Şimdi Ara

AMT şanzımanı test ettim. 123000 Tl Yeni Hyundai i10 1.2 Amt Elite Alınır mı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
18.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki kasada tork konvertörlü kullanıp yeni kasada otomatikleştirilmiş manuel tek kavrama şanzıman kullanmak... Hyundai gider tersine...
    Emeğinize sağlık, deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.
  • Videoda gözüken çocuğun çizdiği elindeki oyuncağını sürtüp çizdiği arabayı almam

“Arabaya zarar verme kızım, bizim paramız yetmez, alamayız, başkasının malına zarar vermek etik değil.” diyemeyen insanlar çocuk yetiştiriyor...

Ama teşhir ürünü olmayan ve bu kız çoçuğunun zarar vermediği bir araç olsa alırım.

120 bine Egea dışında araba kalmadı...
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Senin görüşlerin benim nezdimde değerli olmadığı gibi forum nezdinde de değerli değil

Hiçbir gerekçesini açıklayamadan, hiçbir dayanağı olmadan, hayatında hiç bilmediğin ve binmediğin araç için farazi olarak “bu aracı bu fiyata alana ne deyim” gibi hakarete varan söylemlerde bulunman YANLIŞ, etik olmadığı gibi saygı ve nezaketten uzak.

Evet, ben bu aracı beğendim ve alacağım. Varsa söylemek istediğin lafın yaz bakalım açıkça...
  • Herkesin zevki farklıdır saygı duyuyorum. Kendi fikrim olarak, 123000 TL verip tek kavramalı, A segment, atmosferik motorlu bir araba almam. Yine de tercih sizin. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Senin görüşlerin benim nezdimde değerli olmadığı gibi forum nezdinde de değerli değil

Hiçbir gerekçesini açıklayamadan, hiçbir dayanağı olmadan, hayatında hiç bilmediğin ve binmediğin araç için farazi olarak “bu aracı bu fiyata alana ne deyim” gibi hakarete varan söylemlerde bulunman YANLIŞ, etik olmadığı gibi saygı ve nezaketten uzak.

Evet, ben bu aracı beğendim ve alacağım. Varsa söylemek istediğin lafın yaz bakalım açıkça...
    Tatava yapma. Alıyorsan bayiler orda, hayırlı olsun.
  • hocam i10 müşterisi olarak icon clio ile kıyaslarsanız tercihiniz ne olurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

hocam i10 müşterisi olarak icon clio ile kıyaslarsanız tercihiniz ne olurdu ?
    Önce bir clio test etmeliyim. :)
  • quote:

-Ayağınız fren pedalından çekince direk kavrıyor ve hareket ediyor. Ayaklarınızı Işıklarda dinlendiremiyorsunuz. Gaza basıldığında hareket etmeye başlasa iyi olurdu.

bunu serviste makineye bağlayarak ayarlayabilirler. colt'ta öyleydi. mut 3 bağlanıyordu istersen gaza bastığında istersen gaza basmadan hareket etmesi şeklinde komut verilebiliyordu. mutlaka hyundai'de de vardır bir benzeri.
  • Şehir içi kullanım amaçlı otomatik ve küçük bir araç ihtiyacım olsa i10'a çok yakın fiyata satılan 1.0 TCe X-Tronic Clio alırım. Bu paraları A segment araca vermek bana göre saçmalık. Alana hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 15 Mart 2020; 12:17:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerinal

Sıfır KM aldigim Easytronic sanzimanli aracim ile 8 yıl ve 150bin km doldu. Sorsan herkes çöp, kronik problemli, konforsuz vs vs derler. Ben çok memnunum. Beklentileriniz ile aracın sunduklarına kıyaslamak en güzeli.
    150.000 km'de kavrama değiştirdiniz mi hocam ?
  • 7 ay önce honda civic elegance 0 satılıyodu bu fiyatlara
  • Space Star bu araca göre çok daha iyi bir araç.
    13,5 saniye 0-100'ü var. Sorunsuz CVT ile geliyor ki bu da konfor demek. Donanım anlamında da aşağı kalmayan bir araç. 10k da ucuza geliyor.

i10 bu fiyatlara tutmaz. Temiz 10-15 kağıt fazlası var.

Avrupa'da covid sebebiyle satışlar durma noktasına geldi. 2 ay sabredin bizde de üretim durmazsa piyasayı araca boğacaklar. Ayten şu haliyle acele edilecek bir araç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 15 Mart 2020; 18:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Space Star bu araca göre çok daha iyi bir araç.
    13,5 saniye 0-100'ü var. Sorunsuz CVT ile geliyor ki bu da konfor demek. Donanım anlamında da aşağı kalmayan bir araç. 10k da ucuza geliyor.

i10 bu fiyatlara tutmaz. Temiz 10-15 kağıt fazlası var.

Avrupa'da covid sebebiyle satışlar durma noktasına geldi. 2 ay sabredin bizde de üretim durmazsa piyasayı araca boğacaklar. Ayten şu haliyle acele edilecek bir araç değil.
    Satilmicaksa bizdekiler niye araba üretsin
  • fasson kullanıcısına yanıt
    İç piyasada talep çok dışarıda az olursa dışarı verilen araçlar iç piyasaya verilir.
    Şu an bizdeki iştah çoğu ülkede yok. Ama bizde de virüs sebebiyle talep azalır muhtemelen.
  • Yakında 100k ya bisiklet alırız.

10k olması gereken go-kart arabası 100k olmuş.

%1000 zamlanmış ama sorsan enflasyon %10. Ahahahaha.
  • Acı bir haberim var arkadaşlar, arabanın arka disk frenler kampana olmuş :(
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    Hangi donanımda? Benim baktığım Elit donanımda disk fren vardı.
  • eskisinin arkası çok daha güzeldi..

malesef hyundai gittikçe mitsubishi nin dandik modellerine benzemeye devam ediyor..

tabi birde amerikan hyundai var..

mesela Hyundai Telluride..

AMT şanzımanı test ettim. 123000 Tl Yeni Hyundai i10 1.2 Amt Elite Alınır mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

eskisinin arkası çok daha güzeldi..

malesef hyundai gittikçe mitsubishi nin dandik modellerine benzemeye devam ediyor..

tabi birde amerikan hyundai var..

mesela Hyundai Telluride..

AMT şanzımanı test ettim. 123000 Tl Yeni Hyundai i10 1.2 Amt Elite Alınır mı.
    Telluride kia nın. Görselini paylaştığın hyundai palisade.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.