Şimdi Ara

AminoAsit soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 yıldır ara vererek bu sporu yapmaktayım. 2 hafta önce tekrar başladım ve salonda ki hoca weider luqiud mega forte alabileceğimi çok yararını göreceğimi söyledi.O anda gaza gelip düşünmeden aldım fakat sizce kullanmalımıyım? yoksa biraz beklemem gerekir mi? düzenli bir şekilde besleniyorum ve haftada 5 gün spora gidiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavanoxx -- 15 Ağustos 2015; 14:19:32 >

• Aldığın amino asit piyasının en iyilerinden fakat servis sayısı az . Ürün bittiğinde yerine tekrar aynı derecede amino asit koyamayacaksan uzun vadeye yayılı bir fayda bekleme .
    Salonda ki hocalar işin biraz daha ticari boyutundan bakarlar açıkçası . Belki gerçekten sana yarar sağlar o ürün ama daha uygun almak yada hiç almamak senin için çıkar yol olabilecekken ticari açıdan baskı kurarlar .

Her zaman için söylerim supplement konusunda hocadan değil denemiş sporculardan tavsiye almak yada forumlarda sitelerde gezinip bilgi sahibi olmak daha iyidir . Başkalarının bilgisine muhtaç kalmayıp her zaman araştırma yapılmalı . Ve doğru supplementi kendin buluyor olmalısın .

Dediğim gibi aldığın mükemmel bir ürün beslenmende rayında ise ciddi bir ilerleme kaydedersin kullandığın süre boyunca .
  • Equdilaria E kullanıcısına yanıt
    Hocam cevapladığınız için çok teşekkürler şöyle söyleyeyim ticari bir kazanç elde etmek adına yaptığını sanmıyorum çünkü spor salonundan almadım suplementler.com dan alırsan iyi olur dedi gel ben satıyorum burdan al dese ticari bir kazanç olabilirdi.Salonda ki hocanın türkiye birinciliği var bilinçli bir sporcu olduğunu düşünüyorum.Ürün bittiğinde aynısından tekrar alabilirim o sorun olmaz tekrar sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.