Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın hocam.
    Daha iyileri sizin olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ben o power bank'a talibim.
    Gelsinler hocam. Ne kadar çok olurlarsa o kadar güzel olur tüketiciye.

Xiaomi yaptığı satışları görünce çok şaşıracak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTBLooD

Arkadaşlar 1aya Cine gideceğim oneplus one
    alacagim bu telefonda acilmama gibi bi sorun var
    midir ?

gitmişken sevabına banada alabilirmisin bir adet
  • İnşallah. Fiyatları mantıklı seviyelerde tutarlarsa iyi satış rakamları yakalarlar.
  • Telefonun açılmış hali aşağıda. Baskılı devre kaliteli gözüküyor, el yapımı değil gibi;

http://www.gizmochina.com/2014/04/26/photos-of-the-oneplus-one-dismantled/
  • quote:

Sağol kardeşim. Umarım ilklerden biri olurum. Daha ses seda yok. Unutmamışlardır herhalde...

Telefon eline geçince rumuzunu OnePlus sahibi diye değiştirmeni bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Şimdi başta stok sıkıntısı olacak bu kesin. Ama bunu bir an önce halletmeliler. Acaba ne zaman insanlar rahatça girip sitesinden alabilecekler.

Ön talep kapanmış zaten. Üretilen tüm telefonlar satılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: versamaxx

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Şimdi başta stok sıkıntısı olacak bu kesin. Ama bunu bir an önce halletmeliler. Acaba ne zaman insanlar rahatça girip sitesinden alabilecekler.

Ön talep kapanmış zaten. Üretilen tüm telefonlar satılmış.

Zaten Dünya telefona doymuyo
  • Ön sipariş nerden alındı ki dolsun. Henüz başlamadı bile.
  • Artık çok az mesaj yazılıyor. Tabii doğal olarak herkes acaba telefon gelir mi bi açıklama yapılır mı diye bekliyor :) Bazen uzak kalabiliyorum konudan, eğer yapılabilecek bir şey varsa söyleyin arkadaşlar mentionlayın her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

• Youtube'a oneplus yazdım. Farklı farklı kişiler inceleme videosu yapmış. Bu adamlar bu telefonlara nasıl ulaştı ki? El altından satıldı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Youtube'a oneplus yazdım. Farklı farklı kişiler inceleme videosu yapmış. Bu adamlar bu telefonlara nasıl ulaştı ki? El altından satıldı sanırım.

O değilde telefon kaç saniyede açılıyo öyle
  • nexus 5 açılana kadar adam uyusuk uyusuk 2 kere açıp kapatıo:)
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar tanıtıma.giden insanlardır. Telefon daha satılmıyor. Zaten inceleme yapanlar birkaç kişi. En detaylı ve birkaç telefon ile karşılaştırmasını yapan Android Authority sitesinden Joshua Vergara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 27 Nisan 2014; 1:18:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cyano Türkçe destekliyormuş. Şaşırdım
  • quote:

Hocam onlar tanıtıma.giden insanlardır. Telefon daha satılmıyor. Zaten inceleme yapanlar birkaç kişi. En detaylı ve birkaç telefon ile karşılaştırmasını yapan Android Authority sitesinden Joshua Vergara.

Hocam hayırlı olsun da kaçırdım galiba nasıl kazandınız daha doğrusu ne olduda çekiliş felan mi yaptılar biz hala Alcatel e devam

• harock kullanıcısına yanıt
    Sağolasın...

Bu sayfanın biraz yukarısına da yazdım. Tekrarlayayım o zaman...

quote:

Hocam çekilişle kazanmadım. Bir konu açmıslardı 10.000ci ve 50.000ci mesajı atanlara telefon hediye edeceklerdi. Ben ve 4 kişi daha 50.000ci mesajı atmışız diye kaydetmiş server. OnePlus'ta beşimize de telefon hediye etme kararı aldı. Mevzu bundan ibaret...
  • quote:

Sağolasın...

Bu sayfanın biraz yukarısına da yazdım. Tekrarlayayım o zaman...

quote:

Hocam çekilişle kazanmadım. Bir konu açmıslardı 10.000ci ve 50.000ci mesajı atanlara telefon hediye edeceklerdi. Ben ve 4 kişi daha 50.000ci mesajı atmışız diye kaydetmiş server. OnePlus'ta beşimize de telefon hediye etme kararı aldı. Mevzu bundan ibaret...

Hocam pm atıp söylesenizde o kutunun içine bi kaç tane daha atsınlar telefon Bizde onlara parasını yollarız

• Fena fikir değil aslında ama o zaman telefon bana bile ulaşmaz.
  • OnePlus One ın Tr ye gelme ihtimali varmi arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.