Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Türkiyede satışa sunulacak mı ? Kim ve ne zaman satışa sunar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

- 400 euro dan piyasaya çıkan PS4 Türkiye de 1550TL ye satılıyorsa
    - 350 euro dan piyasaya çıkacak OnePlus One 64GB modeli 1360TL ye satılır. OnePlus şirketinin Türkiye de Sony gibi servis ve bayi ağı olmadığına göre bir takım giderler de olmayacaktır. 1360TL - 160TL = 1200TL bu telefonun 350 euro olan 64GB lık modelinin Türkiye pazarında satışa çıkacak fiyatıdır. Ana fiyattan düştüğün 160TL neyin nesi derseniz, işte bayi ve servis ağı olmadığı için normal karlı fiyatının üstüne eklenmesi son derece yanlış olan fiyat, OnePlus şirketinin de ekleyeceğini zannetmiyorum.

64GB modelin 1200TL den fazla olması bu milleti enayi yerine koymaktır.

299 euro kardes 64 gb modeli avrupadan gelirse çinden gelise 350 dolar edermi 730 gbi bişi suan vergileri filan hiçç hesaplamak istemiyorum örnek verilecek çok sey var nexus 5 1200 e satılıyor ama şu var lg üretsede amerikadan dagıtım yapacak fiyatı o yuzden abartı huawei p6 365 doların üstündeydi fakat 1000tl den geldi zopo 990+ da 350 dolar ve 1000 tl ye geliyor arada dispirutor de var oyuzden pahalı geliyor zopo990 bana göre pahalı kendisi getirse 850 den bile satardı neyse 64 gb lık model ege1000 tl yi asarsa bence pahalı olur birisi çıkacak kardesim s5 2200 tl banane s5 ten yurtdısındankiler akıllıda biz mi enayiyiz yuksek fiyatlar sallamayalım gerçekçi olayım derken arafırmalara ekmek atmayın

• depeche35 kullanıcısına yanıt
    Ortaya iddia atan her insanın peşine düşmeyin hocam.Ayar oluyorum böyle adamlara.Yeterki imkanım olsun bir kaşık suda boğarım.Biri çıkar Onepus One yetkilileri ile görüştüm 10 ülke daha var ve en başda Türkiye.Biri Xiaomi Türkiye'ye geliyormuş diye uzarda gider.Xiaomi'nin Global olarak açılacağını her halukarda biliyoruz.Oneplus'un da zaman alacak ama paşa paşa Türkiye'nin yolunu tutacağını.Söylemlerle hevesimi kursağımda bırakırsam işte zevkim orada biter.Xiaomi Türkiye'ye gelecekde biz duymayacağız var mi böyle olay.Delinin biri sendromlar mevzuyu dahası olmaz.
  • Ne zaman cikacak. Türkiye de nasil alabiliriz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Hocam Xioami 'yi türkiyeye kim ne zaman getiriyormuş ? ciddi nisiniziz ? Yeni çıkan modelide mi ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90928354

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birleri Attı işte...biz de lapin gibi tuttuk işte.... ama elimde de değil..param hazır gerekirse 4 ay beklerim.

• Harika olmuş yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vidyoda Crysis'in müziği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

- 400 euro dan piyasaya çıkan PS4 Türkiye de 1550TL ye satılıyorsa
    - 350 euro dan piyasaya çıkacak OnePlus One 64GB modeli 1360TL ye satılır. OnePlus şirketinin Türkiye de Sony gibi servis ve bayi ağı olmadığına göre bir takım giderler de olmayacaktır. 1360TL - 160TL = 1200TL bu telefonun 350 euro olan 64GB lık modelinin Türkiye pazarında satışa çıkacak fiyatıdır. Ana fiyattan düştüğün 160TL neyin nesi derseniz, işte bayi ve servis ağı olmadığı için normal karlı fiyatının üstüne eklenmesi son derece yanlış olan fiyat, OnePlus şirketinin de ekleyeceğini zannetmiyorum.

64GB modelin 1200TL den fazla olması bu milleti enayi yerine koymaktır.

2.300-2500 arası telefon satan sony,samsung,htc milleti ne yerine koyuyor acaba enayilik limitide belli çünkü..

• http://www.engadget.com/gallery/oneplus-one-hands-on/2557866/#!slide=2557866
    telin gerçek resimleri ve boyut karşılaştırması var...
  • ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    Daha herhangi bir bilgi yok. Bekliyorum.
  • Hocam OnePlus'un 16 gb'lik modeli 299 dolar-269 avro.
    64 gb'lik model 349 dolar-299 avro...
    Fiyatlar süper.
    s5'in yarı fiyatına neredeyse aynı özellikler artı Cyanogen kurulu...
  • vay beee. Yalnız telefonun sağı solu dökülmesin, ekranı alüminyum gibi dokununca çizilmesin?
  • 64 gb 1000 gubi girsede alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

64 gb 1000 gubi girsede alsak

Beklentiler o yonde kardes hep 350 dolarlik cihaz turkiyede bin tl nin altinda olmustur bin tlden yuksek fiyata gelirse almayin direk yurt dusindan siparis gecip birinin pasaportunu bulup kaydettirin

• ?

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ekran gorilla glass 3 diye biliyorum.
    Zaten fotoğraflarda sağlam bir cihaza benziyor.
    Öyle dandik falan bir görüntüsü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ekran gorilla glass 3 diye biliyorum.
    Zaten fotoğraflarda sağlam bir cihaza benziyor.
    Öyle dandik falan bir görüntüsü yok.

Aynen hocam.Zaten şöyle bi şey okudum.Adamlar aliminyum yapacaklarmış kasayı felen ama toplamda 175 gr'ı felen geçtiği için böyle yapmışlar düşün artık
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Magnezyum kullandik diyolar o boyuya o agirlik bence cok iyi kapagin arkadan cikmasi ve farkli bi model gbi olmus olmasi 1 model alip 5 model telin varmis gbi olmasi filan super yapmislar ya bide su var hep dusunurdum telefon dikine dustugunde ekranin catlamamasi icin bisi olsa filan derdim adamlar ekran camini cerceveden bagimsiz yapmuslar bunlara hic bakmiyosunuz

• Ne Zaman gelir bilgisi veya tahmini olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.