Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde amigası olan varmı ateri salonuna bi nostalji köşesi yapmak istiyorum
  • bence adam doğru soylüyor...22 yıllık hayatim belkide 3-4 yılını belkide daha fazlasini bilgisayar başinda oyun oynarken geçirdim.8 yaşimda amiga,daha sonra 486-DX266,Pentium 166MMX ,duron 800,athlon 2500,p4 630..bunlara tonla $ bayilip,oyun oynadik..giden $ salla.birde o kadar vakit gitti...ne ögrendim..Hiçbirşey...

neyse gidip su Most Wantedi bitiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 11 Aralık 2005, 21:47:49 >
  • Ne diyim kardeşim Allah Kurtarsın
  • benım için amiganın en kral oyunu ruff n tumble idi ne cılgın cocuktu yaa
    dort ana bolumu vardı birincisi ormanda ikincisi bi elektrık santralınde ücüncüsü yer altında lavların arasında 4. sü ise orta cagdan kalma bi şatodaydı ondan sonrada bıtıyodu zaten
  •  ***amiga nın unutulmaz oyunları***

Sanırım en son 96'de bir prototip üretilmişti.
  • Push off muydu neydi tam ismini hatırlamıyorum ama süper bir oyundu bir karıncayı yönetiyorduk ve taşları domino gibi yan yana dizip devirerek çıkışa ulaşmaya çalışıyorduk her taşın belli bir özelliği vardı. Süperdi yaa şimdi öyle zeka oyunları yok malesef(Yada şimdikileri oynamaya benim zekam yetmiyo)
    Bir de Bill tomatoes Games diye bir oyun vardı bütün amigalar çalıştırıyordu bir tek benimkinde çalış mıyordu sebebini bir türlü bulamamıştım hatta o oyun için 512 kb lık ram bilen almıştım (Dual çalıştırıyordum süper o/c oluyo du)
  • arkadaşlar lütfen bi yardım
    efsane commodore 64 te kasette oynadığım bi motosiklet yarışı vardı hatta yarışçılardan birinin ismi Jim Baker dı düşünün daha orta okul çağlarında oynadığım oyunun karakterinin ismini hatırlıyorum (ama oyunun ismini hatırlıyamıyorum işte :))oyun beni böle etkilemiş dereceye girdin mi kürsüye falan çıkıyosun yarışlar çok heyecanlı oluyodu birini geçtin mi arkasından el falan salıyodun motosiklet yarışı ismini bilen hatırlıyan varsa lütfen yazın nerden bulabiliceğimide yazarsanız sevirim bide babamın sorduğu bi oyun var gene C64 efsanesiyle ilgili helikopter li bi oyun aşağıdaki insanlara ip sarkıtarak kurtarmaya çalışıyosun düşmanlar seni vurmaya çalışıyo sende düşmanları vuruyosun ama maksat adamları kurtarıp bi bölgeye indirmek bununda ismini cismini biliyosanız lütfen yardımcı olun pc m de bu oyunları emule edip oynamak istiyorummm teşekkürler...
  • sadece kick off'u hatırlıyorum.
  • canon fodder ve ek paketi combat air patrol - reach for the skies - gunship2000 - bird of prey - thunderhawk birde 4 disket formula vardı ilah gibiydi o yıllarda arabanın aoredinamik vs. setup ayarlarını değiştirebiliyordu bunlar o yıllardan hazıfamda hala kalan oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rãmîrêz ®

canon fodder ve ek paketi combat air patrol - reach for the skies - gunship2000 - bird of prey - thunderhawk birde 4 disket formula vardı ilah gibiydi o yıllarda arabanın aoredinamik vs. setup ayarlarını değiştirebiliyordu bunlar o yıllardan hazıfamda hala kalan oyunlar

canon fodderci bir arkadaş daha çıktı..valla cok müthiş oyundu cidden..buzda kaymayalari jeeple gitmek falan cok deli zevkliydi..commandosun temelleri o oyunla atilmiştir herhalde
  • arkadaşlar lütfen bi yardım
    efsane commodore 64 te kasette oynadığım bi motosiklet yarışı vardı hatta yarışçılardan birinin ismi Jim Baker dı düşünün daha orta okul çağlarında oynadığım oyunun karakterinin ismini hatırlıyorum (ama oyunun ismini hatırlıyamıyorum işte :))oyun beni böle etkilemiş dereceye girdin mi kürsüye falan çıkıyosun yarışlar çok heyecanlı oluyodu birini geçtin mi arkasından el falan salıyodun motosiklet yarışı ismini bilen hatırlıyan varsa lütfen yazın nerden bulabiliceğimide yazarsanız sevirim bide babamın sorduğu bi oyun var gene C64 efsanesiyle ilgili helikopter li bi oyun aşağıdaki insanlara ip sarkıtarak kurtarmaya çalışıyosun düşmanlar seni vurmaya çalışıyo sende düşmanları vuruyosun ama maksat adamları kurtarıp bi bölgeye indirmek bununda ismini cismini biliyosanız lütfen yardımcı olun pc m de bu oyunları emule edip oynamak istiyorummm teşekkürler...

bu arada bende canon fodder oynadım ama 2 si kötüydü lütfen yukarıdaki metnime bi yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: shane

arkadaşlar lütfen bi yardım

bu arada bende canon fodder oynadım ama 2 si kötüydü lütfen yukarıdaki metnime bi yardım

benımhatırladıgım hang on vardı olabılırmı

• HANG ON AMİGA OYUNU OLMALI ONUDA OYNAMIŞTIM AMA SANIRIM BU DEĞİL BEN COMODORE 64 OYUNUNDAN BAHSEDİYOM YAW BEN BABAMLA BU 2 OYUNU SABAHLARA KADAR OYNARDIM YAW VALA BABAM PASO SORUYO HE YOKSA P4 Ü KALDIRCAK ÇÜNKÜ BİLGİSAYARI BU OYUNLAR İÇİN ALMIŞTI PES5 İ FALAN OYNUYAMIYO :)) BU OYUNLARI BULMAM LAZIM YUKARDA İİİ AÇIKLADIM OYUNUN AKIŞINI YARDIMMM PLS.
  • shane bu helikopterden adam kurtardiğin oyunun ismi apocalypse mi boyle birşeydi..
    motor oyunu valla bende sanki oyle kursu falan hatirliyorumda oyunu hiç hatirlayamadim..
  • %100 emin değilim ama öle bi oyun ismi hatırlıyorum sanki ufacık ufacık adamlara merdiven indirip onları toplama bölgesi gibi bi yerlere götürüyoduk oynuyasım geldi bi an apacolpyse olabilirde olmayabilirdi romunu bi yerlerden bulup denemekte fayda var motorsiklet oyunuyla ilgili bi fikir sahibi olan yok mu yaa
  • he bide aklıma gelmişken amiga emülötöründe oyun oynarken kaldığım yeri kaydetmek istiyorum örneğin cannon foffer da fakat nasıl kaydetceğimi bilemiyorum sanırım orjinal amigada oynarken formatlı bi diski taktın mı üstüne kaydediyodu ordan da load yapabiliyoduk peki romsları kullanırken nasıl olcak bi fikri olan var mı sensible içinde aynı şey geçerli uzun lig maratonunda :) save yapıp tekrar load yapmak gerekicek hadi bakalım emüle amigacılar bunada bi yardım acepp
  • AHH AMİGA OHH 16 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN BAYILIYORUM AMİGA VE DİĞER ESKİ BİLGİSAYARLARA , BU ARADA A1200 SATIYORUM ..

ziyaret edilmesi gereken bir sitede şu var

www.amigaturk.com
  • simdi herkes öyle bir yorum yapmıski. sanki işi gücü oyun da hayatını oyuna adamış gibi bir izlenim yaratıyor insanda.
    oyuncu olmayan arkadaslar bu hisse kapılıp sert cıkabiliyor akabinde. ama abartmayalım amigayı. herkesin ilk oyunuydu heralde ondandır fovever game whenever game?
  • ilk oyun ilk bilgisayar ilk arkadaş en iyi arkadaş , hiç amiga n oldumu ?? soarrım sana
  • cannon fodder 1-2
    another world
    eye of beholder
    lotus 2-3
    gunship2000 en kral simulasyondu,
    güzel günlerdi ama bitti
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.