Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatarımda ne var sizi rahatsız eden.Hayranı olduğum bir sinema oyuncusunun film seti karesi
    Avatarsız yaşamaktan iyidir.Irkçılıkta yapma çingenelerle dalga geçme
  • yok mu soruma cevap verecek ustad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın Roma - İtalya'ya gidebilirsem belki alabilirim. 300 euro tatil için gerekli bir miktar ama ağustosa doğru 250 euroya doğru düşer belki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Avatarımda ne var sizi rahatsız eden.Hayranı olduğum bir sinema oyuncusunun film seti karesi
    Avatarsız yaşamaktan iyidir.Irkçılıkta yapma çingenelerle dalga geçme

oneplus eklentinden bahsettim , bir meaj atıyorsun ekran boyundan 25 cm sana gidiyor yazdıklarında boş şeyler.. ırkçılık la alakası yok neyin kafasındasın bilmiyorum çingenelerin bahçesinden bahsettim çingenelere ölüm demedim..sana hava nemli desem kaç kişi peşimde dersin komiksin?
  • Irkçılık yapmak için ölüm demen gerekmiyor.Söylediğin şey direk olarak çingene ırkını aşağılamakta.Ayrıca ben memnunum Oneplus dan.Forumda o okadar böcek yiyeninden tut erotik fotolar koyanlara öncelik ver istersen
  • Ne kadar boş konuşuyorsunuz ya? Tartışmanızı özelde yapsanız. Burada sadece telefonla alakalı şeyler paylaşılsa..
  • Oha telefona bak be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki siz turkiyede 1000tl olacaginimi saniyorsunuz? :-)

• quote:

Bana bitane sıfat olarak kullansana saçma saçmayı.Sen kullanınca foruma bidaha girmicem.kullanamayınca anlacaksın zarf olduğunu.fiili nitelediğini

bugun kendimi tutmalıyım. saçma saçma yüzüğü kayıp frodo şimdi git kardeşim sıfatınıda al git şimdi türkçe ögretmenimi eziyorum la senlemi uraşacağım:) sözünü tut birdaha yazma (yuzugu kayıp frodo ) isim(ad).her ikileme sıfatı fiil yada fiilimsi ile kullanılmaz.saçma saçma konuşmak (konuşmak adlaşmış fiildir)bunu özelden devam ettirebilirim forumu kirletmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Peki siz turkiyede 1000tl olacaginimi saniyorsunuz? :-)

eet noldu pahalı telefonmu aldın;:)
  • 720p videoyu 120 kare saniyede çekiyormuş bu arada.görememiştim bu bilgiyi daha önce
  • quote:

Irkçılık yapmak için ölüm demen gerekmiyor.Söylediğin şey direk olarak çingene ırkını aşağılamakta.Ayrıca ben memnunum Oneplus dan.Forumda o okadar böcek yiyeninden tut erotik fotolar koyanlara öncelik ver istersen

neyse anlatmak istediğimi anlamak istemediğin için (senide alenen aşaladığımı düşünerek )çingene popilizmi yapmaya başladın güldürdün beni ,seni uyardım ama kafa yapın uyarılmaya müsait değil (kapalı devre ) sen devam et..konuyuda kapatıyorum..
  • Telefonun fotograflari facebookta suan.. harika biseyy yaa.:)
    https://m.facebook.com/OnePlusOneDesign?refsrc=http%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Ftouchsearch&refid=9&_rdr#~!/photo.php?fbid=489661121139698&id=424613314311146&set=pcb.489714624467681&source=49 bir saat once yuklenmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl_G -- 23 Nisan 2014; 12:49:21 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon işte

• Tasarimi ve özellikleri cezbedici.

Ama bem temasini sevmedim. Temadan kastim ikonlarin tasarimlarini. Icon pack le halledilecek sey tabi ki ama ikonlara biraz daha sekil verilebilirmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Şimdi ben bu telefonu yurt dışından aldam ücreti dışında başka ne masrafı olur ?Snapdragonlarda imei değişmiyor mu hala ?

yurt dısından gelen birine pasaport kaydı yaptırı ver
  • - 400 euro dan piyasaya çıkan PS4 Türkiye de 1550TL ye satılıyorsa
    - 350 euro dan piyasaya çıkacak OnePlus One 64GB modeli 1360TL ye satılır. OnePlus şirketinin Türkiye de Sony gibi servis ve bayi ağı olmadığına göre bir takım giderler de olmayacaktır. 1360TL - 160TL = 1200TL bu telefonun 350 euro olan 64GB lık modelinin Türkiye pazarında satışa çıkacak fiyatıdır. Ana fiyattan düştüğün 160TL neyin nesi derseniz, işte bayi ve servis ağı olmadığı için normal karlı fiyatının üstüne eklenmesi son derece yanlış olan fiyat, OnePlus şirketinin de ekleyeceğini zannetmiyorum.

64GB modelin 1200TL den fazla olması bu milleti enayi yerine koymaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 23 Nisan 2014; 14:03:48 >
  • Xioami geliyormuş bu olmazsa o olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Xioami 'yi türkiyeye kim ne zaman getiriyormuş ? ciddi nisiniziz ? Yeni çıkan modelide mi ?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.