Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda yalnız kaldık galıba loooo alooooo
  • amiga 1200 de kullanmıştım hey gıdı hey neydı ya
  • lotus 2 ve 3 ( favorim 2 dir)
    super frog
    rick dangerous serisi
    shadow of the beast serisi
    soccer kid
    desert strike
    silk worm
    swiv
    gods
    magic marbles
    pp hammer
    int. karate+
    walker (zamanının en teknolojik oyunlarındandı)
    sleepwalker (bu da süper oyundu, çizgi film havasında grafikleri vardı, hatta çok komik bir cheat vardı halen hatırlarım, dingdongdingalanglinglong yazınca sınırsız hakkımız falan oluyordu)
    mortal kombat 2
    lemmings
    vroom
    dragon ninja
    cabal
    pinball fantasies
    zool
    test drive 2 the duel
    sensible soccer
    toyota celica rally (çok güzel silecek efekti vardı, kar yağınca silecekler camı temizliyordu)
    şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsi süper oyunlardı...
  • toggy evet bravo ..soccer kid muhtesemdı hıc unutulurmu ....C64 te emily hughes vardı bılırmısınız o da muhtesemdı
  • bitane oyun vardı mechanic man diyicem ama değil 3 disket ilerlemeli 2 disket calışan 3.sü mission disc olan böğle yandan görüntü hep eksik olan bi iş tamamlanıp kol cekilirdi button gibi bişi sonra görev tamamlanırdı ilk başta iğrenc gelmişti sonradan acayip saran bişi varmı acaba hatırlıyan ismini
  • şans bu kadar olur 2. sayfada bi arkadaş yazmış evet oyun "Benefactor " du uzun zaman cidden 2 ay falan sürmüştüm bitmemişti ve bitirmeden pc ye gecmiştim şimdi emu ile bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

toggy evet bravo ..soccer kid muhtesemdı hıc unutulurmu ....C64 te emily hughes vardı bılırmısınız o da muhtesemdı

bilmem mi, emily hughes international soccer, gol atmanın kolay yolunu bulmuştuk, karşı kaleye giderken üst çapraza koşup, joystick'i alt çapraza çekip şut çekince genellikle gol oluyordu, aynı oyun amiga da da vardı...
  • evet aynı yontemle gol atardık karsılıklı hehe ....
  • turrican

lotus

sensible soccer

lothar matthaus

ve tabikide street fighter 2

heyyyy gidi günler heyyy
  • Sensible World Of Soccer (SWOS) bana kalırsa da efsanesidir Amiga'nın, bende çok uzun zaman bırakamadım PC'de de. Hatta Amiga bitişinden sonra PC de update leri çıkmıştı, ben e-mule'den çekmiştim Hakan Şükürler falan vardı Türkiye milli takımında süperdi ya.

Onun dışında Barbarian vardı şu : bilenler bilir

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sensible World Of Soccer (SWOS) bana kalırsa da efsanesidir Amiga'nın, bende çok uzun zaman bırakamadım PC'de de. Hatta Amiga bitişinden sonra PC de update leri çıkmıştı, ben e-mule'den çekmiştim Hakan Şükürler falan vardı Türkiye milli takımında süperdi ya.

/>

Ben biliom harkaydı bea

• sensible soccer ı da unutmayalım
  • bu da süper oyundu, adamın kafasını kılıçla kopartınca, kısa boylu, göbekli, yeşil bir yaratık gelip yerdeki kafaya topa vurur gibi vuruyordu, ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti :)

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81
    />

• Arkadaslar size tesekkur ederim. Sayenizde SuperFgog u yeniden buldum ve oynamaya basladim. Biraz zorlaniyorun vallahi tabii save yok. 2. bolumu gecemedim daha sifre kullanmakta istemiyorum . Bakalim bitirebilecekmiyiz.
    Tekrar tesekkurler
  • Test Drive 2 ve 3 ü unutamıyorum. 3ün güzel yanı silecekleri, ışıkları açardık, tren gelirken yol kapanırdı trenin geçmesini beklerdik.. aahhh ah ne günlerdi.. Bi tane daha oyun vardı bi mağara adamı elinde sopasıyla ilerliyodun o da çok güzeldi ama adını hatırlamıyorum. Lotus'u da unutmamak lazım tabi. Tadı damağımda kaldı hepsinin.

Şimdi emulatörlerle açmak istiyorum ama kontrollerle ilgili bir sorun oluyor oynayamıyorum...
  • ivanhoe muhteşemdi yaw
  • hani bir helikopter bir arazinin üstünde uçuyor karşısına farklı araçlar gelip ateş ediyordu. Silahın giderek güçleniyor. Bölüm sonunda bir büyük düşmanı yeniyorsun.
    Sürekli ileri doğru gidiyordu. hatırlayamadım adını.

Şöyle amiga oyunlarını ekran görüntüsüyle isimlerini veren bir site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgi sayar -- 12 Mart 2008; 11:27:57 >
  • Amiga 500 vardı bendede bazı oyunların müzikleri okadar güzeldiki . Lotus 2 intro müziği ve escape from coldzis intro müziklerini hala dinlerim... diskete oyun çektirmeye gitmenin heycanını yaşayanlar bilir 95 senesinde 7,5 milyona 2, el amiga 500 almıştım (2 ay sanayi sitesinde çalışmıştım) + para biriktirip modulatör ve ram almıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgi sayar

hani bir helikopter bir arazinin üstünde uçuyor karşısına farklı araçlar gelip ateş ediyordu. Silahın giderek güçleniyor. Bölüm sonunda bir büyük düşmanı yeniyorsun.
    Sürekli ileri doğru gidiyordu. hatırlayamadım adını.

Şöyle amiga oyunlarını ekran görüntüsüyle isimlerini veren bir site var mı?

Silk Worm
  • Aah ahh hep Kick Off oynardım.O zamanlar hayatımın tek anlamıydı o oyun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.