17 yaşındayım. Aralıklarla bu sporu yaptım. su an vücudum temel olarak iyi takviyeye ihtiyaç duyuyorum. Aminomax 8000 350 tablet 89 tl. PHP Amino Growth V12 500 Tablet 75 tl.
Bunlardan hangisi almalıyım sizce ?
67. kiloyum. biraz kiloluyum. Amacım zayıflamak ve kas kütlesi arttırmak.
quote:
Orijinalden alıntı: vanhelsing1
17 yaşındayım. Aralıklarla bu sporu yaptım. su an vücudum temel olarak iyi takviyeye ihtiyaç duyuyorum. Aminomax 8000 350 tablet 89 tl. PHP Amino Growth V12 500 Tablet 75 tl.
Bunlardan hangisi almalıyım sizce ?
67. kiloyum. biraz kiloluyum. Amacım zayıflamak ve kas kütlesi arttırmak.
Sorun 2si arasindan hangisi dersen aminomax derim. Fakat kilo vermek istiyosan kardiyoyu ihmal etmemen gerekiyo idman sonuna 20 30dk kardiyo ekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu Sporu Yapıyorsunuz Ama Hic Okumuyorsunuz Yahu Arkadaş Yapmayın Etmeyin İlk Önce 6ay Gibi Bir Süre Desteksiz Doğal Yap Daha Sonra Suplement Alıp İhtiyacların Doğrultusunda Geliş. Yaşın 17 Bu Sporu Cok Cok Cok Amatör Olarak Yapıyorsun Birde Amino Alıyorsun. Ayrıca Boyunu Yazmadan 67 Kiloya Kilolu Diyorsun ?
Velhasılkelam Zayıflayarak Kas Kütlesi Kazanamassın,Kilo Almalısın Kas Oluşturmak İcin Güzel Arkadaşım. Zaten Şuan Geçerli Bir Altyapın Olmadığını Varsayarsak Kilo Verirsen Kas Kaybedersin. Düzenli Çalış En Azından Protein Al, Akışına Bırak Herşeyi Zamanla Neyi Kullanıp Kullanmıyıcağını Kavrarsın.
En Önemlisi Oku,Bilinçlen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme