Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardan sonra benim de Avatar'ımı değişttirdiniz ya....
  • Yurt dışında hiçbir tanıdık veya akrabam olmamasını tekrar lanetliyorum. Telefon harika duruyor bu nedir böyle bu fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu firmanın resmi internet sitesi falan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

arkadaşlar bu firmanın resmi internet sitesi falan yok mu?

oneplus.net

• çok teşekkür ederim.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Öyle iddialarım yok, sadece büyük dedim, ekranıda çok iyi sıkıştıramamışlar ama düştüğü zaman kırılma ihtimalini azaltmak üzerine çalışmışlar herhalde.

Benim mesela bir hafta on gün içinde telefon almam lazım, eskisini sattım, bunu istesemde bekleyemem, ama bu yüzden kötülemek gibi bir saçmalık yapmam zaten. Ben LG G2 düşünüyorum mesela onun ekranı bile kenarlara sıfır girmesine rağmen biraz büyük geliyor bana, 5" ten fazlası biraz fazla büyük bence ama bu tabiki kişisel birşey, Galaxy Note, Galaxy Mega bile ala birçok kişi var, tamamen kişisel tercih meselesi... Ama bu telefon 5" olsa ve şu an Türkiye'de olsa kaçırmazdım herhalde...
  • Bu telefonu nasıl alicaz yahu

• bizde de satılır mı?

satılırsa bu kadar uygun olur mu?
  • ceycey11 kullanıcısına yanıt
    İşte herkes onu merak ediyor, iyi fiyattan gelecek mi yoksa paralel ithalat ile mı elde edeceğiz.

Daha önce Avatar pek kullanmamıştım sanırım, şimdi ben de çektim 1+ bayraklarını.

• MyAndroid M kullanıcısına yanıt
    İnan bana kullanmaya basla digerleri sana kucuk gelicek.hatta kucuk tel verdiklerinde eline burun kivirissin bu dedimi unutma deneyimlediginde farkedeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 24 Nisan 2014; 14:30:49 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Ah bir de umudumuzu yeşertecek bir kahraman çıksa...
  • Feysde gördüğümüz tüm Turkey yazlarını kendi feysim,ve 2 akrabam ile beğendik.
  • Arkadaşlar dün sitenin destek bölümünden bir mail yolladım. Yarım yamalak bir ingilizce ile cihazı türkiyede satmayı düşünüp düşünmeklerini,cihazın mükemmel oldugunu (bence) belirttim ve bugün cevap gelmiş

''Thank you for contacting us.
    Unfortunately, the OnePlus One will not be available for purchase in India for our first launch. But we are doing our best to expand to more countries, including India, in the future! ''

adamlara Hindistan demedim nerelerinden uyduruyolarsa Ama düşüncem hindistanda satışa çıktıgında bizde de satışa çıkabileği yönünde...
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonu Çin'den alma şansımız var mı?

Selamlar,

Not: Ben de avatarımı değiştirdim. :)
  • Avatarımı değiştirdim uzun bir aradan sonra...
  • Değiştirin tabi avatarınızı.. hiç değilse elimizden bu geliyor...
  • Samsung'un çöp telefonlarla milleti nasıl sövüşlediğini bu sayede herkes anlamış oldu bence..
  • Paralel ithalat yapacak bi firma yokmu ya
    Veyada yurtdışından getirtelim topluca
  • Etraf kızışacak gibi Xiaomi Türkiye'ye gekecekmiş bu seneiçerisinde.

Çok guzel bir gelişme. Kaliteli Çin firma sayısı artsın millet bayram etsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi , Oppo , ZTE , Gionee , OnePlus
    Bu firmalar telefonlarının hepsini bi soksalar Türkiye piyasasına o zaman gör sen kızışmayı
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.