Çocuğunuz son zamanlarda sevmediği her şeye "sus" diyorsa, muhtemelen Among Us oynuyordur. Among Us argoda "sus", çok oyunculu sosyal çıkarım oyununun çekiciliğini mükemmel bir şekilde özetleyen bir kelime olan "şüpheli" anlamına gelir: Her şey güvensizlik, yanlış yönlendirme ve paranoyayla ilgilidir. Ama eğlenceli bir şekilde. 2018'de çok az beğeni ya da ilgi ile yayınlanan Among Us, son birkaç ayda aniden patladı. Milyonlarca çocuk onu oynuyor, diğer çocukların oynamasını izliyor ve bu konuda çok şey söylüyor. Among us oyunu o kadar popüler hale geldi ki, kongre üyesi Alexandria Ocasio-Cortez'in oynadığı oyunun son Twitch akışı 4,5 milyondan fazla izlendi. Peki bu ne tür bir oyun? Kurt adam veya Mafya gibi etten kanlı parti oyunları oynadıysanız, hemen evinizde Among us oynamış olacaksınız. İçinde dört ila on oyuncu, her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlamak için rutin görevleri tamamlayarak bir uzay gemisinde sıradan işçilerin rollerini üstleniyor. Ancak oyunculardan biri ya da ikisi, mürettebatı öldürmek isteyen gizli sahtekarlar. Bir katil / katil onları takip ederken, mürettebat kimin hain olabileceğini tartışmak için toplanır ve eğer aynı oyuncuyu yeterince kişi tutarsa, o hava kilidinden çıkarılır ve boşluğa atılır ... yanlış olanı seçmezseniz bu harika bir şey. Oyunun mekaniği o kadar önemli değil. Gerçekten diğer oyuncularla etkileşimle ilgili bir oyun. Sahtekarlar, şüpheyi masum mürettebat üyelerine yönlendirmeye çalışırken, işçiler katili "susturmaya" ve şüpheyi kendilerinden uzak tutmaya çalışırlar. Arkadaşlarınızla sanal olarak bir araya gelmek ve onları başkalarını suçla itham etmeleri için kandırmaya çalışmak ya da arkadaşlarınızdan hangisinin uzay cinayetinden paçayı sıyıracak kadar iyi bir yalancı olduğunu belirlemeye çalışmak çok komik ve harika. Çoğu çevrimiçi oyun gibi, bir grup randevu ile bir oturuma girmek mümkündür, ancak bu çok da eğlenceli değildir. Aramızdan en iyi şekilde yararlanmak için gerçekten sesli sohbeti paylaşmanız ve dahil olan kişileri tanımanız gerekiyor, muhtemelen bu yüzden çocuğunuz bağımlı.Çoğu çevrimiçi oyun gibi, bir grup randevu ile bir oturuma girmek mümkündür, ancak bu çok da eğlenceli değildir. Aramızdan en iyi şekilde yararlanmak için gerçekten sesli sohbeti paylaşmanız ve dahil olan kişileri tanımanız gerekiyor, muhtemelen bu yüzden çocuğunuz bağımlı. Çocuğum ve bazı arkadaşları ile birkaç oyuna katıldım ve hemen havaya girdim. Görünüşe göre, benim gibi yaşlı insanlar çocukları kandırmada gerçekten çok başarılılar. Tüm bu "Noel Baba" olayıyla ilgili tüm bu pratik olmalı.Çocuğum ve bazı arkadaşları ile birkaç oyuna katıldım ve hemen havaya girdim. Görünüşe göre, benim gibi yaşlı insanlar çocukları kandırmada gerçekten çok başarılılar. Tüm bu "Noel Baba" olayıyla ilgili tüm bu pratik olmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellhell -- 26 Kasım 2020; 23:10:44 > |
Bildirim