Bildirim
AN8 we Fatal1ty TAVSİYE?!?!?!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden MSI K8N SLI dan vazgeçiyorsun anlamadım.Bence AMD anakartlarda MSI diğer markalara göre daha iyi performnansta . -
abi nie wazgecmemem gerekior? değistir değistirme gibi kısaca cwplar yerine daha acıklayıcı cwplar gelirse sewinirim.. -
bende sana diyorum ki neden 1 ay önce aldığın kartı takas etmek istedin?sebebini söylersen sevinirim. -
bence an8 fatal1ty ile falan uğraşma. git gigatek ten dfi lanparty ultra-d al. kesinlikle söylediğin tüm anakartlardan daha iyi performansa sahiptir -
quote:
Orjinalden alıntı: gemini_
bende sana diyorum ki neden 1 ay önce aldığın kartı takas etmek istedin?sebebini söylersen sevinirim.
cünkü o/c yemio bu bir.. ikincisi alırkende böyle olacagını biliordum.. an8 bulamadım.. buldugum zaman degistiririm dedim.. elimden kolay cıkarabilecegim bi anakart sectim.. SLI oldugu we creative 7.1 digital ses kartı oldugu icin satmak istedigim zaman satabilecegim bi anakart bu. -
aslında dfida seceneklar arasında war ama burdan bi arkadasla kafa kafaya takas etcem an8le.. dfi falan sıfır bi anakart almaya kalksam kdvsi onu bunu cok girer bana ama an8le takas ediyimmi ne dersiniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X