Şimdi Ara

AMIRAL GEMILERDEN HANGISINI ALMALIYIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirip bir amiral gemi almayı planlıyorum. Şu an aklıma en çok yatan xperia z oldu ama yine de karar veremiyorum fikirlerinizi almak istiyorum. Ön-arka kamerası iyi, oyunlarda ve geçişlerde kasmayan bir telefon almak istiyorum. Çok müzik dinlerim, internette gezerim, mesajlaşırım sizce hangi telefonu almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloost

Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirip bir amiral gemi almayı planlıyorum. Şu an aklıma en çok yatan xperia z oldu ama yine de karar veremiyorum fikirlerinizi almak istiyorum. Ön-arka kamerası iyi, oyunlarda ve geçişlerde kasmayan bir telefon almak istiyorum. Çok müzik dinlerim, internette gezerim, mesajlaşırım sizce hangi telefonu almalıyım?

yapmak istediklerinizin tamamını xperia z ilede galaxy s4 ile de yaparsınız ama alacağınız cihaz htc one olursa keyif alarak yapacağınıza eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

Orijinalden alıntı: Bloost

Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirip bir amiral gemi almayı planlıyorum. Şu an aklıma en çok yatan xperia z oldu ama yine de karar veremiyorum fikirlerinizi almak istiyorum. Ön-arka kamerası iyi, oyunlarda ve geçişlerde kasmayan bir telefon almak istiyorum. Çok müzik dinlerim, internette gezerim, mesajlaşırım sizce hangi telefonu almalıyım?

yapmak istediklerinizin tamamını xperia z ilede galaxy s4 ile de yaparsınız ama alacağınız cihaz htc one olursa keyif alarak yapacağınıza eminim..

hocam bu konuda bnde kararsızm ama htc one al z al gibi şeyler yerine niye onu alın dediğinizi açıklasanz daha faydalı olur. bende merak ediyrm acaba hangisi hangi konularda üstün. yaz sonunda almayı planlıyorum.

• hız: s4>one>z
    kamera: one>s4>z
    ses (kulaklık): one>z>s4
    ses(hoparlor): one>s4>z
    oyun performansı: s4>one>z
    int perf: 3 ü de denk sayılır ms farklar var
    batarya: s4>one>z
    ekran: one>s4>z
    kasa kalitesi: one>z>s4
    tasarım: z>one>s4
    güncelleme: s4>one>z
    dayanıklılık: z>one>s4
    --farklı olarak s4 ün bataryası çıkarılıyorken diğerlerinin ki yekpare.
    --s4 ve xz ye harici kart takılabiliyorken one sabit hafızalı
    --s4 ve one de kızılötesi varken xz de yok (tv, uydu, klima vs kontrol etmek için şart)

cihazların 3 ünüde kullandım ve test ettim gayette objektif olarak sıraladım sizin kriterlerinize one uygun gibi ama 3 üde çok kaliteli ve alındığında ğişman etmeyecek cihazlar...
  • quote:

hız: s4>one>z
    --s4 ve one de kızılötesi varken xz de yok (tv, uydu, klima vs kontrol etmek için şart)

cihazların 3 ünüde kullandım ve test ettim gayette objektif olarak sıraladım sizin kriterlerinize one uygun gibi ama 3 üde çok kaliteli ve alındığında ğişman etmeyecek cihazlar...

peki hangisi 2-3 yıl götürür bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anilcift

quote:

hız: s4>one>z

peki hangisi 2-3 yıl götürür bende aynı kafa karışıklığını yaşıyorum

güncellemeler açısından söylüyorsan tabiki s4 hala galaxy s ve s2 ye güncellemeler geliyor fakat htc ve sony'nin eski modelleri hala aynı sürümde :/

• Xperia Z tasarım olarak çok kaba duruyor ve ele rahat oturmuyor. :/

S4 donanımsal olarak iyi ama malzeme kalitesi çok kötü.

İphone 5 almak için uygun bir zaman değil, İphone 5s beklenmeli.

Tavsiyem HTC One. Donanım, tasarım, malzeme kalitesi açısından çok kaliteli bir telefon.

Bu arada kendimde İphone 5 kullanıcısıyım, telefon değiştirecek olsam HTC One alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia z alınmaz s4 ya da htc one arasından seçin
    One + ları kasa, video çekim kalitesi, hoparlör, ekran
    s4 + ları biraz daha hızlı işlemci, fotoğraf kalitesi
  • xperia z gerçekten de çok iyi bir telefon ama çok oyun yükleme meraklısı değilsen mesajlaşma , internet ve stabil olma konusunda kesinlikle windows phone 8 cihaz olaraksa lumiaa 920 alabilrisen lumia 925 de olur tabiii
  • böyle giderse 2012'nin amiral gemileri gibi (galaxy s3 , xperia s, htc one x gibi ) 2013 ün amiral gemileride kasma yavaşlama problemi yaşayacak.bunu önleyebilecek bi android sürümü çıkarsa galaxy s3 bile işini görür inş android 5.0 bu sorunu çözer.yoksa 5 ramlik bi telefon da 2 sene sonra piyasaya çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.