencelı oyunlar yapıyolardı bıde sımdı bak bı de utanmadan direct x 9 destegı koyuyolar ayıp ya
  • ben alien bred vardı, ben amiga deyince ilk aklıma gelen oyundur..
  • bu gün artık oyun yapımcıları eğlenceden çok grafik üzerinde duruyorlar sanki o zamanki atmosfer ve eğlence artık yook malesef dediğin gibi 512 kb bellekle neler yapılırdı
  • bıde dusunsene bugunku imkanlar o zaman ellerınde heralde basından kalkamaz aclıktan susuzluktan ölürdük
    simdiyse basında yarımsaat dur sıkılıp kapatıyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

bu gün artık oyun yapımcıları eğlenceden çok grafik üzerinde duruyorlar sanki o zamanki atmosfer ve eğlence artık yook malesef dediğin gibi 512 kb bellekle neler yapılırdı
  • final fight vardı hep oyuna Hagar derdim, tekrar tekar oynardım ... off bea ne günlerdi street fighter 2 cıktıgı zamanı hatırlıyorum ... aklıma geldikçe dahada hüzünleniyorum..... amcamda kac bin doalrlık ibm vardı oyun oynamak için bana gelirdi , hahaha o zamnlada pc deki oyunları görseniz kusardınız.D sonra doom felan cıktıda adam oldu pc... amiganın artık yetersiz oldugunu düşündüren ilk pc oyunu benim için Command and Conquer du. o oyun için amigayı terk ettim... ama hakkımı helal ediyorum bana cok zevkli yıllar verdi....... saygılarımla....
  • bak gene unuttum !!! midnight resistance vardı!!! 2 kisi oynaya biliyorduk ,oyunun basında bir kadın jipi ile bizeeslik ederke baslayan bir oyundu, her bölüm sonunda silah secerdik! ... sonra Silkworm vardı süperdi, birimiz helikopter birimiz jip olur dünyaya meydan okurduk!... ah beaa!!!
  • biz aterı salonu işletıyoruz uzun zamandır eskıden boyle jetonlu diildi tabi silk worm da vardı start tusuna basınca baslıyodu oyun tabıkı içinde amıga vardı
    aterının en gozde oyunuydu höh be ne oynardık helıkopter olmak için birbirimizi yerdık
  • ya amıganın bı oyunu vardı dort degısık adam secebılıyodun platform oyunuydu adamlar ustten gorunuyo sılah falan alıyodun adamlar ise tekı gozlukluydu tekının tek gozunde kızıl otesi vardı ya dılımın ucunda ısmı hatırlayamadım bılenınız varmı
    soyleyebilirmisiniz bi kac alternatıf verın hatırlarım belkı rom unu indircemde teşekkürler
  • 1- moonlight (kılıçlı iki kişi oynanabilen bir oyundu)
    2- ....

unutmuşum yahu oyunlari

ama en cok dune oyunu gıcık ederdi.5 disketmi neydi..takda tak takda tak...valla gına gelirdi oyuna girene kadar..
    bende ilk amiga 1200 vardi..onun oyunlari cok az diye geri verip amiga 500 almiştik..daha sonra bi parça ile amiga 500 plus olmuştu..hey gidin hey
    200'den fazla disket vardi..neyse boşverin amigayida şu most wantedi bitireyim...
  • Kick Off
    Lotus
    Test Drive ....
    pors of call

Hele kick off da orta sahadan gol atma ve turnuvalar esnasında kırdığım joysticklerle neredeyse bir amiga parası olmuştu. Hakikatten ne mutlu günlerdi.
  • vala arkadaşlar yukarda bahsi geçen oyunların hemen hemen hepsini bende gördüm pek çoğunuda oynadım.

ne yazıkki bugünün teknolojisinden o zevkin 10 da birini alamıyorum çok fazla sistem gereksinimleri ekran kartı ram v.s olmasına rağmen sadece kullanıcının gözünü boyamak için yapılmış ses ve görüntü ağırlıklı oyun piyasası var diye düşünüyorum.

Comodere 64 ve amigadan sora p166 m oldu ama o zamandan bu zamana takip edip oynadığım sadece önceleri fifa daha sorada PES di (pes çıktıktan sora tabiki) başkada zevk aldığım oyun yok hatta sensibledeki veri tabanı ne fıfada ne pes de vardı şampiyonlar ligi lig kupo transfer komple bi futbol oyunuydu sensible şimdikiler bu anlamda yanına bile yaklaşamıyo ne yazık ki yapay zekada kuvvetliydi sensıble serilerinde p166 dan beri takip ettiğim oyunları sıralsam 3ü geçmez
    commodore 64 te oynadığım oyunlar

1-buggy boy 2-rıver raıd 3- silk worm 4- barbarıan ve aklıma gelmiyenler

amigada oynadığım oyunlar

1-jım power 2-cannon dodder 3-sesıble soccer 4-super frog 5-streth fıghter 6-mortal kombat 7- super frog ve aklıma şu an gelmiyen diğerleri

unutmadığım bişey de a500plus ımda fınalfıght ı oynuyamamıştım bi uyumsuzluk vardı 500 cüler oynuyabiliyosu ne kadar züülmüştüm anlatamam..

• evet @shane sensible soccer süperdi ve geçen seneye kadarda oynuyodum pc de canım sıkıldıkca
  • en sevdiğim oyun olan prince of persia serisini ilk amigada oynamıştım ne kadar zor ve eylenceliydi, hiç unutulurmu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet @shane sensible soccer süperdi ve geçen seneye kadarda oynuyodum pc de canım sıkıldıkca

kesinlikle sensible soccer... sensible turnuvalarının verdiği zevki hiçbiri verememiştir şimdiye kadar bana..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.