Şimdi Ara

An itibariyle üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar.
    97liyim. Çok çalkantılı bir lise geçmişim var. Özetle İzmir'in en iyi anadolu liselerinden birinde 4 sene boyunca mf okudum ardından 2015te ygsye 1 ay kala tmye geçtim çünkü mf çalışmaya yemedi, geç kaldığımı anladım. Hukuk isteğiyle yola çıktım ve ygsde tm5 16bin yaptım. Ama tabii ki bu uzun sürmedi çünkü hiç çalışmadığım lys bana babayı gösterdi ve sonuç olarak tmlerde 40k oldum. Bana kalsa fen sınavına kayıt bile olmayacaktım ki lise rehber hocam zorla yazdırdı. Fen sınavı sabahı gitmesem mi diye düşündüm babam gir diyince girdim. MF4 de yanlış hatırlamıyorsam 80k gelmişti. Tercih dönemim de acayip geçti ve Yaşar Üniversitesi yazılım mühendisliğine yerleştim %50 burslu olarak. İlk sene hazırlık okudum ve şuan bölüm 1. sınıftayım fakat mutlu değilim. Sınav senesi çalışmadığım için çok pişman oldum tabii şimdi dank ediyor aklıma keşke zamanında olsaydı. Mutlu olmamamın sebebi genel olarak arkadaş çevremin çoğunun iyi veya çok iyi yerlerde olması ve ailemin okula para vermesiyle ilgili olabilir. Maddi güçten değil de bu benim gücüme gidiyor. Aralık ayına geldik biraz geç kalmış olabilirim fakat açığı kapayacağımı düşünüyorum. Az bir zaman da yok açıkçası. Bu konuyu konuşmak ve arada halimden bilgilendirmek için açtım denilebilir. Hedefim yüksek, zamanım kısıtlı, zor iş fakat imkansız değil. Üniversiteyi dondurup 1 Aralık itibariyle çalışmaya başlayacağım. Umarım herkesin işi yolunda gider :)

• YOLUN AÇİK OLSUN..
    EGER CALISACAGINA INANİYORSAN BU SENE başarili olacagini hissediyorum.
  • Teşekkür ederim hocam hepimizin yolu açık olsun. Bu karar yaklaşık 2 haftadır düşündüğüm bir şey. Kendi durumuma göre çok riske girip başladığım bir yol. Çalışacağıma eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewartu -- 29 Kasım 2016; 1:52:1 >
  • Kardesim benzer durumu paylaşıyoruz ben de birakicam uniyi
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    Sen de mi bu seneye hazırlanacaksın hocam?
  • sorduk mu?
  • sırmasaçlıbaları kullanıcısına yanıt
    Ben de ilgilenene söyledim zaten kardeş, hadi yol al
  • Hedef hukuk mu şimdi
  • mezunkaremezun kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam Mf3 hazirlanacagim hedef tip veya dis hekimligi. Hep icimde kaldi biliyorum zor ama olcak insallah.
  • Hayırlı olsun kardeş
  • Hangi lise
  • Hocam hevesin kırmak istemem ama bu dediğin yolu denedim ve başarısız oldum sen yeteri kadar çalışıcağına inanıyorsan yolun açık olsun
  • Aynı durumdayız hocam bende bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum
  • Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim :)
  • emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    60.Yıl Anadolu Lisesi
  • faryotitm F kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük hedefim tıp veya diş hekimliği. Ama her türlü şuanki konumumdan iyi bir yere geleceğime inanıyorum. Teşekkür ederim.
  • quantrshadow kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de bu sene için mi düşünüyorsunuz yoksa seneye mi? Çünkü eğer benim gibi bu seneyse hemen başlamanız lazım. O da anca temel varsa yetişebilir.
  • Stewartu kullanıcısına yanıt
    Denizi geçip Yunanistana gideydin
  • emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    Ordan anca ferhat balık'a gidilir hocam
  • Stewartu kullanıcısına yanıt
    60.yıl kızları çok hoştu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.