Şimdi Ara

Amma da uzadı ha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır netler 65 civarı bi 70 lere ulaşamadım(kolay olanlar hariç)
    Haftada 3 mat denemesi cözuyorum
    Yeni Tr denemesine basladım
    Sıkıntım büyük ölçüde süre bide Geo dan eksik var okadar

Genelde netler
    Tr 23 25 ( 40 dk fln)
    Sos 8 10 fln (10 15 dk bakiyorum)
    Mat 22 25 (1 saat aw)
    Fen 12 14

KISACA...
    Analiz yaparken netler 80 e fln ulaşıyo boşlarla birlikte
    Sizce bu süre problemini nasıl aşabilirim?
    Sıkıldım artık çok uzadı ben de Ayt ye basladım
    Tyt adına ne önerirsiniz?¿
    Hayırlı çalışmalar 👌

• paragraf ve problem kitaplarını yemen lazım ben 1 yıldır tyt bakıyorum 100 e yeni geldim
  • 1 yılmı mezunluğa yol göründü diyosun
    Deme...
  • bysinavci B kullanıcısına yanıt
    mezun değilim 11den beri çalışıyorum
  • Hocam 3 er tane parg. Prob. Çözdüm hiç ilerleme yok bir türlü hızlanamadım
    Sizin bundan başka önerileriniz varmı?

Alan denemesi çöz hızlanmak için. En büyük problemin budur bence. Ben 2 kaynak bitirince direkt deneme geçeceğim TYT Mat için (11 im) Yanına 1 kaynak daha alıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 8 Ocak 2021; 13:4:18 >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Tr ye yeni başladım bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda neden sadece ceng vs tıp tarzı şeyler ilgi görüyo ??

Zamanla oturur dil bilgisinde sıkıntınız yoksa.

• alan denemesine katılıyorum ama kaliteli denemeler olsun hocam öbür türlü çözesi gelmiyor insanın
  • Mat BS
    Tr Endemik cozuyorum hocam
    Umarım işe yarar
  • Hocam o net öyle yavaş yavaş yükselmez aniden yükselir. Ben 11'in şubatında töderden 72 net yapmıştım, temmuza kadar maximum 80 gördüm, onun dışında 65-75 arası gidip geliyordu. Haziran ayının ortasında çözdüm 93 net geldi( bs pusula), sonra dedim bu istisnadır ondan sonraki gün tekrar çözdüm bu sefer 91 geldi. 1 ay sonra çözdüm Açı yayınlarının 98 net geldi. 2 hafta önce limitinkini çözdüm 106 net geldi. Bu hafta özdebiri çözdüm zorluğundan dolayı 94 net geldi.
    Gördüğünüz gibi bana da aniden yükseldi 2 kere. 15 net kadar yükseldi her seferinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Hocam 65 netlerdeyken ne yapiyodunuz deneme soru b. fln ne cozuyodunuz?

ekstra olarak sorulara bakış açısı değiştikçe ve el ısındıkça artıyor o netler hocam. soruları irdelemek önemli

hocam ben sadece deneme çözerek yükselttim, matematikte sıkıntım vardı geri kalanları 1 haftada halledelibilecek düzeydeydi. full deneme çözdüm 345in denemeleri filan beni çok geliştirdi mat ve türkçe adına konuşursak.

Hocam ben de BS mat denemesi cozuyorum birkac haftadir
    Bu hafta Tr denemesine başladim
    345 ede bunları bitirince gecmeyi dusunuyorum
    Cevabiniz icin teskkurler hocam
  • aynen öyle hocam, işte deneme çözerek kendimi geliştirme yolunu seçtmiştim ve yemin ediyorum daha matematikte 10 net yaparken 345'in denemeleriyle uğraşıyordum, ilk aylarda çok zorlandım ama sonradan meyvesini vermmeye başlayınca iyi ki yapmışım dedim çünkü ben denemeyle uğraşırken benim arkadaşlarım daha hala tyt mat soru bankası çözüyorlardı, Ben matematikte 30+ görmeye ağustos-eylül ayında başlamışken adamlar daha hala 30 üstünü görmeye çalışıyor. deneme yoluyla gelişmek çok ayrı bir dünya hocam.

iyi çalışmalar hocam. 345'in mat denemelerinde kaç doğrunuz çıkarsa çıksın, isterseniz doğrunuz çıkmasın bütün o yapamadığınız soruları video çözümden izleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.