Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cranberry_666

elinde amigası olan varmı ateri salonuna bi nostalji köşesi yapmak istiyorum

elimde 3,4 tane a500 var ilgini çekermi
  • ilgimi ceker ama bu topic in konusu farklı olduu için pm atarmısın fiyat falan tskr edrm
    quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

quote:

elinde amigası olan varmı ateri salonuna bi nostalji köşesi yapmak istiyorum

elimde 3,4 tane a500 var ilgini çekermi
  • Bende de var ama satmaya niyetim yok çünkü pc den amigaya oyun atıp hala oynuyorum.
  • gerçekten de amiga vazgeçilmezdir.herhalde amiganın son nesiliyim diyebilirim.ben 5 yaşındayken almıştık eve bir amiga.sanıyorum 10 yaşıma kadar oynadım amigayla.
    hatırladığım oyunlar şunlardı:-super frog ,street fighter,mortal kombat,kick off,prince of percia,lotus,jaguar,flash ile başlayan bir oyun da hatırlıyorum bilen varsa açsın ne olur şu flash...ı
  • bu arada o helikopterli oyunun adını tam hatırlayamadım ama gerçekten çok hoştu.insanlar yardım'help help' diye bağırıyordu.ilerleyen bölümlerde başka helikopterlerle savaşıyordun.
    şimdi hatırlamışken eğer bu oyunu hatırlayan varsa lütfen yazsın.küçük karınca gibi böcekler vardı.çeşitli aletleri vardı.o aletlerle duvarları deliyorduk falan.
    bir de polis akademili bir oyun vardı.istediğiniz sayıda polislerinizi göreve gönderiyordunuz.ölenler olursa onların anısına cenaze marşı çalıyordu ve rütbesi ekranda gözüküyordu.ama ilginç olan bu polislerin resimleri gerçek hayattan alınmaydı.
  • gündüz gittigidiyorda commode 64 dergileri ve kendi satiliyordu.bir bakin isterseniz açıkartırma bitmediyse..
  • thounder cat vardı bilirmisiniz coook super bi oyundu?????????????
  • s
    quote:

ya amıganın bı oyunu vardı dort degısık adam secebılıyodun platform oyunuydu adamlar ustten gorunuyo sılah falan alıyodun adamlar ise tekı gozlukluydu tekının tek gozunde kızıl otesi vardı ya dılımın ucunda ısmı hatırlayamadım bılenınız varmı

"sindikeyt" miydi?

syndicate diye mi yazılıyodu tam hatırlayamadım.
  • yaw illa commodore topiğimi açalım hiç i sorduğuma yanıt yok
    1- küçük adamların toplandığı oyun 2- motosiklet oyunu ( yukardaki forumları okuyun her 2 si içinde )
    3- pc de emülötörden amiga oyunlarını oynarken nasıl save yapıyoruz detay üst taraflarda
    4- commodore için hangi emülötörü tavsiye edersiniz ? nasıl kullanıldığını açıklar mısınız

tüm foruma bana katlandığı için tşkler ama pcm de commodore oyunlarını oynamak istiyorum save işini çözersem amiga da oynucammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

yaw illa commodore topiğimi açalım hiç i sorduğuma yanıt yok
    1- küçük adamların toplandığı oyun 2- motosiklet oyunu ( yukardaki forumları okuyun her 2 si içinde )
    3- pc de emülötörden amiga oyunlarını oynarken nasıl save yapıyoruz detay üst taraflarda
    4- commodore için hangi emülötörü tavsiye edersiniz ? nasıl kullanıldığını açıklar mısınız

tüm foruma bana katlandığı için tşkler ama pcm de commodore oyunlarını oynamak istiyorum save işini çözersem amiga da oynucammm

1-'in cevabı lemmings olmasın sakın?!???
    2- bilmiyorum...
    3- save state diye bir komut var emulatörlerin hepsinde.. onu kullanıyorsun...
    4- vice64 en mükemmel c64 emülatörüdür..

• hayır yaw comodore da lemmings mi vardı o kadarda cahil değiliz açıklama için önceki mesajlarımı oku bu forumda

vice 64 ü bulmaya çalışıyım ben elimdeki emülötör hiç bi şeyi çalıştırmıyo.
  • wınvıce nasıl yaw ben onu bulabildim bide nasıl çalıştırıyoz bu meleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

hayır yaw comodore da lemmings mi vardı o kadarda cahil değiliz açıklama için önceki mesajlarımı oku bu forumda

vice 64 ü bulmaya çalışıyım ben elimdeki emülötör hiç bi şeyi çalıştırmıyo.

nasıl yok?! bu ne?!

http://www.mobygames.com/game/c64/lemmings
  • shane ne yaptin yaw...commodore'de az lemmings oynamadik..senin dediğin ufak adam kurtarma oyununun ismi "apocolypse now" diye biliyorum..ormanlik biryerde başliyor..helikopteri kaldiriyorsun.ileride bir tanki patlatip yere inerek ufak adamlari helikoptere alip kalktiğin yere bırakiyorsun...
  • cobra diil miydi o oyun yaa
  • pardon ya açıkçası comodore64 te hiç lemmings oynamadım olduğunu bilmiyodum haklı olabilirsiniz burda bi arkadaş daha apacolyps olduğunu sölemişti o olabilir peki motosiklet oyunu için yorumu olan yokmu??

bi de şu amülötörün bi web sayfası ve nasıl kullanıldığını gösteren bi bilgi yok mu yardımcı olursanız sevinirim
    aklıma gelmişken amiga oyunlarını kaldığımız yeri nasıl save edicez bunu bilen var mı
    kafanızı şişirdim ama harbiden yardımlarınız için saolun..
  • benim kara kutuda river raid diye bi oyun vardı ne oynardım ya. Abim sünnet hediyesi olarak almıstı :) sene 1989-90
  • hugo
  • amiga nın cd romlusunu gormustum bı ara aynı 500 tıpınde ama elı yuzu daha duzgun yakısıklı yanı bılen varmı onu????
  • Arkadaşlar koca topici üşenmedim okudum.Her ne kadar amiga gibi bir tecrübeyi tatmasamda topici okumaktan büyük keyif aldım.Güzel bir topic gerçekten.. .Okuması bu kadar zevkliyse oynarken neler hissettiğinizi tahmin edebiliyorum.Bende kara kutu vardı ve hafızasında pembe yollu bir uçak oyunu vardı. Bilen bilir bu oyunu! Yolun dışına çıkıldığında uçak patlardı , yakıt biterdi ve ben bu oyundan çok keyif alırdım

Yalnız cranberry_666 kardeşim popüler oyunlarıyla birlikte bir amiga emulatorunun linkini verirmisin yada pm yoluyla bana bu konuda yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.