Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazik la adamlara:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    2100 gelmesini istiyorum demedim o fiyat olur dedim ucuzdan gelsede kullana bilsek böyle cihazları uygun fiyattan anlamında dedim

• şöyle de bir inceleme videosu çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

ya bi .... git durup dururken alıntı yapıp beni sinirlendiriyorsun istediğim cihazı alırım sana mı sorucam terbiyseze bak ya allahın salağı

Arkadasi sikayet edermisiniz forumu karistirmaya gel sonra lafi soktukmu hakaret et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nincakurba N kullanıcısına yanıt
    Davetiye lazım o zaman. Tam haziran ortalarında USA dan gelecek arkadaşım var onun adresini kullanabilirim sorun değil ancak bu davetiye bulmak sıkıntı şimdi. 4chan gibi forumlarda davetiye hakkını satanlar olur ilşallah.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    senin gibi liseli ergene cevap verip seviyene düşmeyeceğim seni şikayet ettim zaten mesajlara bakılıp kim hatalı anlaşılır by.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 25 Nisan 2014; 20:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Davetiye lazım o zaman. Tam haziran ortalarında USA dan gelecek arkadaşım var onun adresini kullanabilirim sorun değil ancak bu davetiye bulmak sıkıntı şimdi. 4chan gibi forumlarda davetiye hakkını satanlar olur ilşallah.

Moral bozmak istemiyorum ama uyarmak zorundayım, Amerika da olmaz :) Amerika için üretilen telefon burada çalışmayacak...

• nincakurba N kullanıcısına yanıt
    Hocam tek telefon var her ülkeye özel telefon üretmeyecekler. Zaten telefonun en büyük sıkıntısı band 20yi desteklememesi ama bizde 4g LTE ağ olmadığı için bir sorun yok...

Yani arkadaş istediği yerden getirebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam tek telefon var her ülkeye özel telefon üretmeyecekler. Zaten telefonun en büyük sıkıntısı band 20yi desteklememesi ama bizde 4g LTE ağ olmadığı için bir sorun yok...

Yani arkadaş istediği yerden getirebilir...

Az daha eliyordum telefonu. Şimdi baktım Kanada nin band 20 ile işi yokmuş.

• Urthas kullanıcısına yanıt
    Belli ülkelerde belli operatörler kullanıyormuş o bandı...

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Agzi gevsek demek hakaret degildir kim zarar kim yarar gorecek bilmeden konusana azi gavsek denir bu normal bisey biz konu icinde kalalim derken burda konuyu tartismaya cevirme

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Belli ülkelerde belli operatörler kullanıyormuş o bandı...

Evet aynen. Benim operatörün sayfasını da inceledim, kullanmıyor. Yanılmıyorsam Kuzey Amerika da hiç kullanılmıyormuş.

• Urthas kullanıcısına yanıt
    O zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sorun galiba Avrupa ile ilgiliydi hatta yanlış hatırlamıyorsam İngiltereydi... Siz yine de açıklanan tüm bandlara bakın. Kesin garanti olsun...

• Bu telefonun Avrupa fiyatına 269 euro ve 299 euro bedel biçilmiş. Doğru mu?

Avrupa fiyatı 600-650 euro olan Samsung S5 2200TL fiyat konmuş burada.

Avrupa fiyatı 650-680 euro olan HTC One M8'e 2500TL fiyat konmuş burada.

Yüksek fiyatları protesto etmek için mi yapıyorsunuz, yoksa hezeyanlarınızı paylaşıp milleti delirtmeye mi çalışıyorsunuz anlamıyorum. Her yerde aynı şey. Ucuza satıyor. Özelliği o zaten. Türkçe'de daha yalın bir ifadesi var mı bunun? Kelepir.

Yahu yarı fiyatından azına satıyor işte. Daha bunun vergisini cartını curtunu konuşup kafa yormaya ne gerek var? Vergiyse vergili, garantiyse garantili.

Bunun dışında anladığım kadarıyla adamların talebi karşılayacak kadar üretimi yok henüz. Türkiye'ye ulaşana kadar en iyimser ihtimalle bir yeni model çıkarır. Belki daha gecikir. Adamlar davetiye usulüyle gidiyor. Önce ilk girdikleri ülkelerdeki talebi karşılamaya uğraşacaklar.

• Birde cyanogenmod ile nasıl bir anlaşmaları var? Yani bugün yarın destek kesilirse ne olacak?
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    2 yıl Cyanogen desteği olacak.

• "... 13 MP ön, 5 MP arka kamera ..."

• Cevaplar için teşekkürler. %0.01 ihtimal yazın yurt dışına çıkacak bir yakınım. Hayırlısı ya

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    e peki sonra? Cyan benim anlaşmam bitti bu firmayla deyip kodlarını geri çekerse?
  • usa bilgisini okuduğum yeri bir türlü bulamadım, şuan için sorun yok demek zorundayım ben de :) özür dilerim yanlış bilgi için.

bu arada acer_sahibi77 arkadaşımızı da tebrik edelim kazandığı telefon için, dünyada ilk kullananlardan biri olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.