Şimdi Ara

Amumu Hakkında Bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradıgım sampiyonu buldum galiba Amumu baya hosuma gitti.. :) Sizce nasıl sampiyon bence cok güzel sizide bilelim düşüncenizi ? Soloda oynar mı mesela sadece jung mu ? Solo deneyeceğim bir gün denemeden siz söyleyin. :) Teşekkürler.

• Basit hero. Low eloda da iş görür.q at flashla r sonra adcye yapış. Güzel ultiler maç getirir. 150-200 AP 3kdan fazla can. Alan kontrolü de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal oyunda mid amumu bile gördüm ama skilleri sebebiyle lane'de kalması çok zor ve mana/mobilite problemi var. Bence jungle olarak devam et 6. seviyeden sonra ultisi ile gank'lerde oldukça başarılı ayrıca tank amumu oyun sonlarına doğru çok işlevsel oluyor. Bu arada lolking'e göre kazanma oranı en yüksek şampiyon Amumu :)
  • q sargı atar
    w ağlar
    e sinir krizi geçirir
    r adamları sargıya boğar

RIP şakacı rehberler.
  • lane oynarsan takas kazanma şansın çok zor
  • westte rank oynayan bir amumu top lanede ireliaya kök söktürdü açıkçası helal dedim içimden.
  • Üst veya orta koridor için pek uygun değil gibi. Gerçi bir ara Rammus'u üst koridorda oynuyorlardı. Dene bakalım.
  • Mobil ve başta dönme sıkıntısı olsada late ganklerde ve team fightlarda güzel bir ultiyle oyunu kazanabilirsin

• Top lane de oynar fakat çok zorlanırsın lane de, Orman dönerken sıkıntısı var diyenler hiçbir şey bilmiyordur oyun hakkında w ile başlıyıp e ile devam edip w fullerseniz base atmadan tüm jungle ı temizleyebilirsiniz. Zaten q nun cd ı ve dmg i artıyor sadeceToplane olmaz ama amumu nun amacı adamlara cc uygulayıp kill aldırmak bence jung devam et
  • Mid yada top lane de başarılı olmak çok zor. Güzel bir jungle , orman dönmeside kesinlikle zor değil. Yerinde ultiler Tf kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [topal]solucan -- 24 Eylül 2016; 6:04:30 >
  • Sana tavsiyem tank yerine ap kas. Ap amumu yok ediyor.

• Apmumu carries u
    Yalnız ormanda farma yönelik oynayıp kampları keserken arada bir yakındaki uygun koridora gank atabilmen lazım yoksa taşıyamazsın.

• Ultisini takip edicek bir takimı varsa baya iş yapabiliyor bana kalırsa takım oyununa ihtiyaç duyan bir şampiyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ormanı rahat dönmenin sırrı e fullemektir bunu bilir bunu söylerim. gerçi sır filan da değil erken oyunu iyi olan takımlara karşı da muazzam oluyor, hem hasar azaltması güzel hem de ilk item ninja tabi bitrse 25. dakikaya kadar ölümsüz oluyorsun neredeyse. ap biraz olsun buildinde bu arada, belkim bi rylai , belkim bi landry , belkim bi RoA, belkim bi hextexh kemer filan . şampiyonun ap oranları buna uygun ve skillerinde hoş bir burst oluyor pastaya çilek misali. ama ipin ucunu da kaçırma bu sefer de q ile giderken tek yersin yolda
  • Açıçası earlyde üstüne çok oynanan bi şampiyon desteği full rahatsız etmeye gönderırım zaten blueda sıkıntı çeken bi karakter ama latede rylai alıyolardı ağlaya ağlaya kesiyodu
  • Amumu main şampiyonum.

Genellikle ormancı oynadım. Ormanı çok hızlı dönebiliyor. Gank atma konusunda çok başarılı.

Yaptığım kombo genellikle baskına giderken önce w açarım sonra q ile adama tuuturup e bastıktan sonra ultiyi atar çeker giderim.

Sonrasını lanedeki oyuncu halleder.

support oynadım ama erken oyunda özellikle ultisi ve 2-3 eşyası alınan kadar pek iş yapamıyor.

Üst koridorda da aynı şekilde w su iş görene kadar epey bi eziliyorsun. Orta koridorda ise mesafeli ve yetenek gücü olan şampiyonlara karşı fazla şansı yok erken oyunda.

Biraz zırh biraz büyü direnci biraz yetenek karışık yapılmalı.

Mana sorunu için ap kasılıyorsam morolimon kitapçığını alıyorum bazen asırlık sopa.

Tank kasıyorsamda donmuş yürek alıyorum.

belli bir yetenek gücüne ulaştığında inanılmaz bir biçimde minyon kesiyor. hatta 6 süper minyon ve diğer minyonların ortasına daldığında w yeteneği ve artık hızla dolan e yeteneği sayesinde 6-7 saniyede hepsini yokedebiliyorsun.

Sonuç olarak lanede erken aşamada güçsüz, ormanda başarılı, minyon dalgaları temizlemede başarılı takıma bağımlı bi hero. Eğer takımın tf starter olarak seni takip edip ultine yeteri kadar tepki veremezse çok fazla birşey yapamıyorsun.

Kaçan rakiplere de güzel yapışıyor.

İtem tavsiyelerim;

Ormancı oynanmalı ve;

yarı tank yarı yetenek; ninja tabisi+yetenek veren ormancı eşyası+günateşi pelerini+cehennem asası+donmuş yürek+ryli asası

Full ap için; büyü nüfuzu veren çizme+yetenek veren ormancı eşyası+asırlık sopa+rylai kristal asası+luden+rabadon

Full tank kasmanızı önermem. Çünkü takım ultinize cevap veremezse hiçbirşey yapamıyorsunuz.

yarı tank yarı ap kasmanızı öneririm. Ben birçok versiyon denedim eşya olarak ama ne verimlisi yarı tank yarı ap.

Karşı takıma görede değişebiliyor tabi aşırı büyü direnci varsa rylai yerine liandranın eziyetini alıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.