Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amiga asla ölmez. Şimdiye kadar beni en çok heyecanlandıran bilgisayar olmuştu. Hele Aga bir başkaydı. Benefactor , Moonstone gibi var mı Pc de oyun.
  • lotus
  • zıplayarak vampirden kaçan kırmızı bi araba vardı..
    neydi o oyun
  • hey gidi günler heyyyy!! neydi o amigalı günler...
    bugünkü internet kafelerin yerinde atariciler vardı kollu street fighterlar amigalar vardı o zamanlar amiganın oyunları çok hoşuma giderdi
    bugün nokialarda olan snake 13 yıl önce amigada vardı
    sensible diye bir futbol oyunu vardı bu oyun tek bir tuşla oynanıyordu tek bir tuşla pas verebiliyordunuz orta kesebiliyordunuz şut çekebiliyordunuz hem menejerlik yapıp hemde maç yapabiliyordunuz bugünkü CM efsanesinin efsanevi atasıdır SENSİBLE
    cannon fodder die bi oyun vardı amigada süpper ötesi bi oyundu bugünki commandosa çok benziyor bugün commandos die bi oyun varsa bence varlığını bu cannon foddera borçludur oyunda bi dağ vardı o dağ ölen askerlrinizin mezarılarıyla dolup taşıyodu oyunu kaybettiğimizde çalan müzik çok güzeldi benm o müzikte ağlayasım geliyordu düşünün müziği bile aklımda kalmış oyunun süper bi oyundu
    bi tane daha oyun vardı oyunun başında adamın bi ferrarisi vardı ferrarinin anahtarını gösteriyodu sonra bi yere giriyodu adam o yerde sülükler vardı adam sülüklerden kaçıyodu bu oyunda süperdi
    yaa işte böyle amiga efsanesi. amiga oynadığınızda bu günkü bazı popüler oyunların atalarını göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsibo -- 1 Nisan 2006; 19:44:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: matsibo

hey gidi günler heyyyy!! neydi o amigalı günler...
    bugünkü internet kafelerin yerinde atariciler vardı kollu street fighterlar amigalar vardı o zamanlar amiganın oyunları çok hoşuma giderdi
    bugün nokialarda olan snake 13 yıl önce amigada vardı
    sensible diye bir futbol oyunu vardı bu oyun tek bir tuşla oynanıyordu tek bir tuşla pas verebiliyordunuz orta kesebiliyordunuz şut çekebiliyordunuz hem menejerlik yapıp hemde maç yapabiliyordunuz bugünkü CM efsanesinin efsanevi atasıdır SENSİBLE
    cannon fodder die bi oyun vardı amigada süpper ötesi bi oyundu bugünki commandosa çok benziyor bugün commandos die bi oyun varsa bence varlığını bu cannon foddera borçludur oyunda bi dağ vardı o dağ ölen askerlrinizin mezxarılarıyla dolup taşıyodu oyunu kaybettiğimizde çalan müzik çok güzeldi benm o müzikte ağlayasım geliyordu düşünün müziği bile aklımda kalmış oyunun süper bi oyundu
    bi tane daha oyun vardı oyunun başında adamın bi ferrarisi vardı ferrarinin anahtarını gösteriyodu sonra bi yere giriyodu adam o yerde sülükler vardı adam sülüklerden kaçıyodu bu oyunda süperdi
    yaa işte böyle amiga efsanesi. amiga oynadığınızda bu günkü bazı popüler oyunların atalarını göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız

napalım kardeş günler geçti

• oyunlar DOS türü olduğu için bende açılmıo
  • arkadaşlar lütfen yardım " moonstone : a hard days knight " bu oyun amiganın eski oyunu onu nerden indircem yaklaşık 1 haftadır arıom yok yok yok bilen varmı ?
  • http://www.planetemu.net burada alfabetik sırayla bir sürü amiga disk format'ta oyun bulabilirsiniz şuan da siteyi açamıyorum ama orada bir sürü oyun var bir de buna bak...(tabii geçen bir yıl içinde bulamadıysan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsekan -- 2 Mayıs 2007; 15:49:23 >
  • Hehe.. Amiga neydiiiiii.

Defender of the Crown u ne oynardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsekan

http://www.planetemu.net burada alfabetik sırayla bir sürü amiga disk format'ta oyun bulabilirsiniz şuan da siteyi açamıyorum ama orada bir sürü oyun var bir de buna bak...(tabii geçen bir yıl içinde bulamadıysan )

Böyle bir şey görmüşken bilgisi olanlara sorayım?

Bu tip sitelerden oyunları pc ye indirip, Amiga disket formatında disket sürücüde kaydedip sonra Amiga 500 e takılıp oynaya bilme yolu var mı?

Hani emülatörlerle pc de oynanıyor bunu biliyorum.

• www.commodore.gen.tr sitesinde sorularının cevabı var.. PC'den Amiga'ya oyun atıp oynayabilirsin...
  • Ankarada lisedeyken bir akrabamda gördüm ama onlar başka şehirdelerdi. bi çok sorun üstüste gelince bana yanlarında okumamı tavsiye ettiler ben de ööle yaptım tabii amiganın önemi çok fazlaydı. ankaraya dönünce 500 plus ı taksitle aldım. babam kefil olmuştu 6 ayda ödedim. ama hayatımın en güzel günleri onun başında geçti. 16 saat aralıksız dune oynadıımı bilirim.
    project one
    project x
    dune
    chaos engine
    eye of beholder
    gods
    turrican serisi
    double dragon
    axe
    another world
    flashback
    buggy boy
    gunship 2000
    benefactor
    lemmings
    lotus
    ve aklıma gelmeyen daha bi çok oyun
    ama bütün strateji oyunlarını babası olan dune favorimdir
  • silkworm, vroom, superfrog.... daha unuttuğum niceleri ne günlerdi be..... klavyeden disket değiştirmenin verdiği his... şarjör gibiydi vallagüzel günler..
  • Off. Amiganın yeri harbi başka ya. O oyunlar süperdi.
  • Konu hortlamış. Ben hala amiga oynarım. Süper valla.
  • her forumda muhakkak bir kıskanç rahatsız psıkolojik sorunlu biri cıkar devilmycry gibi....herneyse o c64 amıga 500 gunlerı unutulurmu hep yuzumde gulumseme bırakan o muhtesem gunler kıck off hele sensıble soccer emıly hughes test drıve vs vs zorro , bruce lee ......artık o zevkı hıc alamıyoruz ama guzeldı yaşadık kendimi çok sanslı hıssedıyorum....
  • beyler bende commodore 64 ıle ice kartusla oyunları kopyalamsıtım hehe amıgada 512 mb ek hafıza aldıgımda ne mutlu olmustum unutamıyorum
  • Of of yorumları okudukca gerı donesım gelıyor ah ah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.