Şimdi Ara

*** Amiral Gemisi Katili OnePlus One Tanıtıldı *** (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
25
Favori
38.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SUAN GMD ELİTE ALANLAR BUNU OKURSA AGLARMI 450 550 DOLARLIK CİHAZ DİOLARDI DAHA İYİSİ 290 320 DEN GELİYOR VE ODA GİONEENİN ÜRETİĞİ ÜRÜN VE BASKA FİRMA SATIYOR:)

http://www.phonearena.com/news/The-IUNI-U2-is-a-monster-from-Asia-with-an-aluminum-body-premium-specs-and-outrageous-price_id54039
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

SUAN GMD ELİTE ALANLAR BUNU OKURSA AGLARMI 450 550 DOLARLIK CİHAZ DİOLARDI DAHA İYİSİ 290 320 DEN GELİYOR VE ODA GİONEENİN ÜRETİĞİ ÜRÜN VE BASKA FİRMA SATIYOR:)

http://www.phonearena.com/news/The-IUNI-U2-is-a-monster-from-Asia-with-an-aluminum-body-premium-specs-and-outrageous-price_id54039

Konu burasi degil ama gorunce yazik gunnah diyorum ya verilen paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meliii kullanıcısına yanıt
    uyarmak zorundayız
  • Siz kaç para olmasını bekliyorsunuz?
  • quote:

uyarmak zorundayız

Kesinlikle. Elite konusunada yazsaydin simdi eliti takip edenler oraya bakiyorlar

• Ben önceki sayfalarda görüşümü söyledim; eğer bir distribütörlüğü olmaz ve sadece re-seller mantığı ile getirilip satılırsa 1000tl gibi bir fiyat olma ihtimali yok. Daha yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ben önceki sayfalarda görüşümü söyledim; eğer bir distribütörlüğü olmaz ve sadece re-seller mantığı ile getirilip satılırsa 1000tl gibi bir fiyat olma ihtimali yok. Daha yüksek olur.

nasıl yani
  • Yani TR den resmi bir ithalatçısı olmaz ise fiyatı yüksek olur. Sonuçta distribütör ürünleri bizim gibi gerçek kişi fiyatından satın almıyor. Şuan biz gerçek kişiler olarak ürünü almak istediğimizde 349$ a satılıyor ancak distribütör firmaya bu ürünler çok daha ucuza veriliyor. Misal onun alış fiyatı 200$ oluyor. Bu şekilde 200$ bir takım TR de geçerli olan vergiler - lojistik masrafları ve kar oranı ekleniyor. 200$ a resmi ithalatçısı tarafından temin edilen telefon 1000tl civarın her şeyi ile birlikte satılabilir.

Ancak distribütörü olmadığı takdirde, re-seller mantığı ile bireysel olarak TR ye getirilen telefonlar 349$ dan satın alınıp yine TR vergileri + kar oranı eklendiği takdirde 1000tl yi geçecek bir fiyat çıkacaktır. 1200-1300 v.b gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 28 Nisan 2014; 1:15:27 >
  • Androboyum ama artık şu iphone kamerasıyla yarışacak birşey çıkarsınlar da alalım. Parası da önemli değil. Sırf kamera yüzünden düt kadar ekranla yetiniyoruz.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra resell yapmaya kimseninki yemez zararla oturur.ha vergi iadesi diye bisi var ama onu 3 kere yapabiliyosun senede diye biliom firma urunu satmazsa disarda 250dolar gbi vergsz fyati olur tr ye grer en fazla vergiler dahil 900 zartu zurtu olur oda zaten cihaz basina dusuk bi mevla olur suan bisuru urun fiskriyor ve apple samsung sokta butun dunya ayildiktan sonra zannetmiyorum elinde patlayacgni bile bile 2 kat vergi grdirip getirecek brinin oldugunu anca kndne esine dostuna alir dsardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam davetiye olması lazım ilk başta alabilmek için. Piyasaya çıkış tarihi belli değil daha. Mayıs ortası diye bir laf dolaşıyordu...

piyasaya genel olarak sürülmesi gerekli tarihi merak ettim davetiye felan zor iş
  • Türkiye ye bir şekilde gelicek mi bu telefon yoksa boşa beklemeyelim ?
  • quote:

uyarmak zorundayız

iyi güzel bencede eliteye o para verilmez ama uyarıp hangi telefonu alın diyeceksiniz onun yerine?bu gelse tamam ama gelmiyor işte
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kesin bir bilgi yok daha hocam. Forumlarında bazıları Ağustos-Eylül demiş ama o kadar geç olacağını sanmam. Büyük olasılık en geç Haziran sonuna kadar davetiyesiz satılır.

Bence 64 gb'lik modeli bekleyin. O çok daha mantıklı ve fiyat farkı çok abartı degil. Büyük olasılık ilk başta 16 gb'lik beyaz modeli satacaklardır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza genişletilemiyor mu ? Birde neden 64gb demiş ki herkes? Yani ben 3 yıldır 16gb telefon kullanıyorum daha hiç dolu olduğunu görmedim. Zaten 200-300 şarkı 20-30 app 300-400 resim yüklü olsa bile 8-9gb anca ediyor. Film yükleyen yoktur herhalde ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Hafıza genişletilemiyor mu ? Birde neden 64gb demiş ki herkes? Yani ben 3 yıldır 16gb telefon kullanıyorum daha hiç dolu olduğunu görmedim. Zaten 200-300 şarkı 20-30 app 300-400 resim yüklü olsa bile 8-9gb anca ediyor. Film yükleyen yoktur herhalde ^^

O yüzden en idealini =htc yapıyor. 32gb modelini yapıyor gerisine karışmıyor. Bugün için 16gb ile 32gb gayet yeterli ama dizi ve film izleyenler için 16gb yeterli olmayabiliyor.
  • Ya tercih meselesi tabi ama ne bilim yani telefondan film-dizi izlemeyi ver bir zahmet. 200 liralık tablet al büyük ekranda izle illa yolculukta izlemek istiyorsan. Belki çok video çekimi yapanlar tercih ediyor da olabilir o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 28 Nisan 2014; 14:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Telefonun boot animasyonunu kisalt daha erken acilir. Bu hizla alakali bir sey degil ki. Tamamen acilistaki goruntuyle alakali :)

onu bilmiyordum, adam yoruma öyle yazınca heralde ilk başta yapılan uyku modundan uyandırma gibi birşey zannettim ki adamın yorumunuda 10 kişi falan beğenmiş.
  • Eğer 64 GB 1000 liradan giriş yaparsa GM'de ayakta duramaz
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Onlarda nexus 5 vardir ondan begenmistir ;)

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.