Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaaa ne güzel oyunları yazmışsın saf saf düşünüodum sewdiğim oyunları hepsini yazmışsın saolasın hocam .
    bide disket değiştirmekten o floppy i ne hale getirmiştim yalama olmuştu floppy mortal kombat 1de fatality yapıodun subzero adamın boğazına elini saplıodu.2 diski istiodu sonra kafayı alıveriodu.ah ulen
    quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

lotus 2 ve 3 ( favorim 2 dir)
    super frog
    rick dangerous serisi
    shadow of the beast serisi
    soccer kid
    desert strike
    silk worm
    swiv
    gods
    magic marbles
    pp hammer
    int. karate+
    walker (zamanının en teknolojik oyunlarındandı)
    sleepwalker (bu da süper oyundu, çizgi film havasında grafikleri vardı, hatta çok komik bir cheat vardı halen hatırlarım, dingdongdingalanglinglong yazınca sınırsız hakkımız falan oluyordu)
    mortal kombat 2
    lemmings
    vroom
    dragon ninja
    cabal
    pinball fantasies
    zool
    test drive 2 the duel
    sensible soccer
    toyota celica rally (çok güzel silecek efekti vardı, kar yağınca silecekler camı temizliyordu)
    şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsi süper oyunlardı...

• bende amiga 500 kullanmıştm yıllarca,çok uzn zaman oldu ama aklımda yer bırakan oyunlar şöle

Stunts (lancia delta die bı araba vardı ıcı sarı felan :) )
    Leminings (bugün olsa oynarım yine )
    Tornado (F16 simülasyonuydu)
    Shinobi (yanında köpekle giden bi dayı)

çok var ama en sevdiklerim bunnardı heralde
  • Unutulmaz olanları yazıyorum..
    Hired Guns
    Cannon Fodder 1-2
    Super Frog
    Lotus 1-2-3
    Street Rod 1-2
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

defender of the crown, clive barker's night breed ( herkes clive barkerın uyarlanan ilk oyunu undying sanıyor ama night breed ilk oyundur), myth vs...

Clive Barker's Night Breed

***amiga nın unutulmaz oyunları***

bu oyunun yenisi yapılsa severek oynarım

• street rod 3 alpha diye bir şey varmış.
    Cidden açık kaynak olsa bir şeyler yapardım.
  • moonstone diye bir oyun vardı arkadaşlar bende toplanır oynardık..Hey gidi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

moonstone diye bir oyun vardı arkadaşlar bende toplanır oynardık..Hey gidi günler...

Moonstone
  • Moonstone o oyuna ne kasmıştım yav 3 disketti yanlış hatırlamıyosam çok zevkliydi ama xcopy ile disket çektiğimiz günler geride kaldı kazık kadar olduk
  • Monkey İsland 12 disketmi neydi ... Zırt pırt disket değiştirmek zorunda kalıyordu abim oynarkne (o zamanlar bende o ingilizce nerede ...) . Deliler gibi Street Rod , Sensible Soccer , Turrican , K-240 ve Civilization oynuyordum ... Hoş , hala Civ oynuyorum ama , 3'e terfi ettim yavaş yavaş :D
  • jaguar hiç unutamam pc nin lotusu gibi bi oyundu
  • tesekkurler gercekten özel oyunlar
  • shadow dancer ve shinobi serileri
  • X-Com Ufo diye bir uzay oyunu vardı uzaylılarla kapışıyorduk turn sırası bana gelene kadar stresten bitiyordum ahada bir adamımı daha harcıyacaklar, köşeyi dönünce uzaylı çıkıyor bende enerji kalmamış elemanım ciuv laser atışıyla iptal ne günlerdi ya hakkaten nostalji iyidir :)
  •  ***amiga nın unutulmaz oyunları***

en super oyunu TURRİCAN 3
    1 hafta da bitirmistim...
    ah amiga 500 vardı... sene 1996 tiydı.. 10 yasındaydım. dayım elinde ilginc bi aletle gelmisti masanın üzerine kurmustuk. eve gelince ilkten korkmustum ya bozarsam die ama ... sonra alısmıstım ilk olarak final fightı oynamıstım... sonra work bench die bisi vardı....disket takılmadıgında diskett tutan el cıkaıyodu....
    ne guzeldi o gunler
    5 disketli street fighter vardı tak cıkar tak cıkar
    Mortal combat lotus 1,2,3 shadow dancer soccer kid sensible soccer
    offf cabal ya ulan en sevdigim oyundu...

15 yaş altı amiganın zevkini bilemez 20 yaş ve üstü bilir...

ismini hatırlamadıklarım tarifimden bilebilirmisiniz acaba?
    1.kartlı futbol oyunu vardı penaltı oluyodu golu bulmaya calısıyoduk...
    2. helikopter ve jip oyunu vardı....
    3.
    yav bu amiga yuzunden derslere calısmıyodum ortaokuldayken....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 19 Nisan 2008; 3:17:38 >

• Arkadaşlar yaşım 30 ve PS1 den sonra oyunlardan aldığım haz giderek düşmeye başladı, ps3 var ve bi sürü oyun, eski oyunların tadını melesef alamıyorum, aynı şekilde xbox360 danda haz alamıyorum ama ps1, dreamcast, segasatürn, megadrive, mame, c64 vs.bana daha bi zevk veriyo.Kim ne derse desin bence nostalji hala 1 numara.Bazı "kendini bilir" arkadaşlar sanıyo ki sadece kendininki zevk, başkalarının oyun zevki yok.Böyle bencil adamlara artık dayanamıyorum.yaşım 50'de olsa winkawaks, zinc, mame, ps1, dreamcast, sega satürn oynayacağım.
  • Arkadaşlar pp hammer oyununu çok severdim olan yollarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

Arkadaşlar yaşım 30 ve PS1 den sonra oyunlardan aldığım haz giderek düşmeye başladı, ps3 var ve bi sürü oyun, eski oyunların tadını melesef alamıyorum, aynı şekilde xbox360 danda haz alamıyorum ama ps1, dreamcast, segasatürn, megadrive, mame, c64 vs.bana daha bi zevk veriyo.Kim ne derse desin bence nostalji hala 1 numara.Bazı "kendini bilir" arkadaşlar sanıyo ki sadece kendininki zevk, başkalarının oyun zevki yok.Böyle bencil adamlara artık dayanamıyorum.yaşım 50'de olsa winkawaks, zinc, mame, ps1, dreamcast, sega satürn oynayacağım.

%1905 katılıyorum... daha çok grafik üzerine yogunlastıkları için oynanıs kalitesi ters orantılı bir sekilde dusuyor oyunlarda kalite....

buradan anti-amigacılara

• evet yukarıdada söylenmiş yeni oyunlar hiç güzel değil. gerçekten pc ye geçtiğim yıllarda yani 2000-2003 yılları arası gerçekten çok güzel ve saran pc oyunları çıkıyordu. her türden oyun bulunuyordu çok dandik bir bilgisayarım vardı o oyunları benim pc de çalıştırmak için neler yapardım... 500 mhzlik oyunları celeron 300 bilgisayarımda çalıştırırdım. okadar bilgisayarımı kasardı ki yinede zevk alırdım. her oyun çok güzeldi değerliydi... cd cilerde iki saat cd aramadan direk oyunları görüp alırdım. bir sürüde oyun vardı...

ve şimdi... sistemim güzellişti ama oyunlar dandikleşti. grafik falan güzel olabilir ama konular hep aynı ve hiç sarmıyor heyecan yok... gta bile eski tadını kaybetti. yada çok oyun oynadığım için artık sıkılmış olabilirim bilemiyorum...

eskiden atarim vardı sensible soccer oynardım abimle... hey gidi günler hey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad Soft -- 2 Mayıs 2008; 15:48:53 >

• LOTUS

bu oyun süperdi hiç unutmam !

oyunda benzin bitince yol kenarında benzin alıyoduk durarak

şimdiki oyunlarda bile yok benzin alma olayı

oynadıgım en eski ve en zevkli oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 2 Mayıs 2008; 15:57:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

Arkadaşlar yaşım 30 ve PS1 den sonra oyunlardan aldığım haz giderek düşmeye başladı, ps3 var ve bi sürü oyun, eski oyunların tadını melesef alamıyorum, aynı şekilde xbox360 danda haz alamıyorum ama ps1, dreamcast, segasatürn, megadrive, mame, c64 vs.bana daha bi zevk veriyo.Kim ne derse desin bence nostalji hala 1 numara.Bazı "kendini bilir" arkadaşlar sanıyo ki sadece kendininki zevk, başkalarının oyun zevki yok.Böyle bencil adamlara artık dayanamıyorum.yaşım 50'de olsa winkawaks, zinc, mame, ps1, dreamcast, sega satürn oynayacağım.

bende 72 liyim pc ve xbox var ama eskisi kadar sarmıyo cünkü biz birazda doyduk artık gibime geliyo
    2 tane yiğen var deli gibi ne bulsa oynuyorlar 8-15 yaşlarında biraz doyumla alakalı genç beyin nede olsa

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.