Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kara kutu evimize geleli yaklaşık 24 sene oluyor o sure boyunca ne kafa ayarları ne turbolar ne oyunlar geldi geçti. Her hatırladığımda hala duygulanıyorum. Arkadaşlarla yaptığımız ligleri, şampiyon olana herkesin elvan gazozdur simittir harçlığı neye yeterse ondan aldığı günleri hiç unutabilirmiyim.Çok güzeldi gerçekten. Boyle nostalji yaşamak isteyen arkadaşlar icin ne ararsam bulabildiğim iki siteyi asağıya yazdım umarım yanlış bir sey yapmıyoruzdur.

Herkese guzel oyunlu günler.

http://www.thegamearchives.com
    www.c64.com

• bi arkadaşımız bayağı bi adres vermişti...onların arasından çok güzel bitane buldum paylaşmak istedim...
    http://www.rom-world.com/dl.php?name=Amiga&letter=D
    çok güzel klasik oyunlar var...
  • Elinde hala Amiga oyunu tutup da satmak isteyenler bana ulaşsın
  • @Blur
    depoda duruyo ama onlardan hayır gelmez nem rubet ten ölmüşlerdir.
    yukarda arkadaş vermiş ki çok daha fazlası var internette indir yaz oyna daha iyi
  • Amiga gerçek bir efsane idi

Aşağıya "Wings" isimli oyunun oyun içi video linkini koyuyorum. Açılan sayfanın sağında pek çok efsane oyunun videolarını bulabilirsiniz. Dikkat videolar 4 saat civarı , kotalı iseniz biraz seyredip o güzel günleri andıktan sonra sayfayı kapatın.

http://www.youtube.com/watch?v=hL-qtxNgoHU

• Ben Amiga zamanlarından en çok Sensible Soccer, Eye of the Beholder, Shinobi ve Golden Axe'i severdim. Ne günlerdi, yukarıdaki bir arkadaşın da belirttiği gibi o günlerde oyunlardan aldığımız hazzın onda birini bile bugünkü oyunlardan alamıyoruz maalesef.
  • Teyip kasetiyle oyun oynandığını ilk c64te öğrendim. Disketide ilk amigada tanıdım. En favori oyunum Golden Axe favori karakterimde o zamanlar hacı diye tabir edilen viking karakteriydi. Hatunda full büyüsü müthişti ne günlerdi hala bile o oyundan aldığım zevki şimdiki hiç bir oyundan almıyorum.
  • şu oyunu bi bulalım arkadaşlar,
    kırmızı bir arabaydık zıplıyorduk vampirden kaçıyorduk bir platform oyunuydu, neydi bu,hiç hatırlayan var mı?
  • Street Rod'u hatırlar mısınız? Uyduruk bir araba alırdık, ona garajımızda satın aldığımız parçaları takar, ayarlar yarışlara katılırdık. Hata motoru parça parça sökerdik fln. Ne heyecanlı idi. Adamlar "Street Rod 3" ü alpha olarak yapmışlar isteyenler deneyebilir oyun bedava link:

Bu eski street rod

***amiga nın unutulmaz oyunları***

Bu da street rod 3

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

@Blur
    depoda duruyo ama onlardan hayır gelmez nem rubet ten ölmüşlerdir.
    yukarda arkadaş vermiş ki çok daha fazlası var internette indir yaz oyna daha iyi

Elimde o kadar çok amiga oyunu war ki netten indirdiğim. Ama dediğiniz gibi internetten indirip diskete kopyalayınca oynanmıyormus
    Ben de o kadar basit indirir diskete kopyalarım sanıyordum :( null modem kablo ile PC'den amigaya program yardımıyla kopyalamak gerekiyormus. o kabloyu da bulamıyorum.

Bu yüzden kısa yoldan disketlerini satın almaya karar verdim. Elinde oyun tutan arkadasların disketlerini makul yollu satın almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 30 Nisan 2011; 2:45:37 >

• Blur Emulatör ile pc den oynasan direk?
  • Yok Amigadan oynayacagız. Emulator aynı zevki vermiyor :)

Edit: Hatta şu an salondaki 117" LCD'ye Amiga500 kurdum. 100 kadar disketim war, onları deniyorum. ilginç bir tecrübe.
    Tarihler 87-90 hep. 10lu yaşlarım, hey gidi günler hey!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 29 Nisan 2011; 17:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Amiga gerçek bir efsane idi

Aşağıya "Wings" isimli oyunun oyun içi video linkini koyuyorum. Açılan sayfanın sağında pek çok efsane oyunun videolarını bulabilirsiniz. Dikkat videolar 4 saat civarı , kotalı iseniz biraz seyredip o güzel günleri andıktan sonra sayfayı kapatın.

http://www.youtube.com/watch?v=hL-qtxNgoHU

çok güzel bi oyundu

ama amigayı almama sebep olan olan oyun budur.
    ve günlerimi harcadığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 29 Nisan 2011; 20:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: konsekan

http://www.planetemu.net burada alfabetik sırayla bir sürü amiga disk format'ta oyun bulabilirsiniz şuan da siteyi açamıyorum ama orada bir sürü oyun var bir de buna bak...(tabii geçen bir yıl içinde bulamadıysan )

Böyle bir şey görmüşken bilgisi olanlara sorayım?

Bu tip sitelerden oyunları pc ye indirip, Amiga disket formatında disket sürücüde kaydedip sonra Amiga 500 e takılıp oynaya bilme yolu var mı?

Hani emülatörlerle pc de oynanıyor bunu biliyorum.

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum! Yoksa sitede anlatıldıgı gibi null modem kablo bulmak bu devirde imkansız!

• Amiga 500 çocukluğumun en güzel zamanlarını bana yaşatan alet.

Süper Frog
    PP hammer
    TIRTIL
    LOTUS
    KICkoff

Bu oyunları hala emülatörden oynarım.yanlız size bişe sormak istiyorum.Bi oyun vardı 2 kışılık şemsiyeli kızlar derlerdi atarı salonunda kucukken adını bılmezdık :) Hatırlayan veya anımsayan arkadaslar olursa adını paylasırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranberry_666

bizde kara kutuyla (atari) ile basladık. cok sonra commodore 64 e gecıs yaptık babam vermezdı ya paso kendı oynardı sonra bozuldu kaset sarmaya basladı ondan sonra amıgaya terfi ettık baktı babam bu zor oynayamıyo tetrıs e dondu .
    uzun lafın kısası nostaljısınde de degılız su na babanızla oturup oynayacagınız bı oyun varmı simdiki oyunlar bırak yakınlastırmayı aile baglarını koparıyo amıga boyle bı seydı işte ahh ulan ahhh

+1

bende amcamla cok oynarıdm eskiden oyun konsolları buyuklerle kucuklerı daha yakınlaştırırdı şimdi tam tersi sana sonuna kadar katılıyorum... özledim o gunleri

• Ya arkadaşlar o zamanlarda oynadığım bir oyun vardı atari salonlarında.
    Oskar veya Oscar adında olması lazım belki adı başka da olabilir aklımda oscar diye bir şeyler kalmış... robotlu bir oyundu.
    oyundan hatırladığım tek kişilik olduğu , 2 boyutlu ve ilerlemeli olduğu, robotun güzel silahlar kullandığı bu robotun çok yükseklere 100 200 metre kadar zıpladığı....
    şimdilerde deli gibi bu oyunu arıyorum bulamıyorum. BU oyunun adını ve hangi emulatör üzerinden oynandığını benimle paylaşırsanız sevinirim.
  • 1-SWIV

2- lotus 2 yağmurlu son bölüm

3-jim power level 3

4- body blows 1 kossak kahkahası

5- agony level 1

6- borobodur intro title

7-jim power game over screen

7- beast 3 bölüm 1
  • biraz geç oldu ama bende bir tane amiga 520 var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.