Şimdi Ara

amplifikatör yapacam,(devreyi yaptim fakat cok isiniyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ufak bir amplifikatör yapacam,devre semasi asagida.bu devredeki "J1 J5MM" ne anlama geliyor.bunu kendim yapmak zorundayim cünkü burada "Almanya" 50 euro+6 euro posta parasi istiyorlar.yardimci olursaniz sevinirim.Birde bunun calismasi icin IC programlanmasi filan gerekiyormu.

resim burada

saygilar.

arkadaslar ben bu devreyi yaptim fakat entegre cok isiniyor.acaba baglantilarda bir sorunmu var.trimpot ters baglanmis olabilirmi?

edit:ilave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venividivici -- 6 Ekim 2007; 23:49:01 >

• "J1 J5MM" Jumper yani Atlama ( tel köprü ) Bilitsin bilgisayar anakartları üzerindede bazı konfigirasyonların ayarlanması için 2 tane iğne gimi bir yere takılan küçük siyay kısa devre parçası işte senin dedğinde aynen bu parça.

Entegrenin programa ihtiyacı yok.
  • anladim,sabit disklerdede oluyo master slave secmek icin.cevabin icin cok cok tesekkür ederim.
    Saygilar...
  • evet 7. pini şaseye verince farklı bir komut sergiliyor entegre.
  • yanlız bu devre teyp preamfisi bunndan çok az ses alınır.teyp kristal ön yükselteci gibi bişey
  • pcb de 2 terminal arası uzaklığı 5mm olan jumper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

yanlız bu devre teyp preamfisi bunndan çok az ses alınır.teyp kristal ön yükselteci gibi bişey

evet teybin önüne baglancak. mp3 , Pc filan baglantisi icin.ses baglantisini teypden yaptim fakat ses az ciktigi icin bunu takmam gerekiyormus araya.
    cevaplar icin hepinize cok tesekkürler.
    saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venividivici -- 23 Eylül 2007; 23:17:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPL sinavi bir ise yariyor mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu devreye iki hoparlör baglayip test ettim.cok hafif bir ses geliyor fakat entegre cok isiniyor.birde trimpotu cevirince sesde herhangi bir degisiklik olmuyor.trimpotu ters baglamis olabilirmiyim?yardimci olursaniz sevinirim.
    saygilar.
  • Bu devreye hoparlör bağlayıp denediğinizde sesin az çıkması ve entegreninn ısınması gayet doğaldır. Zira bu bir pre amp. ve entegre bir hoparlörü çalıştıramayacak kadar mW seviyelerinde güç üretiyor. Hoparlörünüzde daha fazlasını istediğinden çıkışları zorluyor. Isınmanın sebebi bu. Bu şekilde çalıştırmakta ısrarcı olursanız az bir zaman sonra yeni bir entegreye ihtiyacınız olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.