Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolferto

İnan bana kullanmaya basla digerleri sana kucuk gelicek.hatta kucuk tel verdiklerinde eline burun kivirissin bu dedimi unutma deneyimlediginde farkedeceksin

bana da herkes böyle diyordu. hediye gelen S3 ü zorla kullanma başladım alışamadım. S3 den nefret edince (boyutundan dolayı değil yani telefonun kendisinden nefret ettim) kardeşime verdim, o arada bir buçuk ay boyunca eski galaxy mini yi kullandım. dünya varmış dedim. küçük telefonu çok seviyorum ben. her işimi de görüyor film dışında.

tabi galaxy mini eski telefon olduğu için bir buçuk aylık araştırma sonunda kendime gene büyük telefon aldım ama benzer kapasitede küçük telefon olsa hiç düşünmeden küçüğü alırım.

yani öyle büyük telefonu bir kez kullan bir daha bırakamazsın diye bişey yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

İnan bana kullanmaya basla digerleri sana kucuk gelicek.hatta kucuk tel verdiklerinde eline burun kivirissin bu dedimi unutma deneyimlediginde farkedeceksin

bana da herkes böyle diyordu. hediye gelen S3 ü zorla kullanma başladım alışamadım. S3 den nefret edince (boyutundan dolayı değil yani telefonun kendisinden nefret ettim) kardeşime verdim, o arada bir buçuk ay boyunca eski galaxy mini yi kullandım. dünya varmış dedim. küçük telefonu çok seviyorum ben. her işimi de görüyor film dışında.

tabi galaxy mini eski telefon olduğu için bir buçuk aylık araştırma sonunda kendime gene büyük telefon aldım ama benzer kapasitede küçük telefon olsa hiç düşünmeden küçüğü alırım.

yani öyle büyük telefonu bir kez kullan bir daha bırakamazsın diye bişey yok bence.

yeri değil ama z1 compactı bir incele derim paralelden alırsan çokta kazık değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ek olarak 64gb için konuşursak 349$a satılan bir telefonun TR de 1k gibi bir fiyata satılması hayal ürünü olur. Yani böyle beklentilerde olmayın ki sonra üzülmeyin =)

Toptan re-seller mantığı ile konuşursak; satıcı kişi perakende mantığı ile 300$ gibi indirimli bir fiyattan alsa telefonu: bu fiyat TR sınırlarına girdiği takdirde %25 ÖTV eklenecek. Fatura kestiğine göre %18 de KDV gelecek. E tabi birde bunu getiren kişinin lojistik masraf var. Tüm bu giderler eklendikten sonra bir fiyat çıkacak. Satıcı bu fiyatın üzerine artık yer bulabilirse kendi kazancınıda ekleyince aşağı yukarı bir fiyat oluşuyordur aklınıza.

:) 350 dolar ustu olan cihazlar tr de bin tl altina cok cok rahat satiliyor sen amerikadanmi gelio saniyosun cihazlari :)

Tayvan veya Hongkon'dan al? Ne fark eder? TR de distribütörü olmadığına göre re-seller lara mahkumsun. Zopolara örnek verenler; onların Tr distribütörü var.

One plus
    Hongkok satış fiyatı: HK$2999
    (385 amerikan doları eder)

Tayvan satış fiyatı: NT$11599
    (380 amerikan doları eder)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Nisan 2014; 16:37:19 >

• http://oneplus.net/smash

adamlardaki özgüvene bak "i'll smash my" kısmına ya güncel amiral gemilerini yada en aşağı 2 önceki amiral gemilerini koymuşlar xperia go baktım ama göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

yeri değil ama z1 compactı bir incele derim paralelden alırsan çokta kazık değil

hocam onu biliyorum da o telefon yeterince küçük gelmiyo bana. ben daha küçük telefon istiyorum.

tabi z1 compact şu anda kullandığım telefondan küçük, ama ne bileyim ya tipine de pek ısınamadım. zaten pahalı da. teşekkürler..
  • forumlarında inanılmaz bir tepki var şu anda. resmen hakaret ediyor insanlar bu telefon kırma kampanyalarından dolayı. bence geri çekilebilir.

olayı izah edeyim, çünkü burada yanıltıcı bir çok bilgi var.

- Telefon sadece listede adı olan ülkelere satılacak. Ancak arada distribütör yok. Paralel ihracat yok. Kendi belirlediklerinin haricinde fiyat yok. Sipariş adresiniz adı geçen ülkelerden biri olmak zorunda, Avrupa hariç tüm ülkelere Hong Kong'dan gönderilecek. Avrupa'ya da Avrupa içi bir merkezden. Yani Türkiye'den sipariş verme şansınız yok onlar satmaya karar verene kadar.
    - Her ülkenin satış fiyatı belli, siteden bakabilirsiniz.
    - İlk aşamada yeterli sayıda telefon olmadığı için sadece daveti olanlar sipariş verebilecek. Davetiyelerin dağıtımı mayıs ortası-sonu gibi forumlarından başlayacak. O yüzden şimdiden forumlarına üye olmanızı tavsiye ederim.
    - Bunun öncesinde sadece bu aptal kampanyaya adını yazdırıp seçilen 100 kişi telefona sahip olacak, aynı zamanda da 3 davetiyeleri olacak hediye edebilecekleri. Seçilenler mevcut telefonlarını (listede bulunun yeni telefonları kabul ediyorlar sadece) parçalayıp bunu videoya çekecekler, onlara 1$ karşılığında OPO hediye edilecek. Yani Hazirana kadar dünyada sadece 900 kişi alabilecek bu telefonu.

Sormak istediğiniz birşeyler varsa cevaplayabilirim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 25 Nisan 2014; 16:38:34 >

• nincakurba N kullanıcısına yanıt
    Replika s3 al parçala tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

Türk'e yapamazsın de,sonra otur seyret

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

Türk'e yapamazsın de,sonra otur seyret

• Gencolar ben bu telefonu istiyorum ya. Öteki soyguncular kazandırmak istemiyorum. Alamıyok mu la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

forumlarında inanılmaz bir tepki var şu anda. resmen hakaret ediyor insanlar bu telefon kırma kampanyalarından dolayı. bence geri çekilebilir.

- Telefon sadece listede adı olan ülkelere satılacak. Ancak arada distribütör yok. Paralel ihracat yok. Kendi belirlediklerinin haricinde fiyat yok. Sipariş adresiniz adı geçen ülkelerden biri olmak zorunda, Avrupa hariç tüm ülkelere Hong Kong'dan gönderilecek. Avrupa'ya da Avrupa içi bir merkezden. Yani Türkiye'den sipariş verme şansınız yok onlar satmaya karar verene kadar.
    - İlk aşamada yeterli sayıda telefon olmadığı için sadece daveti olanlar sipariş verebilecek. Davetiyelerin dağıtımı mayıs ortası-sonu gibi forumlarından başlayacak. O yüzden şimdiden forumlarına üye olmanızı tavsiye ederim.
    - Bunun öncesinde sadece bu aptal kampanyaya adını yazdırıp seçilen 100 kişi telefona sahip olacak, aynı zamanda da 3 davetiyeleri olacak hediye edebilecekleri. Seçilenler mevcut telefonlarını (listede bulunun yeni telefonları kabul ediyorlar sadece) parçalayıp bunu videoya çekecekler, onlara 1$ karşılığında OPO hediye edilecek. Yani Hazirana kadar dünyada sadece 900 kişi alabilecek bu telefonu.

Foruma üye olun demişsin de Türkiye'de satılmayacak ne işe yarayacak ki?
    2.si türkiyeye geleceğini düşünüyor musun z2yi beklemekten sıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

forumlarında inanılmaz bir tepki var şu anda. resmen hakaret ediyor insanlar bu telefon kırma kampanyalarından dolayı. bence geri çekilebilir.

Merhaba, Çin'den önümüzdeki günlerde bulma ihtimali nedir? arkadaşım guangzhou da 15 gün daha kalacak. Şayet Bulamazsa ekim - kasım döneminde Çin'e gidecek başka arkadaşıma aldıracağım şayet o zaman daha cazip premium bir ürün çıkmazsa.

• organizma O kullanıcısına yanıt
  • Yahu gelir gelmesine ama GM'in satışlarını çok fena baltalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yahu gelir gelmesine ama GM'in satışlarını çok fena baltalar...

Baltalamasına baltalar ama bizim cebimizden daha az para çıkar ve daha iyi telefonlar alabiliriz
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    1hafta oncekileri mi hesaplion 350 dolar olan cihaz uretildigi yerde daha pahalimi oluyor lansmandan onceki fiyatlarla gelme

• Valla ben sony xperia z ile parçalama işine girdim, bakalım seçilcekmiyiz. Aalmanyayı seçtim, z nin dokunmatik bozuktu zaten, 400 tl istemişlerdi, bir işe yarasın bari

• quote:

1hafta oncekileri mi hesaplion 350 dolar olan cihaz uretildigi yerde daha pahalimi oluyor lansmandan onceki fiyatlarla gelme

Sen çok yanlış geldin galiba? Neyin 1 hafta önce ki fiyatı? One plus one şuan ki fiyatı ile konuşuyorum. Sitesinden bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Nisan 2014; 17:55:15 >
  • parçalama olayını biri anlatabilirmi detaylı

• Bende avatarımı ve imzamı değiştirdim
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.