Şimdi Ara

Amnesia almalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu oyunun adını çok duyuyorum sizce almalı mıyım daha önce korku oyunu oynamadım oyun biraz pahalı bu yüzden soruyorum değer mi? Al diyosanız eski oyununu mu almalıyım yenisini mi hikaye açısından bağlantı var mı?

• Konu bağlantısı varmı bilmiyorum 2. oyunu tam oynıyamadım ancak 1. oyun çok güzeldi bence almaya değer.
  • ilgisi yok, birinci oyunu al
  • Bulmaca tarzı oyunları seversen al, yoksa yanına bile yaklaşma.. Derdin sadece korkmak gerilmek ise boşver Amnesia The dark descent ve A machine for pigs'i, git Outlast al. Hem Türkçe yaması da çıktı.
    Bana göre Amnesia The Dark Descent harika ama ''Bulmacaları yüzünden oyundan soğudum'' diyen çok arkadaşım oldu. A machine for pigs ise tamamen PC ve konsol oyunlarından soğuma sebebi.. Ama Outlast saf korku ve gerilim oyunu. Sana Outlast'ı tavsiye ederim.

Ve ek olarak Amnesia adını çok duyup, oynayıp bitirmediğin için inan bir şey kaybetmiyorsun.. Güzel ama bir Last of Us, Red Dead Redemtion, Vampire Masquerade Redemption, Heavy Rain, Max Payne ya da Outlast değil (hikaye olarak)
  • Outlast a bakmadan bi karar verme derim ben
  • Amnesia yı sen oynamadan ne desek boş. Ama inan bana böyle bir atmosfer,hikaye ve tedirginlik hissi nadir bulunur. Ama şöyle bir şey de vardır. Amnesia yı seven çok sever sevmeyen hiç sevmez. Ama nadir olur sevmeyenler. Yeni çıkan korku oyunu Outlastı'da önermiş arkadaşlar. Bende öneririm. Hikayesi,grafikleri ve atmosferi şüphesiz oyuncuyu mesh edecek düzeyde. olmadı 2 sinide sevmezsen indie yapımlara git. Konu neydi ya?!
  • 1. oyun alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A 180cdi almalı mıyım ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değmez.Boş veeer, indir et gitsin.
  • Cevaplar için çok sağolun. Sanırım Outlast daha garanti gibi. Çünkü bulmaca değil de korku oyunu arıyorum şu aralar
  • Aynen ya seversin ya sevmessin ama Amnesia The Dark Descent bnm içimi ürperten ilk oyundur. Outlast'ta korkmadım. (Ciddiyim )
  • Amnesia da korkutur hem bulmacalarıda zevkli bir oyun illa oyunda vödee bödee bir yerlerden birşeyler çıkmasımı gerek atmosferi ile korkutan bir oyundur amnesia konusuda çok iyi korku türü illa saf olmak zorunda değil birazda konu ve diğer öğelere bakmak gerek bununla ilgili bir üye konu açmıştı oku istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_87194498/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Amnesia da korkutur hem bulmacalarıda zevkli bir oyun illa oyunda vödee bödee bir yerlerden birşeyler çıkmasımı gerek atmosferi ile korkutan bir oyundur amnesia konusuda çok iyi korku türü illa saf olmak zorunda değil birazda konu ve diğer öğelere bakmak gerek bununla ilgili bir üye konu açmıştı oku istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_87194498/tm.htm

O konuyu okuduktan sonra canım korku oyunu istemişti zaten ama korku türüne giriş yapmak için önce Outlast'i deneyeceğim. Önce bir türe giriş yapayım da seversem yanına bulmaca da katarız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Cevaplar için çok sağolun. Sanırım Outlast daha garanti gibi. Çünkü bulmaca değil de korku oyunu arıyorum şu aralar

Dediğim gibi Outlaaast.. Seni anca o keser
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.