Şimdi Ara

AMİRAL GEMİSİ TELEFON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır sabah akşam araştırdığım fakat bir türlü karara varamadığım bir konuda sizden yardım istiyorum
    ilk olarak lg g4 almaya karar vermiştim fakat dokunmatik ekran sorunu,biri konuşma yaparken ekran kapanıp kulanızdan çektiğiniz halde hala ekranın kapalı kalması vs vs sorunları beni telefondan soğuttu.

Sonra bir grup arkadaşım bana note 4 ü tavsiye etti.açıkcası çok beğendim,tasarımı özellikleri vs vs.fakat çoğu kişininde şikayeti olduğunu duydum.(samsung alınmaz,6 ayda bir güncelleme yapıyor,note 5 çıkacak,ara yüzü 1 seneden sonra kasma yapar vs vs ).

Sonra htc one m9 a yöneleyim dedim.bütcemi biraz aşsada kendimi zorlayıp en azından içime sinen bir telefon almak istedim fakat onunda kamerası kötü menüsünü yukardan aşşağı gibi duyumlar duydum.

Arkadaşlar sinirden kafamı duvarlara vurmak üzereyim.ne yapacağımı bilmiyorum.alacağım telefon mutlaka beni 1.5 2 yıl götürmeli,asla asla ama asla kasmamalı stabil olmalı o kadar para verdiğim bir telefonun takılması beni pişman ettiriyor ,şarjı çok önemli değil ama yinede önemli bir faktör,fotoğraf aşırı fazla çekmem ama az çektiğim söylenemez,yeri geldiğinde 3 4 saat mesajlaştığım olur araya oyunlar sıkıştırırım yani telefonu bazı zamanlarda pek rahat bırakmam, ıphone kesinlikle kullanmam.evet arkadaşlar umarım derdimi anlatabilmişimdir,en son çare buraya yazmak aklıma geldi lütfen bana objektif bir şekilde bu saydığım özellikere göre bir telefon önerirseniz ve nedenini açıklayıcı yazarsanız son derece mutlu olurum.iyi forumlar hepinize arkadaşlar.

• E Note 4 suan amiral gemilerin arasinda zirvede diyebiliriz ama Note 5 çikacak doğal olarakta Note 4 ün fiyati duşecek. Beklersen daha ucuza alabilirsin G4 dende soğuma bence güzel telefon. One M9 unda ilk zamanlarinda isinma sorunu vardi guncellemelerle baya azaldi yani son karari yine size birakiyorum. Ama Note 4 iyidir. beklerseniz cok daha ucuza alirsiniz yinede siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tccakmak

E Note 4 suan amiral gemilerin arasinda zirvede diyebiliriz ama Note 5 çikacak doğal olarakta Note 4 ün fiyati duşecek. Beklersen daha ucuza alabilirsin G4 dende soğuma bence güzel telefon. One M9 unda ilk zamanlarinda isinma sorunu vardi guncellemelerle baya azaldi yani son karari yine size birakiyorum. Ama Note 4 iyidir. beklerseniz cok daha ucuza alirsiniz yinede siz bilirsiniz

note 4 iyi güzelde sonuçta samsung. bir htc kadar stabil olur mu beni 1.5 2 yıl götürür mü kısacası dediğim şartlara uyarmı ?
  • rootla, romla kasacak amiral gemisi yoktur. tasarimina, fiyatina, kamerasina vs bak, icine en cok sinen hangisiyse onu al iade edebilecegin bir kanaldan.

ben de arastiriyorum senin gibi, ben de amiral gemisi demeyim de her acidan bitirici bir telefon bakiyorum. nexusu kesinlikle beklerim yil sonuna kadar sarkitmazsa, huaweinin mate 8ini de bekliyorum, onlarin disinda lg g4u ben de bataryasi yuzunden eledim (geri kalani ilgimi cezbetmedi degil) note4u ne elime oturtabildim ne de kullanim acisindan (hem arayuz hem de tasarim) islevsel bulamadim (belki elim alismadigindandir diyip eksi olarak lanse etmeyim), sonye uzagim, z2 elime almisligim ve sogumuslugum yuzunden butun walkman serisindeki saygimi sildi supurdu, yine de kesinlikle yabana atma bir bak derim sonylere, htc de bak ama pahali diye bildigim/gordugum icin bulasmadim

ama aradigimiz ozellikler uc asagi bes yukari ayni oldugu icin sana ozellikle verecegim tavsiye huawei mate 8i bir gor eger acele degilse isin, cunku dedikodulari cok doyurucu ozelliklere isaret ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpefe011

quote:

E Note 4 suan amiral gemilerin arasinda zirvede diyebiliriz ama Note 5 çikacak doğal olarakta Note 4 ün fiyati duşecek. Beklersen daha ucuza alabilirsin G4 dende soğuma bence güzel telefon. One M9 unda ilk zamanlarinda isinma sorunu vardi guncellemelerle baya azaldi yani son karari yine size birakiyorum. Ama Note 4 iyidir. beklerseniz cok daha ucuza alirsiniz yinede siz bilirsiniz

note 4 iyi güzelde sonuçta samsung. bir htc kadar stabil olur mu beni 1.5 2 yıl götürür mü kısacası dediğim şartlara uyarmı ?

Kasmayacak dediğin tek platform windows platformu.Wp10la gelecek telefonları bekleyebilirsin.

Androidte kasma,donma her telefonda var.Lg donma yaşıyorsan samsungta level atlarsın.İlla android diyorsan htc sense ara yüzünü tek geçerim

• pelerinli kullanıcısına yanıt

açıkcası huawei almayı düşünmüyorum .sen de benim gibi düşünüyorsun.sana baştan sorayım o halde.kasma sorunu yaşamayacağım stabil bir telefon olması en önemli şartım kamerası ve şarjı da önemli fakat şarjı pek takmıyorum.şimdi sorularım şunlar olacak.note 4 aldım iyi güzel,ara yüzü olsun,performansı olsun bu konularda samsung a güvenilir mi ?,lg g4 e gelelim. evet performansı gayet tatmin edici fakat dediğim gibi kronik hatalar var ne düşünüyosun ?,son olarak m9 ve s6.htc şüphesiz hep stabil telefonlar üretiyor fakat cidden alınmaya değer mi ? s6 da ram sorunu vs vs var daha şimdiden böyleyse en fazla 6 ay ömrü olduğunu düşünüyorum s6 nın.aradığım özellikleri az çok anlamışsınızdır.kısacası bana ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

quote:

quote:

Kasmayacak dediğin tek platform windows platformu.Wp10la gelecek telefonları bekleyebilirsin.

Androidte kasma,donma her telefonda var.Lg donma yaşıyorsan samsungta level atlarsın.İlla android diyorsan htc sense ara yüzünü tek geçerim

ya android sonuçta illaki kasacak ama benim dediğim bunların arasında en az kasanı en stabili.o halde bana one m9 yolu gözüktü siparişimi şimdiden vereyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meizu MX5'i bekle bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya android sonuçta illaki kasacak ama benim dediğim bunların arasında en az kasanı en stabili.o halde bana one m9 yolu gözüktü siparişimi şimdiden vereyim ?

Üstadım iki cihazım var.Htc desire 500 gibi orta seviye bir cihazda bile ara yüzde nadiren kasmaya rastladım.Oyun kısmına girmiyorum.Çünkü telde oyun oynayan biri değilim.Ama bu şartlarda ara yüz açısından en az problemi htcde yaşarsın.Zirve modelin seni uzun süre idare edeceğine eminim.

• eyvallah teşekkür ederim hepinize.
  • Orijinalden alıntı: alpefe011

açıkcası huawei almayı düşünmüyorum .sen de benim gibi düşünüyorsun.sana baştan sorayım o halde.kasma sorunu yaşamayacağım stabil bir telefon olması en önemli şartım kamerası ve şarjı da önemli fakat şarjı pek takmıyorum.şimdi sorularım şunlar olacak.note 4 aldım iyi güzel,ara yüzü olsun,performansı olsun bu konularda samsung a güvenilir mi ?,lg g4 e gelelim. evet performansı gayet tatmin edici fakat dediğim gibi kronik hatalar var ne düşünüyosun ?,son olarak m9 ve s6.htc şüphesiz hep stabil telefonlar üretiyor fakat cidden alınmaya değer mi ? s6 da ram sorunu vs vs var daha şimdiden böyleyse en fazla 6 ay ömrü olduğunu düşünüyorum s6 nın.aradığım özellikleri az çok anlamışsınızdır.kısacası bana ne önerirsiniz ?

simdi oncelikle sunu bilmem lazim, telefonu alip saldim cayira mevlam kayira mi kullanacaksin yoksa duzenli araliklarla (bellegi vs) temizleyip guncelleyip gerektiginde rootunu romunu ne lazimsa onu atacak misin? eger ilkiyse el mahkum illaki kasacak, istersen nasadan al telefonu (nexus kasmayabilir, o kadar uzun inceleme imkanim olmadi) ama digerleri her guncellemeyele hem programlara hem arayuze yuk bindirdiginden artik telefon ister istemez bir sure sonra yavaslayacak, alti ay da olabilir uc yil da.

ikinci secenektesindir diye dusunuyorum:D ikinci secenekteki telefon barzo degilse senin benim gorecegim sekilde performans kasmasi gostermez. barzodan kastim kronik rahatsizligi varsa ki bu da kullandikca belli olur. sen de diyorsun sunun şusu varmis. illaki cikiyor birseyler o yuzden hangisi sana dokunmayacaksa onu secmek lazim. batarya acisindan g4 ikimize de dokunuyor, eledim/eledik. note4u ben pek hos bulmadim ama sen bulmussun, samsungun da guvenilmeyecek yani yok, su an bu mesaji yerden yere dusmus uc senelik romlu bir galaxy wdan sikintisiz sekilde yaziyorum, yani samsungu begenmisim:D m9u ben bir ara ucuk bir rakamda gormustum, o zamandan sonra bir daha listeme bile almadim, o konuda kullanici yorumlarina baksan daha iyi. s6 da cok inceleme firsati buldugum bir telefon degil, ne desem yalan olabilir ama saticilardan inceledigim kadariyla bir gomlek alt segmentin performasini yansittigini soyleyebilirim, ama bunda edge olmasi ve teshir olmasinin da etkisi vardir.

ve benden de son olarak, ne kadar da benzer seyleri arasak yine de ikimizin de zevki bir olmayacaktir. ki ben yuzde yuz gonlume yatan bir telefonu bulamadigim icin zaten acikcasi biraz gozumu ileri tarihe diktim. onun disinda su an cikanlardan sana birini ucretsiz verecegiz hangisi deseler acikcasi bana samsung s6, sony z3+, lg g4 ile bir gun verin ben de karar vereyim derim, kafama yatarsa bunlardan biri yatar, belli bir butceyle sunsalar meizu mx5 ve oneplus two gibi iki cinliyi de kategoriye dahil ederim. ama dedigim gibi hicbiri yuzde yuz icime sinmez, beles olan haric:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Windows phonede kasacak bi uygulama yok ki kardes zaten oldugu yerde dökülüyor windows phonenin adinin akilli telefon olarak gecmesi bile hata demedi semeyin birkac seneye kadar windows telefon piyasasindan cekilecek

• Samsung Note serisi iyidir hocam.Note 4 sizi üzmez diye düşünüyorum.Arkadaşların da dediği gibi root, rom işlerini de halledersiniz bir süre sonra.Ben Note 4 diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

quote:

quote:

Windows phonede kasacak bi uygulama yok ki kardes zaten oldugu yerde dökülüyor windows phonenin adinin akilli telefon olarak gecmesi bile hata demedi semeyin birkac seneye kadar windows telefon piyasasindan cekilecek

Temel uygulamalar veya muadilleri mevcut.Kullandınız mı bilmiyorum ama benim şikayetim yok.Hem htc desire 500 hem de lumia 530 kullanıyorum.Ön yargılı olmaya gerek yok.Wp10 ile birlikte mağazalar zaten birleşti ayrıca ios ve android uygulamalarının visual Studio ile kolayla windowsa port edilmesinin önü açıldı.
    Telefon piyasasından çekilecek şirket nokiayı satın alıp,güncelleme hazırlamaz.Üstelik microsofttan bahsediyoruz.Komik olmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

quote:

quote:

Temel uygulamalar veya muadilleri mevcut.Kullandınız mı bilmiyorum ama benim şikayetim yok.Hem htc desire 500 hem de lumia 530 kullanıyorum.Ön yargılı olmaya gerek yok.Wp10 ile birlikte mağazalar zaten birleşti ayrıca ios ve android uygulamalarının visual Studio ile kolayla windowsa port edilmesinin önü açıldı.
    Telefon piyasasından çekilecek şirket nokiayı satın alıp,güncelleme hazırlamaz.Üstelik microsofttan bahsediyoruz.Komik olmayın.

Hocam bence siz komiksiniz lumia 1320 kullandim evet ve microsoft nokiayi daha yeni almadi tam bilmiyorum ama 5 yil falan oldu alali heralde ve ne duzgun bir güncelleme geldi ne cihazlara adam akıllı uygulamalar portlandi kac yildir wp kullanicilari resmen sürünüyor ve microsoft zarar ediyor kimse takmıyor wpyi ve en son kendiliğinden silinecek piyasasan

• Suana kadar gemi seklinde bi telefon uretilmedi ama sony z serisi su gecirmiyor sanirim kagittan gemi yapip o telefona yapistirirsan amiral gemisi olabilir telefon suya batarsa amiral batti olur

• Galaxy Note 4 + Extra Battery Kit ikilisiyle şarj sorununu unutup donanımsal olarak en iyi cihazlardan birisine sahip olun. Isınma sorunu olmaması da cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.