Şimdi Ara

Amsterdam Paris Gezisi için bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar , ekim gibi önce amsterdam sonra ordan trenle bruksel ve parise gitmeyi düşünüyorum. amsterdam 3 diğerleri için 2şer gün ayırdım. Paristen de dönüş yapmayı planlıyorum. Şimdi öncelikle vize için hollanda konsoloslugna gidicem ama dönüş biletim paris olacak sorun olurmu? Ayrıca tren biletlerini oraya gidince mi almalıyım yoksa nereden alabilirim?

• quote:

Orijinalden alinti: AslanDrogba

Selam Arkadaslar , ekim gibi önce amsterdam sonra ordan trenle bruksel ve parise gitmeyi düsünüyorum. amsterdam 3 digerleri için 2ser gün ayirdim. Paristen de dönüs yapmayi planliyorum. Simdi öncelikle vize için hollanda konsoloslugna gidicem ama dönüs biletim paris olacak sorun olurmu? Ayrica tren biletlerini oraya gidince mi almaliyim yoksa nereden alabilirim?

Hayır hiç sorun olmaz, istediğinden alabilirsin. Başvuru sırasında otel rezervasyonlarını ve dönüş biletini göstermen yeterli. Tren biletlerini online da alabilirsiniz, oradan da. Ancak o aralarda tren pahalıdır, tur kesinse en azından Brüksel Paris arası uçak öneririm, şimdiden alırsan uygun bulursun.

Gezi rehberleri içinhttp://kesfetsene.com'a bakabilirsin. 3 şehre de gittik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.