Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası öyle ve benim hiç itirazım yok. Önemli olan seçeneklerin artması ve tüketicinin ürünleri uygun fiyattan alabilmesi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

1hafta oncekileri mi hesaplion 350 dolar olan cihaz uretildigi yerde daha pahalimi oluyor lansmandan onceki fiyatlarla gelme

Sen çok yanlış geldin galiba? Neyin 1 hafta önce ki fiyatı? One plus one şuan ki fiyatı ile konuşuyorum. Sitesinden bakabilirsin.

Daha gecen yuan hesabi yaptik avrupa fiyatiyla esit fiyatlar cikiyor 350 dolar 64 gb lik model oda 16 gb 300 dolar lik ortalama hesap yaparsak euro da assa yukari 300 euro ve 269 euro geliyor nasıl hesaplarsan hesapla vergisiz 800 un altinda vergiler daha nekadar olabilirki ki vergi satildigi ulkede gecerlidir kendisi getirirse ancak 250 - 300 dolarin ustune vergi koyulur ama ins kendisi getirirki 1000 tl olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    İşte o dediğim firmalar bütün telefonlarını sokarsa bizim piyasamıza o zaman
  • Buraya da gelse keşke ya ne güzel . Buraya gelse yine bişey değişmez bence 2199 fiyat çekerler
  • Beyler paralel satan firmalara mesaj atıyorsunuz ama onlar getiremez malları temin etseler dahi gümrükten tac kodu olmadığı için sokamazlar

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında bir adres gösterme şansınız varsa diye söyledim. Tek alma yöntemi bu şu an için. Türkiye'de satmak istediklerini kendileri söylüyor ama uretemiyorlar cihazi en iyi ihtimalle ekimden önce mümkün değil bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 25 Nisan 2014; 19:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

Yurtdışında bir adres gösterme şansınız varsa diye söyledim. Tek alma yöntemi bu şu an için. Türkiye'de satmak istediklerini kendileri söylüyor ama uretemiyorlar cihazi en iyi ihtimalle ekimden önce mümkün değil bence...

O imkan yok malesef. Mecbur xiaomi bekliyor. Z2yi beklerken ne gale geldim

• organizma O kullanıcısına yanıt
    Çin'den ürünün alınabilmesi için hem davetiye hem de ürünün geleceği adres lazım. Bunları sağlayabilirseniz alabilirsiniz.

• quote:

Çin'den ürünün alınabilmesi için hem davetiye hem de ürünün geleceği adres lazım. Bunları sağlayabilirseniz alabilirsiniz.

Yani Çin'deki teknoloji mağazalarında satılmıyor henüz doğrumu anladım?
    Cevap için teşekkür ederim ayrıca.

• quote:

Bu soyledikleriniz saglanirsa en erken ne zan alinabilir. Cevabinizi bekleyecegim.

• Keşke hocam. Adamlar pazar araştırması yapıyordur kesin. Piyasaya girmek istiyorlardır ama bizim mevzuat keyiflerini kaçırıyor gözlerini korkutuyor olabilir.

Ama yavaş gelmeye başlıyorlar. Xiaomi iyi satış yapabilir. Diğer ürünleri de tutar.

• Yuksel Mord kullanıcısına yanıt
    Tanıtım için yapılan kampanya ile firma şu anda kayıt alıyor. Isminizi yazdırdıktan sonra eğer 3 mayısta seçilen 100 kişiden biri olursanız, listede bulunan telefonunuzu herhangi bir yöntemle parçalayıp videosunu firmaya göndereceksiniz. Onlar da size bir OPO gönderecekler. Ayrıca 3 adet de davetiye kazanacaksınız. Ama zaten Türkiye'den katılma şansımız yok maalesef. Ben isveç adresim için davetiye bekliyorum. Eğer birden fazla davetiyeye ulaşma şansım olursa getiririm mutlaka.

• Mobilden cevap yazmak biraz zor oluyor, alıntı yapmadan cevaplayım,
    Çin'de ya da başka bir yerde mağazada satılmayacak. Sadece adresinize internetten alabilirsiniz, eğer davetiyeniz varsa ve davetiyenin geçerli olduğu ülkedeyseniz.

Davetiyeler mayıs ortası veya sonu gibi dağıtılacak. Dolayısıyla haziran başı gibi alabilirsiniz gibi görünüyor en erken.

DÜZELTME VE EKLEME: Dalgınlığıma geldi sanırım, Çin zaten ülkeler arasında yok, yani Çin'de satış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 25 Nisan 2014; 19:39:44 >
  • nincakurba N kullanıcısına yanıt
    1$ harici parası ne ise verip satın almak içinde parçalamak lazım onu çözemedim ^^ Bende USA dan adres var sorun değil.
  • quote:

1$ harici parası ne ise verip satın almak içinde parçalamak lazım onu çözemedim ^^ Bende USA dan adres var sorun değil.

Hayır, sadece bedava OPO almak için parçalama gerekiyor, onun dışında davetiyenizin olması yeterli normal fiyattan almak için. Tabi en az 20 gün var ona da.

• quote:

Kardes bizim ulkeden katilamiyoruz fakat baya bi one m7 olsun filan parcalayip video atan insanlar var s3 tamam kirilirda one m7 kirilirmi ikinci elini satar alirim daha garenti olur ya ilk 100 e giremezsen.ama cidden forumlarina bakarsan apple ve samsungdan nefret edenlerin sayisi oldukca artti bu fiyar karsisinda

• Peki şu nasıl olur. Mesela 16 Gblığını aldık adrese gönderdik yabancı yere. O da koydu kargoya gönderdi buraya. Kayıt vergi vs ne kadar patlar? Böyle bir şey mümkün mü yada yapmayı düşünen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 25 Nisan 2014; 20:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Kardes bizim ulkeden katilamiyoruz fakat baya bi one m7 olsun filan parcalayip video atan insanlar var s3 tamam kirilirda one m7 kirilirmi ikinci elini satar alirim daha garenti olur ya ilk 100 e giremezsen.ama cidden forumlarina bakarsan apple ve samsungdan nefret edenlerin sayisi oldukca artti bu fiyar karsisinda

Olayı yanlış anlayıp şimdiden telefonunu parçalayanlar oldu forumda :) Sadece ismi açıklanıp telefon kazananlar eski telefonunu parçalayacak.
    Gerçi öyle bile saçma bence. Millet de isyan etti zaten Oneplus forumunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Peki şu nasıl olur. Mesela 16 Gblığını aldık adrese gönderdik yabancı yere. O da koydu kargoya gönderdi buraya. Kayıt vergi vs ne kadar patlar? Böyle bir şey mümkün mü yada yapmayı düşünen var mı

Kutuyla sokmak skinti acip elinde getirip passaport kaydi yaptirmali gumruk skinti olur sansina kalmis hediye pakati flan olursa bi ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Peki şu nasıl olur. Mesela 16 Gblığını aldık adrese gönderdik yabancı yere. O da koydu kargoya gönderdi buraya. Kayıt vergi vs ne kadar patlar? Böyle bir şey mümkün mü yada yapmayı düşünen var mı

Türkiye'ye posta yoluyla telefon getirmek yasaktır. Gümrükten zor da olsa geçerse sorun yok, ama takılırsa vergi ödeyerek bile alamazsınız, cihaz geri gönderilir.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.