Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

Orijinalden alıntı: organizma

Arkadaşıma xiaomi mi3 64 gb buldurdum Çin'de ama son dakika gelişmesi bu telefon bütün işi bozdu, umarım 64gb lık oneplus one bulur da alır yoksa 4-5 ay sonra aldırıcam. Bu telefon cyanogenmod ile android 8-10 a kadar güncellemeleri alır. G3, Note 4,Z3 çıkana dek en üstün donanım bunda (gerçi oppo find 7 de aynı donanım aşağı yukarı ) diğerleri fiyat olarak yanına yaklaşamaz bile.

tasarımı da oppo fin7 ile hemen hemen aynı gibi geldi bana

Evet benziyor ama fiyat çok iyi one da birde find 7 de pil değişebiliyor diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organizma O kullanıcısına yanıt
    Find 7'de sd kart bir de aşağısında çok şık bir bildirim ışığı var. Ama OnePlus'ta gayet güzel bir telefon hele hele fiyatını hesaba katarsak tartışmasız tam bir f/p ürünü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru

@acer_sahibi77

• quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

Arkadaşlar dün sitenin destek bölümünden bir mail yolladım. Yarım yamalak bir ingilizce ile cihazı türkiyede satmayı düşünüp düşünmeklerini,cihazın mükemmel oldugunu (bence) belirttim ve bugün cevap gelmiş

''Thank you for contacting us.
    Unfortunately, the OnePlus One will not be available for purchase in India for our first launch. But we are doing our best to expand to more countries, including India, in the future! ''

adamlara Hindistan demedim nerelerinden uyduruyolarsa Ama düşüncem hindistanda satışa çıktıgında bizde de satışa çıkabileği yönünde...

Aklıma bir şey geliyor ama o kadar cahil olamaz ya :D Sen mailde "Turkey" diye belirttiğin için adam ingilizce olarak hindi anlamış olabilir. Bunuda hindistan diye çevirmiştir asdhahdsahds

• Ek olarak 64gb için konuşursak 349$a satılan bir telefonun TR de 1k gibi bir fiyata satılması hayal ürünü olur. Yani böyle beklentilerde olmayın ki sonra üzülmeyin =)

Toptan re-seller mantığı ile konuşursak; satıcı kişi perakende mantığı ile 300$ gibi indirimli bir fiyattan alsa telefonu: bu fiyat TR sınırlarına girdiği takdirde %25 ÖTV eklenecek. Fatura kestiğine göre %18 de KDV gelecek. E tabi birde bunu getiren kişinin lojistik masraf var. Tüm bu giderler eklendikten sonra bir fiyat çıkacak. Satıcı bu fiyatın üzerine artık yer bulabilirse kendi kazancınıda ekleyince aşağı yukarı bir fiyat oluşuyordur aklınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Nisan 2014; 14:42:42 >
  • Bu telefon resmi olarak ülkemizde satılacak olsa en uygun 1300-1400TL bandında satılır. Kimse daha aşağı bir fiyat beklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Xiaomi gelecek Oppo da gelebilir ZTE piyasada var ama o güzelim yeni telefonlarını getirmiyor. Gionee GM varken gelir mi? Gelebilir aslında. Çinliler bizim firmaların gelmeye başladıklarını görünce uyandılar herhalde...

Neden gelmesinki ? Getirip burada daha ucuza satarsa
  • satışa çıkarmadan önce , şu anda kullandığı akıllı telefonunu parçalayıp videosunu çekip youtube a yükleyen 100 kişiye telefonu 1$ a dağıtıyor şirket

çok güzel olmuş bence güzel bir reklam kampanyası. Telefonunu ülkeni seçiyosun ve başvuruyosun.

http://oneplus.net/smash#
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

quote:

Xiaomi gelecek Oppo da gelebilir ZTE piyasada var ama o güzelim yeni telefonlarını getirmiyor. Gionee GM varken gelir mi? Gelebilir aslında. Çinliler bizim firmaların gelmeye başladıklarını görünce uyandılar herhalde...

Öyle bir şey olursa komedi olur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

quote:

quote:

Öyle bir şey olursa komedi olur ya

Herşey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: torsito

satışa çıkarmadan önce , şu anda kullandığı akıllı telefonunu parçalayıp videosunu çekip youtube a yükleyen 100 kişiye telefonu 1$ a dağıtıyor şirket

çok güzel olmuş bence güzel bir reklam kampanyası. Telefonunu ülkeni seçiyosun ve başvuruyosun.

Lan elimde ideos x5 var parçalasam mı ki Kabul edilse bile gümrükten yine geçmeyecek ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 25 Nisan 2014; 15:48:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: torsito

satışa çıkarmadan önce , şu anda kullandığı akıllı telefonunu parçalayıp videosunu çekip youtube a yükleyen 100 kişiye telefonu 1$ a dağıtıyor şirket

Aslında seçeneğinde Türkiye olsa hemen başvururdum aslında ne olacak parçala gitsin Discovery`i zaten sevmemiştim hiç Tabii tamamıyla hayal bir şey bizim ülke olsa bile Galaxylere iPhonelara yer verirlerdi :) Eğlenceli güzel video yaparlar inşallah hepsini karıştırıp

• quote:

Xiaomi , Oppo , ZTE , Gionee , OnePlus
    Bu firmalar telefonlarının hepsini bi soksalar Türkiye piyasasına o zaman gör sen kızışmayı

Benden telefon tavsiyesi isteyen arkadaşlara yukarıda saydığın modelleri bekleyin diyorum. Beni Çin de falan zannediyorlar. Neden bahsettiğimi anlamıyorlar. Bende Türkiye de satışı olan GM Discovery yada LG G2 öneriyorum. Hala neden bahsettiğimi anlamıyorlar. Ağzımdan illa Samsung, Iphone çıkmasını bekliyorlar. Bende sen bilirsin, yolun açık olsun diyorum.
  • Zaten belli başlı telefonları seçebiliyosun. s3 s4 iphone z10 htc sony falan.discovery den adamların haberi yoktur zaten=))

dünya markalarına meydan okuyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ek olarak 64gb için konuşursak 349$a satılan bir telefonun TR de 1k gibi bir fiyata satılması hayal ürünü olur. Yani böyle beklentilerde olmayın ki sonra üzülmeyin =)

Toptan re-seller mantığı ile konuşursak; satıcı kişi perakende mantığı ile 300$ gibi indirimli bir fiyattan alsa telefonu: bu fiyat TR sınırlarına girdiği takdirde %25 ÖTV eklenecek. Fatura kestiğine göre %18 de KDV gelecek. E tabi birde bunu getiren kişinin lojistik masraf var. Tüm bu giderler eklendikten sonra bir fiyat çıkacak. Satıcı bu fiyatın üzerine artık yer bulabilirse kendi kazancınıda ekleyince aşağı yukarı bir fiyat oluşuyordur aklınıza.

:) 350 dolar ustu olan cihazlar tr de bin tl altina cok cok rahat satiliyor sen amerikadanmi gelio saniyosun cihazlari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Xiaomi , Oppo , ZTE , Gionee , OnePlus
    Bu firmalar telefonlarının hepsini bi soksalar Türkiye piyasasına o zaman gör sen kızışmayı

Benden telefon tavsiyesi isteyen arkadaşlara yukarıda saydığın modelleri bekleyin diyorum. Beni Çin de falan zannediyorlar. Neden bahsettiğimi anlamıyorlar. Bende Türkiye de satışı olan GM Discovery yada LG G2 öneriyorum. Hala neden bahsettiğimi anlamıyorlar. Ağzımdan illa Samsung, Iphone çıkmasını bekliyorlar. Bende sen bilirsin, yolun açık olsun diyorum.

Bu firmaların bütün telefonları giriş yaparsa Türkiye piyasasına , ne Zamzung ne Elma ayakta kalabilir
    Sömürmek için başka ülke arayışlarına girerler

• Bu cihaz Avrupa'da tam olarak ne zaman satışa çıkacak bilen var mı?
  • Du bakalım, eşim tam da hong kong'ta bu günlerde. Bulabilirse bir tane aldırayım kendime. Haftaya cuma gelmiş olur. O zaman ilk resmi ben atarım burdan :)
  • torsito kullanıcısına yanıt
    Elbette yoktur :)

Bu 350$ 1000 TL muhabbetti gerçek olursa burası yıkılır.

• başlığı görüp ne kadar komik başlık yazmışsınız diye yazıp çıkacaktım telefonun ismine bakıp bu ne bir inceleyeyim dedim ağzım açık kaldı bu telefonu gelirse almayan namerttir hele o fiyat 1000 tl altı olursa tadından yenmez

edit:cyanogenmod 3310'un arkasında olsun gider bugün alırım ne diye getirmiyorlar bu telefonu TR'ye?halbuki vergiler çok ayağına en çok buraya çakarlardı fiyatı ve yinede diğer soygunculardan en az 600-700 aşağı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgox -- 25 Nisan 2014; 16:24:56 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.