Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben amiga oyunlarını pcmde oynuyabiliyodum emülötörüm var bikaç da oyun indirmiştim zamanında ama uzun zamandır kulanmıyodum unutmuşum oyunları bi türlü çalıştıramadım bilen yok mu?

benzer şey comodore 64 içinde geçerli aslında c64 te emü yü nasıl çalıştırcağımı biliyorum doğru yaptığıma eminimde p166 wın 98 de çalışan emülötür p4 2.8 xp prof da bi türlü oyunları çalıştırmıyo bilgisayar comodore 64 ekranına dönüyo ama bi türlü oyunlar çalışmıyo pek çokda emü denedim hiç birinde hiç bir oyunumu çalıştıramadım yardım lütfen
  • Arkadaşlar boulder dahs i buldum indirdim ama bunun aynaması için birde emulator diye bişi var onuda indirdim..fakat oyunu başlatamadım joystick mi istiyor bu birde ekran acaip bozuluyor ekran ayarlarını kaç yapmak lazım böyle birşeyi deneyen varmı aranızda ?
  • apocalypse diye bi helikopter oyunu vardı. bir de Rocketz(amiga 1200) diye bi multiplayer oyun vardı ki elimizde pc ve playstation olmasına rağmen rocketz oynardık. bir de north and south oynardık aslında elinde biri varsa buluşup bi yerlerde kapışmak lazım:) bu arada cep telefonlarına amiga oyunu yükleyebilenler paylaşırsa sevinirim. ben p910i ye lemmings yükledim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozgurk -- 30 Aralık 2005 10:24:51 >
  • birde moon stone diye oyun vardı 4-5 arkadaş birer şövalye seçip oynardık. hey gidi yıllar heyy..15 sene geçmiş nerdeyse
  • amiga emulatorunde kickrom diye bı olay var onu ntmayın winaue de rom kısmında kickrom 31 dosyasını gozattan secın bu dosyayı nerden bulcaz dersenız verdıgım lınklerın cogunda var
    iyi eglenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilmycry

her 3 günde bir böyle topic görmekten bıktık

elalem uzaya gidiyor adam hala amiga peşinde ya

• http://www.theoldcomputer.com/Libarary%27s/Emulation/BIOS_Roms/BIOS_roms_summary.htm

kickrom arayan varsa burda bulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozgurk -- 30 Aralık 2005 22:18:54 >
  • http://www.emulasyonturkiye.com/download_sistem.php?kid=6
    burdada romlar var hazır paket halinde emulatorde var

• pardon ya link yanlıs oldu sorunlu olabılır burdakı
  • Arkadaşlar gerçekten amiga oyunlarını unutmak imkansız.Özellikle Agony oyunu müthişti grafikleri sesleri müthişti.daha sonra winuae emülatörle oynadım pc de ama renkler sönük kaldı aynı tadı alamdım yani.Bir de Epic vardı bir solukda bitirmiştim.Sonraları desert stike diye bir oyun oynamıştım arkadaşın sorduğu oyun bu olabilir belki.

quote:

Orjinalden alıntı: shane

%100 emin değilim ama öle bi oyun ismi hatırlıyorum sanki ufacık ufacık adamlara merdiven indirip onları toplama bölgesi gibi bi yerlere götürüyoduk oynuyasım geldi bi an apacolpyse olabilirde olmayabilirdi romunu bi yerlerden bulup denemekte fayda var motorsiklet oyunuyla ilgili bi fikir sahibi olan yok mu yaa
  • quote:

lan olm bak adam kendi isteyisine göre topik acmis sana gel diyenmi vardi
    kendi adina konus a**ko**mun...
  • eger bulamadıgınız amıga oyunu varsa arsıvım genıs pm den ulasabılırsınız

quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_und_S.Gohan

quote:

lan olm bak adam kendi isteyisine göre topik acmis sana gel diyenmi vardi
    kendi adina konus a**ko**mun...

• onu bosver birader bız onun cezasını verdık zaten sen rahat ol bide kufur etmeyelım rıca edıcem
    tesekkurler
  • =) sizmi verdiniz cezayı nese bu topic epey karışmış..
  • karıstırdılar da neyse konu dagılmasın *******yokmu sert amıgacı???*******
  • C64 OYNAMAK ISTEYEN ARKADASLAR VİCE DİYE BİR EMULATOR WAR ONU KULLANIN COK BAŞARILI Bİ EMULATOR GOOGLEDA ARAYARAK BULABILIRSINIZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan.A

quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_und_S.Gohan

unutamadigim amiga oyunlari King of fighters Tekken Street fighter mortul kombat haggar ..

Yaw sen King of Fighters'la Tekken'i hangi Amiga'da oynadın

ne zirvaliyorsun ?????
  • VAY BE NE GÜNLERDİ İLK GÖZ AGRIM İLKOKUL 4 TE İKEN COMMODORE 64 ALMIŞTIK KASETLİ KAFA AYAR ÇUBUGU İLE KAFA AYARI YAPARDIM OYUNLARI AÇMAK İÇİN SONRA AMIGA 500 ALMIŞTIM ONA BIRDE 512 KB LIK HAFIZA KARTI TAKMISTIM SONRA SENSİBLE SOCCERDE SEYIRCILER TEZARRAT ETMEYE BASLAMIŞLARDI NE GUZEL GUNLERDİ BE
  • OOOOOOOfffffffff off... Dertlendim şimdi...

MSX'den Amiga 500'e geçişten sonra ilk taktığın disket Shadow of the Beast olursa ne olur dersiniz !!! ilk demoyu ağzın açık seyredip, ilk denemede öldükten sonraki GAME OVER ekranını görünce "Ben cennetteyim..." demiştim herhalde... O gitar solo neydi Allahım !!!

Walker'ı hatırlarmısınız ?? Birader silahı ben robotu kontrol ediyordum... "It's walker command.. Calling at the unit one..." vayyy..vayy..vay..

Turrican serisi !!! One-up, one-up, one-up... Turrican III diketleri hata verince bitmiişti macera ancak..

Wings'i bilen var mı ? Biz tam 3 ay yaz tatilinde her gün mesai yapıp bitirdik biraderle.. En güzel yazımız diye hatırlarız... 1.dünya savaşı oyunu.. Hele o makineli tüfek jammed olup, arkamızda da çift kanatlılardan (adı neydi unuttum...) varsa... Spitfire nişangahına o alman uçaklarını alıp makineli tüfeği ateşlemeye başlayınca gelen çatırtılar, çıkan dumanlar... Vayyy be..

Amigadaki Twintris keyfi... Çift kişilik oynanırdı.. ve kendi kolonunda yokettiğin sıra güümmm diye karşı tarafa binerdi... Heyy be.. Ses efektleri muhteşemdi..

Demolar, introlar, Red-Sector demo maker... Intro, Boot-loader yazılarını değiştirmeler, Multi-Ice....

Ağlamak istiiyyoorruuumm....

Hayır efendim.. Biz yaşlanmadık.. Bilgisayar teknolojisi ruhunu kaybetti.. 5-10kb ile mucize kodlar yazma devri bitti.. Sınırlı kapasite ile ama zeka ürünü şeyler ortaya konmuyor artık.. Şöyle söyleyeyim; biz o zaman 15-20 yaş grubunda idik.. ve bu oyunlardan aldığımız keyiften bahsediyoruz.. Peki şu anda bu yaş grubunda olanlar, bizim Lotus'dan aldığımız keyfi Most Wanted'dan, San Andreas'dan alıyorlar mı, bizim SWIV'dan aldığımız keyfi hangi oyunda buluyorlar, Ports of Call'ın yerini tutabilecek ticari strateji oyunu hangisi, Turricandan aldığımız keyfi Doom III, Quake verebiliyor mu ? Hayııırr... Görüyorum çünkü akrabalarda.. Çocuk 1 saatde sıkılıyor en son teknolojili, directx9.0 destekli oyunu son teknoloji ekran kartlı makineleriyle oynarken.. Çocuk işte.. Keyif alsa ya.. Biz o zaman çocuktuk da o yüzden keyif alıyorduk ya.. Hayır..

İşte böyle.. Amiga başka bişeydi.. Gerçekten ..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.