Şimdi Ara

An itibariyle kocaeli / Gölcük te yapılan soygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Gölcük te halk bankası na canlı bomba olan soyguncu girdiği haberi kanallara düşmüştür. Ve bu soygunu yapan bir suriyelidir. Denilmektedir. İçeride olan rehinelerin allah yardımcısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suriyeliler iyi insanlardır. lütfen bir kişi kötülük yaptı diye hepsine maal etmeyin. katılanlar + verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

suriyeliler iyi insanlardır. lütfen bir kişi kötülük yaptı diye hepsine maal etmeyin. katılanlar + verebilir

İyi olanlar içlerinde olabilir. Bizim ülkemiz de de iyi olanlar var içlerinde ama yurt dışında ki vatandaşlarımızdan bir kaç insan olay yaptıgı zaman şu şu yaptı demiyorlar. Mesela onlara Almanya da ki türkler diye bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhymEE -- 13 Kasım 2015; 19:19:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhymEE

quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

suriyeliler iyi insanlardır. lütfen bir kişi kötülük yaptı diye hepsine maal etmeyin. katılanlar + verebilir

İyi olanlar içlerinde olabilir. Bizim ülkemiz de de iyi olanlar var içlerinde ama yurt dışında ki vatandaşlarımızdan bir kaç insan olay yaptıgı zaman şu şu yaptı demiyorlar. Mesela onlara Almanya da ki türkler diye bahsediliyor.

tmm
  • ne hallere düştük be. yazık yazık.

• Son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Karadeniz

Son durum nedir

Organ mafyası çocuklarını kaçırmış 800 bin tl istedi bankadan. Hala bankada devam ediyor olay. Henüz bir gelişme yok gelişme oldukça aktarıcam sizlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Son durum nedir

Organ mafyası çocuklarını kaçırmış 800 bin tl istedi bankadan. Hala bankada devam ediyor olay. Henüz bir gelişme yok gelişme oldukça aktarıcam sizlere

bakın neden 1 milyon dolar değil de 800 bin talep ediyor ? çünkü para peşinde değil ! kendi çocuğunun canını kurtarma derdinde ! kendi çocuğunun canı tehlikedeyken o bankanın kendi parasını düşünmesi utanç verici bir şey bir de polise haber vermişler

Allah yardımcısı olsun kardeşimizin

• Çocuklarını kurtarmak için başka canlara kıymayı göze alan bir adam... Adamın suçu ne, rehinelerin suçu ne??

Ne biçim bir dünya oldu burası, tiksiniyorum artık insanlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Çocuklarını kurtarmak için başka canlara kıymayı göze alan bir adam... Adamın suçu ne, rehinelerin suçu ne??

Ne biçim bir dünya oldu burası, tiksiniyorum artık insanlardan

faşist

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

quote:

quote:

Son durum nedir

bakın neden 1 milyon dolar değil de 800 bin talep ediyor ? çünkü para peşinde değil ! kendi çocuğunun canını kurtarma derdinde ! kendi çocuğunun canı tehlikedeyken o bankanın kendi parasını düşünmesi utanç verici bir şey bir de polise haber vermişler

Seni rehin alsa Allah korusun yanında bulunan ve yakının olan birine zarar verse de yine aynı şekilde mi düşünecektin? Burası muz cumhuriyetimi kardeşim polisi var jandarması var banka soymak ne demek her canı sıkılan paraya ihtiyacı olan bankamı soysun ? sizi mantığa davet ediyorum

• ilonglife kullanıcısına yanıt
    Ne faşistliği

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ne faşistliği

zavallı kardeşimizin çocuğu organ mafyasınca kaçırılmış, psikolojisi ne yaptığını bilmeyecek düzeyde altüst olmuş destek olacağınıza, iyiliğini isteyeceğinize gelip saydırıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

quote:

quote:

Son durum nedir

Seni rehin alsa Allah korusun yanında bulunan ve yakının olan birine zarar verse de yine aynı şekilde mi düşünecektin? Burası muz cumhuriyetimi kardeşim polisi var jandarması var banka soymak ne demek her canı sıkılan paraya ihtiyacı olan bankamı soysun ? sizi mantığa davet ediyorum

sayın beyefendi, beni mantığa davet ediyorsunuz fakat kendiniz mantığın içinde değilsiniz. sözkonusu suriyeli kardeşimizin beni veya yakınımı rehin alıp zarar verdiğine dair bir olasılık sunup ne yapacağımı soruyorsunuz ama sanıyorum farkında bile değilsiniz sözkonusu Suriyeli kardeşimiz henüz kimseye zarar vermedi ve muhtemelen vermeyecek kendisi oğlunu kurtarma derdinde görmüyor musunuz, istese oradaki herkesin canını alırdı

evet, polise gitmek en doğrusu ama buna başvurması üzerine çocuğuna bir zarar vermelerinden korkmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 13 Kasım 2015; 21:08:47 >

• ilonglife kullanıcısına yanıt
    Kim saydırıyor? Okuman yazman yok galiba. Yazık günah o adamcağıza diyorum. Şerefsiz organ mafyaları küçücük masum çocukları kaçırıyor, nasıl bir insanlıktır bu? İçerideki rehinelere de yazık, çocuklarını kurtarmaya çalışa kişiye de yazık. Banane suriyeli olmuş, faslı olmuşsa... İnsanlık ölmüş. Bu dünyada sersefil insanlardan, onların çocuklarından yararlanmaya çalışsan ...lar var

• Son durum nedir?

• Faşistlikle faşistlik ırkçılıklsa ırkçılık bizim ülkemizi bilmemkaç devler işgal ettiğinde halk gidip Almanya'ya mı sığındı bunlar niye kaçıyo ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

quote:

quote:

Son durum nedir

sayın beyefendi, beni mantığa davet ediyorsunuz fakat kendiniz mantığın içinde değilsiniz. sözkonusu suriyeli kardeşimizin beni veya yakınımı rehin alıp zarar verdiğine dair bir olasılık sunup ne yapacağımı soruyorsunuz ama sanıyorum farkında bile değilsiniz sözkonusu Suriyeli kardeşimiz henüz kimseye zarar vermedi ve muhtemelen vermeyecek kendisi oğlunu kurtarma derdinde görmüyor musunuz, istese oradaki herkesin canını alırdı

evet, polise gitmek en doğrusu ama buna başvurması üzerine çocuğuna bir zarar vermelerinden korkmuş olabilir

Zarar verip vermeyeceğini kimse bilemez.Oradaki insanların yaşadığı korku yeter. Banka soymaya cesaret ediyorsa zarar vermeye de cesaret eder. Suriyeli kardeşin o istediği parayı zaten alamayacak. Sizin bu yaptığınız şey suçtur çünkü suçu meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz. Sebep ne olursa olsun suç suçtur. Suriyeli kardeşin de suçludur açık ve net ötesi yok. Adama demezler mi ki polise neden gitmedin be hey mübarek. Atıyorum babamın da 1.5 milyon TL borcu var diyelim eğer ödeyemezse kendini öldürecek napayım babamı kurtarmak için banka mı soyayım?

• Periskopta gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taro Misaki

Faşistlikle faşistlik ırkçılıklsa ırkçılık bizim ülkemizi bilmemkaç devler işgal ettiğinde halk gidip Almanya'ya mı sığındı bunlar niye kaçıyo ?

Doğru söylüyorsunuz. Hadi kaçtın diyelim bu ülke sana ekmek veriyor su veriyor barınma ihtiyacını karşılıyor banka soymak nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.