Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozgur106

her forumda muhakkak bir kıskanç rahatsız psıkolojik sorunlu biri cıkar devilmycry gibi....herneyse o c64 amıga 500 gunlerı unutulurmu hep yuzumde gulumseme bırakan o muhtesem gunler kıck off hele sensıble soccer emıly hughes test drıve vs vs zorro , bruce lee ......artık o zevkı hıc alamıyoruz ama guzeldı yaşadık kendimi çok sanslı hıssedıyorum....

ehehe boşver onu , bir sony çocuğundan anlamasını bekliyemezsin o zamanları. zaten doğru bile yazamamış takma adını ... devil.my.cry ehehe
  • arkadaşlar ben sinclair 48 k ları hatırlıyorum tabı C64 le başladım ...ilk olarak arkadasımda Atari 2600 le konsol bu sonra Atari 800 xl ile başladım sonra c64 aldım ve kendı bılgısayarım oldu ah ah amiga vs derken şimdi devam .....
    Sorum Şu C64 ve Amiga için silbaştan nasıl oynayabileceğimizi anlatan bir eski dost var mı ?????
    WinXP sisteminde ...........Bir NFS 1 var elımde dosla çalışıyor onuda nasıl çalıştırabılırız ondakı o elfreni tadı hıc bır nfs de yok ahala cd sını saklıyorum
  • soruya cevap lutfennnnn
  • amiga o bir efsane......

en iyi biligsayar ve konsoldu o bir ilkti.....

1-kick off - kaç joistik parçalandı bilmiyorum
    2-test drive
    3-gunship
    ve niceleri .....
  • yaklaşık 200 tane disketim hala durur

-sensible soccer
    -jaguar
    -lotus III (bu oyun yüzünden amigam yandı)
    -sleep walker
    -goal

uff çok eğlenceliydi keşke yanmasaydı :( disketlerim anı olarak duruyor hala
  • North and South ve Wings of Furry (ilk gördüğümde ağzım açık seyretmiştim) Yıl 1989 idi galiba. 18 yıl olmuş bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106
    arkadaşlar ben sinclair 48 k ları hatırlıyorum tabı C64 le başladım ...ilk olarak arkadasımda Atari 2600 le konsol bu sonra Atari 800 xl ile başladım sonra c64 aldım ve kendı bılgısayarım oldu ah ah amiga vs derken şimdi devam .....
    Sorum Şu C64 ve Amiga için silbaştan nasıl oynayabileceğimizi anlatan bir eski dost var mı ?????
    WinXP sisteminde ...........Bir NFS 1 var elımde dosla çalışıyor onuda nasıl çalıştırabılırız ondakı o elfreni tadı hıc bır nfs de yok ahala cd sını saklıyorum

O Sinclair 128'di hocam, C64'ün çağdaşı ve tam bilgisyardı, oyun için değildi yani ama oynanıyordu işte Bu arada iki defa konu hortlamış... Dökülmüş tüm hastalar. Ama eminim kimse o zamanki tadı şimdi alamıyordur, başkaydı o günler bea

• Chaos Engine , Shadow of the Beast serisi ... ah ahh ne seriydi ama , muzikleride superdi. Silk Worm 4 , demistim bune yaw super . Sonra Ninja'li bir oyun vardi , ahh ahh :) ya Kick off'a nedemeli . Benim ilk bilgisayar " Oric 8 bit" ti , sonra c64 ve arkasindan Amiga cikti ve mertlik bozuldu :)) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 8 Kasım 2007; 1:02:33 >
  • Amiga da bir cok güzel oyun olmasına karsı en uzun süreli oynadığım oyun Sensible Manager Soccer ama devrim gibi gelen Another World adlı oyun onun arabası var ferrarimi ferrari Şimşekler çakar sonra tabanvay kaçar sülüklerin arasinda Kara Arslanın önünde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 8 Kasım 2007; 2:47:38 >
  • defender of the crown, clive barker's night breed ( herkes clive barkerın uyarlanan ilk oyunu undying sanıyor ama night breed ilk oyundur), myth vs...

Clive Barker's Night Breed

***amiga nın unutulmaz oyunları***

• Hey gidi günler. Bir de Com. 64 konusu açmak lazım. River Raid, Golden Axe falan...
  • http://dergi.ac7.org/modules/mydownloads/

burada amiga , c64 dergilerinin scanleri var. hepsi yok ama bir başlangıç :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cranberry_666

bizde kara kutuyla (atari) ile basladık. cok sonra commodore 64 e gecıs yaptık babam vermezdı ya paso kendı oynardı sonra bozuldu kaset sarmaya basladı ondan sonra amıgaya terfi ettık baktı babam bu zor oynayamıyo tetrıs e dondu .
    uzun lafın kısası nostaljısınde de degılız su na babanızla oturup oynayacagınız bı oyun varmı simdiki oyunlar bırak yakınlastırmayı aile baglarını koparıyo amıga boyle bı seydı işte ahh ulan ahhh

aynen. önce kara kutmuz vardı sonra kasetli commodore sonrada disketli amigaya geçtik ne günlerdi ne heyecanlı neşeli bekleyişlerdi onlar

bi oyun vardı haala ararım bulamadım belki bileniniz vardır

bitane kırmızı araba vardı zıplaya zıplaya gidiodu mario tarzında, peşindede bitane vampir vardı. adı sanı neydi hatırlayan varmı??

• amigada sesible soccer unutulmaz bir efsanedir bence hala pc de oynuyorum pes bile önüne geçemedi bu sevginin syndicate gunship ve daha bir çoğu hiç birinin verdiği tadı unutmak mümkün olmadı amiga müzikleri zaten ayrı bir dünya yaşayan bilir...
  • birde Super Star Soccer vardı hatırlarmısınız mukemmel bır oyun
  • SOLİDROCK arkadaşımhttp://www.nvg.ntnu.no/sinclair/computers/zxspectrum/zxspectrum.htm adresine bakarsan Sinclair in 48 K hatta 16 K sını bile görürsün
    Sen 128 K dan sonra olaya girmissin

• Cannon Fodder , Fury of the Furries 'de iyidi amiga'da :)
  • north and south, desert strike, unutulurmu
  • woç aloooo beyler italy 90 vardı hatırlarmısınız ....
  • ghostn goblıns, wings of fury .....Test drive aha ahahahahah
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.