Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay... Hala böyle konular görmek çok güzel :)
    O zamanlar C64 ve Amiga 500 için çıkan bir dergi de (64'ler) yazarlık yapardım. Ne büyük bir keyifti anlatamam. Düşünsenize elinize harika bir alet var büyük bir keyifle oynuyorsunuz ve bu deneyimlerinizi başka insanlarla paylaşıyorsunuz. Hatta oyun bitirilmeden yazılmaz gibi bir durum bile vardı. sanki oyunu bitirmeden yazma hakkın olamazmış gibi hissederdik. Günümüzde adam daha çıkmamış oyuna ön inceleme bile yazıyor :)
    İnternet yok kaynak dergiler çok çok kısıtlı hele bir oyunda takıldın mı... yandın. Ya kendi başına geçeceksin yada geçen birinden yardım alacaksın. O zaman ki oyunlar şimdi ki oyun bebelerine göre hazırlanmazdı. Bir Maniac Mansion yada Larry serisinden bir oyunu yardımsız bitirmek her babayiğidin harcı değildi. Vay be ne günlerdi. Şimdi bu konuyu görünce bir anda o zamanlara götürdünüz beni. PS4 kapıda GTX titan açıklanmış durumda ama hala malesef C64 yada Amiga 500 oyun zevkini arıyoruz. Güzel zamanlardı ve o zamanı yaşayan bizler çok ama çok şanslıydık. Bizler ölene dek Amigacıyız arkadaşlar.. forever Amiga :)

• benafactor harikaydı
  • halen saklarım commodore 64 ve amiga 500 bilgisayarlarımı. Oyunlarıda duruyor . Bazen açar oynarım çocuklarla . wizard of war la sabahladığım çok olmuştur. unutulmaz oyunlar cabal , dragon ninja , out run , shadow dancer , shinobi , lotus , double dragon serisi , final fight , river raid favorilerim arasında , golden axe , prince of persia , operation wolf , myth , ne günlerdi ne oyunlardı . Harçlıklarla dergi alırdık yeni oyunlara bakardık gidip bulmaya çalışırdık.
  • Golden axe,Settlers,lotus,süper frog,kick off bunları unutamam aslında daha çok var ama aklıma gelmedi.Özellikle SETTLERS offf be
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

halen saklarım commodore 64 ve amiga 500 bilgisayarlarımı. Oyunlarıda duruyor . Bazen açar oynarım çocuklarla . wizard of war la sabahladığım çok olmuştur. unutulmaz oyunlar cabal , dragon ninja , out run , shadow dancer , shinobi , lotus , double dragon serisi , final fight , river raid favorilerim arasında , golden axe , prince of persia , operation wolf , myth , ne günlerdi ne oyunlardı . Harçlıklarla dergi alırdık yeni oyunlara bakardık gidip bulmaya çalışırdık.

kardeş birsey sorucam 90 larda amiga oynardım. özellikle 1 tane oyunu arıyorum çocukluğum bunu oynamakla geçmişti müzikleri harikaydı.bir adam yönetiyorduk gelenlere silahla vuruyorduk ve her zaman yanımda köpeğim olurdu hatta bazen köpeğimi düşman üzerine salar oyalar sonra ben saldırırdım.bu oyunu hatırlıyor musun yıllardır aradım bulamadım ismini bilmiyorum biz küçükken buna kurt ve sahibi oyunu derdik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 24 Aralık 2020; 22:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Flashback ve Another world vardı hatırlar mısınız? Şimdiki Tom Rİder falan hikaye.
    Another world ilk çıktığın da olay olmuştu hele o demosu yok mu...Heyy gidi günler heyy

another world çok zor oyun ya. geçen oynamaya kalktım bir yerden sonra geçmek imkansız. eski oyunlar gerçekten bitirlmesin diye yapılıyordu. şimdikiler elinden tutuyor genel olarak.  

• canon fodder

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.